Hoe Maya Hawke meer werd dan alleen de dochter van Ethan Hawke en Uma Thurman

Inhoudsopgave:

Hoe Maya Hawke meer werd dan alleen de dochter van Ethan Hawke en Uma Thurman
Hoe Maya Hawke meer werd dan alleen de dochter van Ethan Hawke en Uma Thurman
Anonim

Hollywood-sterren Ethan Hawke en Uma Thurman ontmoetten elkaar in 1997 op de set van de dystopische sci-fi-film Gattaca en een jaar later trouwden de twee. In 1998 werd hun dochter Maya geboren en zelfs toen was er geen twijfel dat ze gemakkelijk een carrière in Hollywood zou kunnen hebben - als ze er uiteindelijk een zou willen.

Vandaag zijn haar ouders gescheiden en is Maya Hawke 23 jaar oud. Steeds meer mensen erkennen de ster echter als een getalenteerde actrice en op de een of andere manier slaagt ze er langzaam in om uit de schaduw van haar ouders te komen. Als je je afvraagt hoe de carrière van Maya Hawke is geëvolueerd, blijf dan scrollen!

10 Maya Hawke vergaarde meer dan 3,5 miljoen volgers op Instagram

Laten we beginnen met het feit dat de dochter van Uma Thurman en Ethan Hawke momenteel meer dan 3,5 miljoen volgers op Instagram heeft. Op het social media-platform voor het delen van foto's geeft de 23-jarige haar fans (en vrienden) een kijkje in haar dagelijks leven - of het nu gaat om foto's van achter de schermen van haar projecten of video's van natuurreizen!

9 Ze maakte haar acteerdebuut in de miniserie 'Little Women' 2017

In 2017 had Maya Hawke haar acteerdebuut in de historische miniserie Little Women van de BBC. Daarin portretteerde Hawke Jo March en speelde ze naast Emily Watson, Willa Fitzgerald, Kathryn Newton, Annes Elwy, Jonah Hauer-King, Julian Morris, Dylan Baker, Michael Gambon en Angela Lansbury. Little Women is gebaseerd op de gelijknamige roman van Louisa May Alcott en heeft momenteel een 7,2 beoordeling op IMDb.

8 In 2019 konden fans haar zien in de blockbuster 'Once Upon A Time In Hollywood'

Laten we verder gaan met het feit dat fans in 2019 Maya Hawke konden zien in een van de grootste blockbusters van het jaar. Hawke speelde "Flowerchild" in het comedy-drama Once Upon a Time in Hollywood en ze speelde naast Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Emile Hirsch, Margaret Qualley, Timothy Olyphant, Austin Butler, Dakota Fanning, Bruce Dern en Al Pacino.

Once Upon a Time in Hollywood vertelt het verhaal van een acteur en zijn stuntdubbel - en het heeft momenteel een 7,6 rating op IMDb.

7 En dat jaar trad ze ook toe tot de cast van de show 'Stranger Things'

In 2019 nam Maya Hawke deel aan nog een ander zeer beroemd project: de sci-fi horror-dramashow Stranger Things. In seizoen drie van de show speelde Hawke Robin Buckley en speelde ze naast Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Sadie Sink, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Dacre Montgomery en Priah Ferguson. Momenteel heeft Stranger Things - dat zich afspeelt in de jaren 80 in een fictief stadje genaamd Hawkins - een 8.7 rating op IMDb.

6 Maya Hawke heeft ook wat muziek uitgebracht

Datzelfde jaar verdiepte de actrice zich ook in muziek en bracht ze haar eerste twee singles uit - "To Love a Boy" en "Stay Open". In augustus 2020 bracht Maya Hawke haar debuut studioalbum Blush uit. Hoewel Hawke nog maar aan het begin van haar muzikale carrière staat, lijdt het geen twijfel dat ze zeker getalenteerd genoeg is om muziek na te streven.

5 In 2020 speelde ze in de miniserie 'The Good Lord Bird'

In 2020 verscheen Maya Hawke in de historische dramaminiserie The Good Lord Bird. Daarin portretteerde Hawke Annie Brown en speelde ze samen met haar vader Ethan Hawke, Hubert Point-Du Jour, Beau Knapp, Nick Eversman, Ellar Coltrane, Jack Alcott, Mo Brings Plenty, Daveed Diggs en Joshua Caleb Johnson. The Good Lord Bird is gebaseerd op de gelijknamige roman uit 2013 van James McBride en heeft momenteel een 7,6 rating op IMDb.

4 En ze verscheen in de komedie-dramafilm 'Mainstream'

In 2020 speelde Maya Hawke Frankie Cabot in de komedie-dramafilm Mainstream. Naast Hawke speelden ook Andrew Garfield, Nat Wolff, Johnny Knoxville, Jason Schwartzman, Alexa Demie, Colleen Camp, Marshall Bell, Juanpa Zurita en Trevor White de hoofdrollen in de film.

Mainstream vertelt het verhaal van drie mensen in een excentrieke liefdesdriehoek en heeft momenteel een beoordeling van 4,9 op IMDb.

3 In 2021 speelde Maya Hawke in de Slasher-film 'Fear Street Part One: 1994'

Dit jaar kregen fans Maya Hawke te zien als Heather in de tiener-slasherfilm Fear Street Part One: 1994. Naast Hawke speelden ook Kiana Madeira, Olivia Scott Welch, Benjamin Flores Jr., Julia Rehwald, Fred Hechinger, Ashley Zukerman, Darrell Britt-Gibson, Jordana Spiro en Jordyn DiNatale in de hoofdrollen. Fear Street Part One: 1994 vertelt het verhaal van tieners die geterroriseerd worden door een oud kwaad en heeft momenteel een 6,2 rating op IMDb.

2 En ze heeft momenteel twee aankomende projecten

Wat de toekomst betreft, heeft Maya Hawke momenteel twee aanstaande projecten. Een daarvan is de aankomende Wes Anderson-film Asteroid City en de andere is de komische film Strangers waarin ze Eleanor zal vertolken. Het lijdt geen twijfel dat de actrice de komende jaren bezig zal blijven!

1 Ten slotte heeft de actrice een nettowaarde van $ 3 miljoen

En tot slot sluiten we de lijst af met het feit dat Maya Hawke al een indrukwekkend vermogen heeft. Volgens Celebrity Net Worth wordt de actrice momenteel geschat op een nettowaarde van $ 3 miljoen - maar het lijdt geen twijfel dat dit aantal in de toekomst alleen maar zal groeien

Aanbevolen: