Houden reality-fans zelfs van 'The Hills: New Beginnings'?

Inhoudsopgave:

Houden reality-fans zelfs van 'The Hills: New Beginnings'?
Houden reality-fans zelfs van 'The Hills: New Beginnings'?
Anonim

Aangezien tv-shows niet voor altijd in de lucht kunnen zijn, zijn reboots altijd erg leuk om naar uit te kijken, vooral wanneer een populaire re altiy-show terugkomt. Toen The Hills: New Beginning werd aangekondigd, wilden fans weten waarom Mischa Barton werd gecast en wat de cast over de show heeft gezegd.

Hoewel de originele serie berucht is vanwege momenten als Lauren Conrad en Heidi Montag die ruzie maakten over Heidi's romance met Spencer Pratt en het cool was om de jonge cast aan het werk te zien in de mode-industrie, betekent dat dan dat fans dol zijn op de reboot?

Blijf lezen om erachter te komen wat fans echt denken over The Hills: New Beginnings.

Fan Reactie

De cast van Hills heeft een hoog vermogen, maar niet iedereen is teruggekomen voor de MTV-reboot. Twee dingen over de reboot vallen meteen op: Lauren Conrad besloot niet terug te keren, en de show gaat nu over volwassenen wiens leven behoorlijk is veranderd sinds de originele serie.

Toen een fan een Reddit-thread begon over The Hills: New Beginnings die terugkomt voor een tweede seizoen, leek het algemene gevoel te zijn dat de show niet zo leuk was om naar te kijken, in ieder geval niet om opgewonden te raken over seizoen 2.

De fan schreef: "Ik kan niet geloven dat The Hills vernieuwd is voor seizoen 2, aangezien er geen nieuw drama is en de cast niet goed met elkaar overweg kan. Ook zijn de kijkcijfers en recensies die ik heb gezien" niet zo goed geweest." De fan zei echter dat ze zouden blijven kijken.

Een andere fan zei: "Hun leven is nu behoorlijk kalm en saai", wat een interessante opmerking is sinds The Hills in de lucht was, de cast in de twintig was en het was absoluut sappig en dramatisch om te zien hoe ze probeerden maken het op hun eigen. Nu ze volwassen zijn, lijkt hetzelfde drama moeilijk te vinden.

Hoewel sommige fans niet van de show houden, vinden anderen het leuk om naar te kijken en klinkt het alsof er een hoge nostalgiefactor is.

Een fan postte in een Reddit-thread dat na het bekijken van de eerste aflevering: "Ik ben er nog niet uit, maar ik vond het zeker vermakelijk en kan niet wachten tot volgende week!!"

Een andere fan zei dat ze nu een dertiger zijn en ze genieten van het kijken naar de reboot: "Ik was 19 toen ik naar de heuvels keek en ik dacht wow deze show was oké, maar ik herinner me dat het zo goed was. Ik denk met de realiteit Tv die opblaast en opgroeit mijn opvattingen zijn veranderd. Onnodig te zeggen dat ik vanavond besefte dat de heuvels geweldig zijn omdat het mijn aandacht trok omdat het ongeveer hetzelfde niveau van onvolwassenheid was met vrienden en jongens lol en nu, in mijn jaren '30, kwam deze show ter plaatse !!"

Audrina Patridge en Justin Bobby

Iets dat opv alt aan The Hills: New Beginnings is de relatie tussen Audrina Patridge en Justin Bobby. Fans herinneren zich dat ze altijd flirtten en een informele romance hadden in de originele serie, en dit is een van de meest onvergetelijke delen van de show.

Een fan postte op Reddit dat ze de reboot "Saai" vinden als "I'm not believe the Audrina and Justin Bobby romance.

Dit roept de vraag op, zijn Audrina en Justin in het echte leven uitgegaan? Volgens Nicki Swift zei Justin Bobby ooit dat er geen officiële relatie was: "Waren we als vriend-vriendin? Nee, dat waren we niet. We werkten veel, we hadden enkele momenten, we brachten veel tijd samen door."

E! News publiceerde een artikel met een goed punt dat het vermelden waard is: toen de reboot terugkwam op tv, suggereerde de show dat Audrina en Justin opnieuw romantisch in elkaar geïnteresseerd waren… en toch hebben de sterren interviews gegeven waarin ze zeiden dat ze dat niet deden echt met elkaar uitgaan.

The Hills: New Beginnings kreeg niet de beste beoordelingen op Rotten Tomatoes, met een 45% op de Tomatometer. De Critics Consensus-sectie legde uit: "Voor een show genaamd New Beginnings zit The Hills helaas vast op zijn oude manier - hoewel voor fans die hun favoriete personages willen inhalen, er genoeg drama is om in terug te duiken."

Bij het bekijken van publieksrecensies op de website v alt er één op, zoals een fan zei dat de reboot "saai" kan zijn, maar het was "cool" om de OG-cast opnieuw op tv te zien. Dit lijkt het algemene gevoel over de show te zijn: hoewel het niet de beste of meest fascinerende reality-tv is die er is, zullen degenen die de eerste show hebben gezien blij zijn om de cast te zien en te zien wat ze tot nu toe doen.

Aanbevolen: