Hoe Kaia Gerber meer werd dan alleen de dochter van Cindy Crawford

Inhoudsopgave:

Hoe Kaia Gerber meer werd dan alleen de dochter van Cindy Crawford
Hoe Kaia Gerber meer werd dan alleen de dochter van Cindy Crawford
Anonim

Iedereen die het een en ander weet over de mode-industrie, heeft inmiddels zeker gehoord van Kaia Gerber. De 20-jarige heeft misschien beroemde ouders, maar ze bewijst zeker aan iedereen dat ze meer is dan alleen een rijk beroemd kind.

Vandaag bekijken we hoe Kaia Gerber zich de afgelopen jaren heeft gevestigd als model en actrice. Van haar modellendebuut op 10-jarige leeftijd tot de hoofdrol in een van de beroemdste horror-tv-shows - blijf scrollen om erachter te komen hoe Kaia meer werd dan alleen de dochter van haar moeder!

8 Kaia Gerber is de dochter van Cindy Crawford

Kaia Gerber werd geboren op 3 september 2001 in Los Angeles, Californië, uit beroemde en rijke ouders. Haar moeder is het supermodel Cindy Crawford uit de jaren 90 en haar vader is zakenman Rande Gerber. Sinds Kaia een tiener werd, konden fans over de hele wereld niet stoppen met praten over hoezeer de jonge ster op haar beroemde moeder leek. Onnodig te zeggen dat iedereen wist dat Kaia een succesvolle modellencarrière zou hebben vanaf het moment dat ze haar zagen.

7 Ze had haar eerste modellenbaan toen ze 10 was

Tot niemands verbazing, begon Kaia al vroeg met modellenwerk, en op 10-jarige leeftijd had ze al haar eerste (zeer indrukwekkende) baan.

Kaia werd gecast om model te staan voor Versace's junior-lijn, Young Versace, en zo was ze de wereld van luxemode binnengegaan voordat ze zelfs maar een tiener was. Dit is wat Donatella Versace destijds over Kaia Gerber zei: "Net als haar moeder heeft Kaia een heel speciale gave. De camera houdt echt, echt van haar."

6 En ze had haar acteerdebuut op 15-jarige leeftijd

Kaia Gerber had haar acteerdebuut in de dramafilm Sister Cities uit 2016. Daarin portretteerde de 15-jarige Kaia de 13-tot-16-jarige Carolina en speelde ze samen met Jess Weixler, Stana Katic, Michelle Trachtenberg, Troian Bellisario, Jacki Weaver, Alfred Molina, Tom Everett Scott en Aimee Garcia. Momenteel heeft Sister Cities - dat het verhaal vertelt van vier zussen wiens paden elkaar opnieuw kruisen na de dood van hun moeder - een 6,8 rating op IMDb.

5 Kaia debuteerde op de catwalk toen ze 16 was

Slechts enkele dagen nadat ze 16 was geworden, maakte Kaia Gerber haar catwalkdebuut op Calvin Klein's Spring 2018 tijdens New York Fashion Week. Onmiddellijk daarna liep het jonge model voor enkele van 's werelds meest bekende modemerken, waaronder Marc Jacobs, Coach, Prada, Chanel, Fendi, Bottega Veneta, Stella McCartney, Michael Kors, Tom Ford, Saint Laurent, Alexander McQueen, Valentino, Versace, en nog veel meer.

4 En sindsdien is ze een vaste waarde in de mode-industrie

Op 16-jarige leeftijd kwam de dochter van Cindy Crawford in de wereld van het modemodel, en sindsdien is ze er een nietje in geweest. Tegenwoordig kan niemand zich een groot mode-evenement voorstellen zonder het model, en in de loop van de afgelopen drie jaar heeft ze gewerkt met tal van luxe modemerken en sierde covers van de beroemdste modetijdschriften over de hele wereld. Tegenwoordig is Kaia Gerber absoluut een van de meest succesvolle modellen in de branche.

3 Ze verscheen in de horrorshow 'American Horror Story'

Dit jaar verscheen Kaia in twee afleveringen van de anthologie-horrorshow American Horror Story, gemaakt door Ryan Murphy. In de show portretteerde Kaia Ruby en speelde ze samen met Matt Bomer, Gavin Creel, Sierra McCormick, Paris Jackson, Charles Melton, Billie Lourd, Madison Bailey en nog veel meer. Momenteel heeft American Horror Story een 6.1 beoordeling op IMDb. Daarnaast zal Kaia Gerber ook verschijnen in deel twee van het tiende seizoen van American Horror Story, getiteld American Horror Story: Double Feature, waarin ze Kendall speelt. Momenteel heeft American Horror Story een 8,0 rating op IMDb.

2 Het model dateerde van een paar beroemde sterren

Naast een succesvolle carrière in zowel modellen als acteren, staat de 20-jarige ook in de schijnwerpers vanwege haar relaties. In februari 2019 werd Kaia gespot met model Wellington Grant en in oktober van hetzelfde jaar werd ze gezellig met cabaretier Pete Davidson.

In september 2020 begon het model te daten met acteur Jacob Elordi en momenteel zijn de twee nog steeds samen. Hoewel Kaia de neiging heeft om haar liefdesleven buiten de schijnwerpers te houden, geeft ze haar volgers op sociale media er af en toe een kijkje in.

1 Ten slotte heeft Kaia Gerber vandaag een nettowaarde van $ 3 miljoen

En tot slot, het afronden van de lijst is het feit dat het model en de actrice momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 3 miljoen hebben, volgens Celebrity Net Worth. Gezien het feit dat Kaia Gerber pas 20 jaar oud is, lijdt het geen twijfel dat dit zeer indrukwekkend is. Of ze nu een supermodel wordt zoals haar moeder of besluit om een carrière in Hollywood na te streven (of misschien beide), het lijdt geen twijfel dat het vermogen en de bekendheid van Kaia Gerber met de tijd alleen maar zullen groeien!

Aanbevolen: