Hoe Margaret Qualley meer werd dan alleen de dochter van Andie MacDowell

Inhoudsopgave:

Hoe Margaret Qualley meer werd dan alleen de dochter van Andie MacDowell
Hoe Margaret Qualley meer werd dan alleen de dochter van Andie MacDowell
Anonim

In 1986 trouwde Hollywood-ster Andy MacDowell met rancher en toenmalig model Paul Qualley. In 1994 werd hun derde kind, Margaret Qualley, geboren. Tegenwoordig wordt Margaret langzaamaan een bekende naam in Hollywood en de afgelopen jaren hebben fans haar kunnen zien in tal van succesvolle projecten.

Vandaag bekijken we hoe Margaret Qualley erin slaagde meer te worden dan alleen de dochter van haar beroemde moeder. Van het lopen op de catwalk voor Valentino en Chanel tot de hoofdrol naast Brad Pitt en Leonardo DiCaprio - blijf scrollen om Margaret Qualley's weg naar succes te zien!

10 Margaret Qualley begon met modellenwerk op 16-jarige leeftijd

We trappen af in 2011 toen Margaret Qualley haar modellendebuut maakte op 16-jarige leeftijd tijdens New York Fashion Week. Sindsdien liep Qualley voor grote modenamen in de industrie, zoals Alberta Ferretti, Valentino en Chanel. Naast het uitblinken op de wegloper, werkte Qualley ook veel met tijdschriften als Vogue, W, Teen Vogue, Interview, Vanity Fair en Nylon. In 2015 kreeg de ster een contract met IMG Models en Uno Models Barcelona.

9 In 2013 had ze haar acteerdebuut in de dramafilm 'Palo Alto'

In 2013 had Margaret Qualley haar acteerdebuut in de film Palo Alto van Gia Coppola. Daarin speelt Qualley Raquel en ze schittert naast James Franco, Emma Roberts, Jack Kilmer, Nat Wolff, Zoe Levin, Chris Messina, Keegan Allen en Val Kilmer. Momenteel heeft Palo Alto - dat het verhaal vertelt van een verlegen jong meisje en haar voetbalcoach - een beoordeling van 6,2 op IMDb.

8 Waarna ze een onrustige tiener speelde in de show 'The Leftovers'

In 2014 werd Margaret Qualley gecast als Jill Garvey in de bovennatuurlijke mysteriedramashow The Leftovers die tot 2017 liep. Naast Qualley speelden ook Justin Theroux, Amy Brenneman, Christopher Eccleston, Liv Tyler, Chris Zylka, Carrie Coon, Emily Meade, Amanda Warren, Ann Dowd, Michael Gaston, Max Carver, Charlie Carver, Annie Q. en Janel Moloney.

The Leftovers draait om de verdwijning van twee procent van de wereldbevolking en heeft momenteel een 8,3 rating op IMDb.

7 In 2016 verscheen ze in de actiekomedie 'The Nice Guys'

Laten we verder gaan met de actiekomediefilm The Nice Guys uit 2016. Daarin speelt Margaret Qualley Amelia Kuttner en schittert ze naast Russell Crowe, Ryan Gosling, Angourie Rice, Matt Bomer, Keith David en Kim Basinger. The Nice Guys speelt zich af in Los Angeles in de jaren 70 en heeft momenteel een 7,4 rating op IMDb.

6 en een jaar later konden fans haar zien in de bovennatuurlijke misdaadthriller 'Death Note'

In 2017 verscheen Margaret Qualley in de bovennatuurlijke misdaadthriller Death Note. Daarin speelde ze Mia Sutton / Kira en speelde ze naast Nat Wolff, Lakeith Stanfield, Shea Whigham, Paul Nakauchi, Jason Liles en Willem Dafoe. Momenteel heeft Death Note - dat het verhaal vertelt van een middelbare scholier die een mysterieus notitieboekje ontdekt - een beoordeling van 4,4 op IMDb.

5 In 2019 werd ze genomineerd voor een Primetime Emmy Award voor haar vertolking van Ann Reinking in de miniserie 'Fosse/Verdon'

In 2019 was Margaret Qualley te zien als Ann Reinking in de biografische miniserie Fosse/Verdon. Naast Qualley speelde de show ook Sam Rockwell, Michelle Williams, Norbert Leo Butz, Aya Cash, Evan Handler, Nate Corddry, Susan Misner en Paul Reiser. Voor haar acteerwerk in de show werd Margaret Qualley genomineerd voor een Primetime Emmy Award in de categorie Outstanding Supporting Actress in een gelimiteerde serie of film. Momenteel heeft Fosse/Verdon - dat het verhaal vertelt van de relatie tussen choreograaf/regisseur Bob Fosse en Broadway-danseres Gwen Verdon - een 7.9 rating op IMDb.

4 Qualley's grootste commerciële succes blijft de comedy-dramafilm 'Once Upon A Time In Hollywood' uit 2019

Margaret Qualley's grootste commerciële succes was ongetwijfeld de comedy-dramafilm Once Upon a Time in Hollywood uit 2019. Daarin portretteert Qualley Pussycat en speelt ze samen met Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Emile Hirsch, Timothy Olyphant, Austin Butler, Dakota Fanning, Bruce Dern en Al Pacino.

Once Upon a Time in Hollywood vertelt het verhaal van een vervaagde televisieacteur en zijn stuntdubbel in de jaren zestig - en heeft momenteel een 7,6-score op IMDb.

3 In 2020 speelde de actrice in Olivia Wilde's korte film 'Wake Up'

De volgende op de lijst is de korte film Wake Up uit 2020, geregisseerd door Hollywood-ster Olivia Wilde, waarin Margaret Qualley Jane Doe speelt. Wake Up vertelt het verhaal van een jonge vrouw die haar menselijke kant herontdekt in een sterk digitale wereld en heeft momenteel een 6.3 rating op IMDb.

2 Dit jaar speelde ze in de Netflix-miniserie 'Maid'

In 2021 konden fans Margaret Qualley zien als Alex in de Netflix-dramaminiserie Maid, die op 1 oktober in première ging. Naast Qualley zijn er in de miniserie ook Nick Robinson, Anika Noni Rose, Tracy Vilar, Billy Burke en Qualley's moeder te zien. Andie MacDowell. Maid vertelt het verhaal van een jonge moeder die een gewelddadige relatie verlaat en heeft momenteel een 8,6 rating op IMDb.

1 Ten slotte heeft Margaret Qualley momenteel een nettowaarde van $ 3 miljoen

En tot slot, het afronden van de lijst is het feit dat Margaret Qualley momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 3 miljoen heeft. Een groot deel van Qualley's inkomen komt uit acteren, maar ze verdient ook wat geld door modellenwerk en merkdeals. Aangezien de 26-jarige ster nog maar aan het begin van haar carrière staat, lijdt het geen twijfel dat dit aantal in de toekomst zal groeien!

Aanbevolen: