De waarheid over de relatie van Michelle Pfeiffer met haar geadopteerde dochter, Claudia Rose

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie van Michelle Pfeiffer met haar geadopteerde dochter, Claudia Rose
De waarheid over de relatie van Michelle Pfeiffer met haar geadopteerde dochter, Claudia Rose
Anonim

In deze tijd lijkt het vaak alsof iedereen die in de moderne tijd beroemd is geworden, heeft besloten om vrijwel elke gedachte die in hun hoofd opkomt op sociale media te delen. Per slot van rekening zijn heel veel beroemdheden berucht omdat ze te veel delen, waaronder een ster die dingen onthult zoals hun verlangen om een intieme scène met Jim Carrey te filmen. Er zijn zelfs voorbeelden van sterren die uitvoerig hebben gesproken over hun angst dat ze te veel delen.

In tegenstelling tot alle sterren die zich consequent schuldig maken aan te veel delen, is Michelle Pfeiffer er op de een of andere manier in geslaagd een raadsel te blijven. Immers, hoewel Pfeiffer op dit moment letterlijk al tientallen jaren in de schijnwerpers staat, lijken de meeste mensen bijna niets te weten over haar persoonlijke leven. Veel mensen weten bijvoorbeeld niet eens dat Pfeiffer op het moment van schrijven al bijna twintig jaar getrouwd is met David E. Kelley. Het is ook niet algemeen bekend dat Pfeiffer een moeder van twee is en de meeste van Michelle's grootste fans hebben geen idee hoe haar relatie is met haar geadopteerde dochter, Claudia Rose.

Hoe Michelle Pfeiffer een gezin bouwde

Tijdens de vroege stadia van Michelle Pfeiffer's carrière in Hollywood, was ze getrouwd met een acteur en regisseur genaamd Peter Horton. Helaas ging het niet voor Pfeiffer en Horton, dus nadat ze in 1981 samen door het gangpad liepen, rondden ze hun scheiding in 1988 af.

Enkele jaren na het einde van haar eerste huwelijk besloot Michelle Pfeiffer dat ze een gezin wilde stichten. Als gevolg hiervan begon Pfeiffer het proces van het vinden van een baby om te adopteren. Uiteindelijk zou Pfeiffer tijdens dat proces David E. Kelley ontmoeten en voor hem vallen, wat betekende dat ze een stel waren tegen de tijd dat Michelle's adoptie doorging. Tijdens een gesprek met Good Housekeeping in 2007 legde Pfeiffer uit wat dat destijds betekende voor haar relatie met Kelley.

“Het adoptieproces was al in gang toen hij en ik elkaar ontmoetten. Dus toen ze kwam, waren hij en ik nog maar ongeveer twee maanden samen. Dus we hadden dit kind meteen bij ons, en de meeste mensen hebben dat niet. Maar ik heb hem echt gezien in een situatie die de jongens zeker van de mannen zou scheiden. Het is duidelijk dat hij echt opkwam voor de gelegenheid. En weet je, we waren allebei volwassen. Het is niet alsof we kinderen meer waren, en we waren allebei op de leeftijd waarop we klaar waren om een gezin te stichten. Dus we hebben elkaar allebei als ouders gezien voordat we samen verder gingen in onze relatie, en op een vreemde manier nam het de druk van ons af, als koppel.”

Nadat Michelle Pfeiffer haar dochter Claudia Rose in maart 1993 had geadopteerd, diende David E Kelley als haar vaderfiguur. Toen besloten Michelle en David om de zaken officieel te maken toen ze later dat jaar trouwden en Kelley de officiële vader van Claudia werd. Bijna een jaar nadat zij en Kelley samen door het gangpad liepen, beviel Michelle in 1994 van hun zoon John. Op basis van alles wat er bekend is over het paar en hun kinderen, lijkt het erop dat Kelley en Pfeiffer zeer toegewijde ouders zijn voor hun twee kinderen.

Michelle en Claudia's relatie

Op het moment van schrijven nadert de dochter van Michelle Pfeiffer, Claudia Rose, de leeftijd van 30 jaar. Met dat in gedachten, zou het moeder- en dochterduo zeker een gespannen relatie kunnen hebben, omdat veel te veel ouders problemen krijgen met hun kinderen als ze eenmaal volwassen zijn. Omdat Michelle Pfeiffer zelden met de pers over haar persoonlijke leven praat, zijn er niet veel citaten beschikbaar om haar relatie met een van haar kinderen te peilen. Dat gezegd hebbende, toen Pfeiffer met Good Housekeeping over haar familie sprak voor het eerder genoemde artikel uit 2007, gaf ze een vrij duidelijk beeld van haar relatie met haar kinderen in die tijd.

Op basis van alles wat Michelle Pfeiffer tijdens dat interview over haar dochter te zeggen had, is ze enorm trots op de persoon die Claudia Rose aan het worden was. “Jongen, er is niets typisch aan mijn meisje. Ze is een kracht om rekening mee te houden, en een geweldig mens. Ik wilde dat ze een echt onafhankelijke, uitgesproken jonge vrouw zou zijn, en dat heb ik zeker gekregen! Ze is ook erg creatief en leergierig. En wat opwindend is aan deze leeftijd, is dat ze echt tot haar recht komt. Ze is alles wat ik had gehoopt dat ze zou zijn.'

Gezien het feit dat het interview in 2007 plaatsvond, zou natuurlijk kunnen worden beweerd dat het citaat niet veel zegt over de huidige relatie van Michelle Pfeiffer met haar dochter. Halverwege 2021 deed Pfeiffer echter iets zeldzaams voor haar toen ze een foto van zichzelf met Claudia Rose op Instagram plaatste met het onderschrift "Op stap met mijn meisje ❤️". Gebaseerd op dat bijschrift en het feit dat Michelle en Claudia lijken om te gloeien in elkaars aanwezigheid, lijkt het alsof ze elkaar aanbidden.

Aanbevolen: