Hoe Billie Lourd meer werd dan alleen de dochter van Carrie Fisher

Inhoudsopgave:

Hoe Billie Lourd meer werd dan alleen de dochter van Carrie Fisher
Hoe Billie Lourd meer werd dan alleen de dochter van Carrie Fisher
Anonim

Actrice Billie Lourd werd beroemd in 2015 en sindsdien acteert ze in tal van kleine en grote filmprojecten. Gezien het feit dat haar moeder de overleden actrice Carrie Fisher is (die vooral bekend is door het spelen van prinses Leia in de Star Wars-films), lijdt het geen twijfel dat Lourd aan iedereen moest bewijzen dat ze meer was dan alleen het kind van een beroemde Hollywood-ster.

Vandaag bekijken we hoe de carrière van Billie Lourd is geëvolueerd sinds 2015, toen ze haar acteerdebuut maakte. Het is zeker niet gemakkelijk om aan ieders verwachtingen te voldoen als je een kind bent van Hollywood-roy alty's - maar Billie Lourd heeft iedereen bewezen dat ze haar plek in de industrie terecht verdient. Van de hoofdrol in de Star Wars-vervolgtrilogie tot lid worden van de cast van American Horror Story - blijf scrollen om te zien wat de actrice heeft uitgespookt!

7 In 2015 deed ze mee aan de eerste film van de 'Star Wars' vervolgtrilogie

Laten we beginnen met het feit dat Billie Lourd in de voetsporen van haar moeder trad door in 2015 deel te nemen aan de cast van de Star Wars-vervolgtrilogie. Zoals velen weten, stond Lourds overleden moeder Carrie Fisher bekend om het spelen van Princess Leia in the Star Oorlogsfilms. Billie Lourd speelt luitenant Connix in Star Wars: The Force Awakens, Star Wars: The Last Jedi en Star Wars: The Rise of Skywalker. In de laatste film speelde Lourd ook de jonge prinses Leia en haar gezicht werd digitaal vervangen door dat van haar moeder.

6 En hetzelfde jaar trad ze toe tot de cast van de horror-komedieshow 'Scream Queens'

In 2015 konden fans Billie Lourd ook zien als Sadie Swenson / Chanel 3 in de horror-komedieshow Scream Queens. Naast Lourd zijn er in de show ook Emma Roberts, Skyler Samuels, Lea Michele, Glen Powell, Abigail Breslin en Jamie Lee Curtis te zien. Tot nu toe heeft de show twee seizoenen, maar in 2020 bevestigde maker Ryan Murphy dat hij aan een derde werkt. Scream Queens volgt universiteitsstudenten die worden geterroriseerd door een seriemoordenaar - en het heeft momenteel een 7,1 rating op IMDb.

5 In 2017 trad ze toe tot de cast van de Horror Anthology Show 'American Horror Story'

Over Ryan Murphy gesproken, in 2017 voegde Billie Lourd zich bij de cast van zijn anthologie-horrorshow American Horror Story. Tot nu toe is Lourd te zien in seizoen zeven getiteld American Horror Story: Cult, seizoen acht getiteld American Horror Story: Apocalypse, seizoen negen getiteld American Horror Story: 1984 en seizoen tien getiteld American Horror Story: Double Feature.

Naast Lourd zijn er in de anthologieshow ook Sarah Paulson, Evan Peters, Adina Porter, Leslie Grossman, Emma Roberts en Kathy Bates te zien. Momenteel heeft American Horror Story een 8,0 rating op IMDb.

4 In 2018 konden fans haar ook zien in de biografische misdaad-dramafilm 'Billionaire Boys Club'

In 2018 konden fans Billie Lourd zien als een castlid van de biografische misdaaddrama Billionaire Boys Club. In de film portretteert Lourd Rosanna Ricci en speelt ze samen met Ansel Elgort, Taron Egerton, Emma Roberts, Kevin Spacey, Jeremy Irvine en Thomas Cocquerel. De film is gebaseerd op de echte Billionaire Boys Club uit Zuid-Californië in de jaren 80 - en heeft momenteel een beoordeling van 5,6 op IMDb.

3 En in 2019 konden fans haar zien in de coming-of-age-komedie 'Booksmart'

Twee jaar geleden kregen fans Billie Lourd te zien in de coming-of-age buddykomedie Booksmart. Daarin portretteert Lourd Gigi en schittert zij naast Kaitlyn Dever, Beanie Feldstein, Jessica Williams, Jason Sudeikis en Lisa Kudrow.

Booksmart vertelt het verhaal van twee meisjes die op het punt staan hun middelbare school af te ronden en die beseffen dat ze minder hadden moeten werken en meer hadden moeten feesten. Momenteel heeft de komedie een 7,2 rating op IMDb.

2 Evenals het laatste seizoen van de sitcom 'Will &Grace'

Een ding dat velen misschien niet weten, is dat Billie Lourd daadwerkelijk verscheen in een aflevering van het laatste seizoen van de sitcom Will & Grace in 2020. In de aflevering getiteld "Bi-plane" portretteert Lourd Fiona Adler en zij schittert naast Eric McCormack, Debra Messing, Megan Mullally, Sean Hayes, Brian Jordan Alvarez en Matt Bomer. Vorig jaar eindigde de iconische sitcom - die in 1998 in première ging - na elf seizoenen. Momenteel heeft Will & Grace een 7,2 beoordeling op IMDb.

1 Ten slotte heeft ze momenteel twee aankomende projecten

En tot slot sluiten we de lijst af met het feit dat Billie Lourd volgens haar IMDb-pagina momenteel twee aankomende projecten heeft. Een daarvan is een niet nader genoemde miniserie, terwijl de andere de aankomende romcom-film Ticket to Paradise is waarin Lourd Wren Butler speelt. Tegenwoordig is de 29-jarige een bekende actrice in Hollwyood en het lijdt geen twijfel dat ze haar moeder trots maakt. Maar omdat ze vorig jaar zelf moeder werd, is acteren de laatste tijd niet haar topprioriteit.

Aanbevolen: