Waarom kijken we zelfs naar de reality-tv-show Summer House?

Waarom kijken we zelfs naar de reality-tv-show Summer House?
Waarom kijken we zelfs naar de reality-tv-show Summer House?
Anonim

Dus je bent eindelijk bezweken aan Summer House, welkom. In een wereld waar nieuwe reality-tv-content sneller wordt geconsumeerd dan Dorinda kan beledigen, zullen we moeten nemen wat we kunnen krijgen. En voor sommigen is Summer House meer dan alleen een aperitief, het is meer dan een gerecyclede riff op Real World: Weekend Bazonga Thrust - het is hun hoofdgerecht. Maar de rest van ons vraagt… waarom?

Oorspronkelijk een achterdeurpiloot via Vanderpump Rules, Summer House is in wezen zeven of zo zeer flexibele, soms verzilverde, sociale-mediamanagers en digitale Dunderheads die elk weekend van elke zomer 'Hampton and hump' tot de volgende oervortex zich opent. Klinkt bekend? Het zijn Vanderpump Rules minus de Vander, Southern Charm minus de charm en Million Dollar Listing minus de miljoen dollar notering. De haak is … ze zijn halverwege de dertig? Voor het ongeoefende oog zijn dit ongetwijfeld nog steeds mooie gezichten, maar vijfendertig en glunderen over een vingerbeweging en een insnoering is waar je echt voor begint te leunen. Ze doen dat nog steeds op vijfendertig - moet ik dat doen? Is dat goed? Vinden ze het leuk? Moet ik het leuk vinden? Moet ik de dating-app Unhinged downloaden? De oervortex doemt altijd groot op, dus ga ervoor.

De kerncast bestaat uit Kyle en Amanda, het permanent kibbelende, lang verloofde stel met een leeftijdsverschil dat over de kloof weergalmt. Carl en Lindsay, twee beste vrienden die hun relatie verpesten door samen te slapen voor ons voordeel. And The Rest - een draaiende rotisserie van volle en gevilde NYC cads en cadetten.

Voor niet-ingewijden, een spiekbriefje: Kyle, 34, een bewuste app-startup die een aflevering van Ex on the Beach heeft bekeken en zei "ik ben het". Amanda, 26, 404-fout, inhoud niet gevonden. Carl, 14, twee meter lang en melkt het. Lindsay, 33-67?!? Bevroren uit de diamanten ring van een heks-keizerin die alleen naar ons knipoogt. Paige, 6, niet hier om vrienden of inhoud te maken. Hannah, 28, het buurmeisje dat in de modder speelt, dus we laten haar daar maar, en nieuwelingen Jules, kunnen er niets van merken, en Luke, 36, een Banana Republic-model naakt en koud gevonden in het bos.

De fundamentele rompslomp is kijken naar onze pluche baby's die modderig worden, op elkaar rollen, en dan urenlang naar elkaar wijzen en oordelen, afspoelen en herhalen. Laten we bijvoorbeeld eens kijken naar het laatste dilemma… houthakker-fop Luke is man-broedend over slapen met Hannah voor wat voelt als een eeuwigheid, schijnbaar om te voorkomen dat zijn slam-vaardigheden worden herzien. De coven of the house wil echter dat feministische icoon en vrouw Hannah uit de buurt blijft van Luke uit angst voor … liefdesverdriet? Het is onduidelijk. Als beide partijen duidelijk instemmen met wat zomerse lekkernijen, laat hem het dan gewoon in haar Luke Warmer steken. Dit zijn het soort inzetten waarmee we hier te maken hebben.

Of laten we het hebben over lady-trencherman Carl, een saga op zich. Sinds wanneer is de profieldescriptor van 'lang' een onmiddellijke snelle weg naar 'heet' geworden? Toegegeven, de man is niet onaantrekkelijk en het is lachwekkend om te denken dat iemand hem uit bed zou schoppen om seks op de vloer te doen, maar de manier waarop vrouwen zich naar hem werpen, zou je denken dat hij Casanova opperste was, James Dean in James Deen, of Powerline uit A Goofy Movie. In een bepaalde aflevering is de kans dat elke vrouw in de kamer met Carl heeft geslapen niet alleen hoog, het is ook gênant. We zijn nog maar een paar centimeter verwijderd van het herbouwen van de Waco-compound hier mensen.

Dat gezegd hebbende, je kunt nog steeds een kick krijgen van het razen van onze Dunderheads naar een bierpijp en een pizzeria die drijft, wetende dat tegelijkertijd in tv-land de Real Housewives of Atlanta nu officieel in lockdown zijn (wat een tijd om te leven). Je rosé drag-dagen overdag zijn geteld, Carl. Als Porsha een minuut in afzondering moet doorbrengen met haar hotdog-paringskeuzes, moet je minstens een weekend besteden aan herkauwen op je Luigi Mansion-niveau van relatie-ghosting.

Dus waarom kijken we eigenlijk naar Summer House? Is het om ons alledaagse leven zonder waterpijpen opnieuw te evalueren? Om nog meer afleveringen met moordmysterie in je Bravo-archieven (Brarchives) te verzamelen of gewoon bij volmacht te leven tijdens een massale pandemie? Hoe dan ook, je hebt het waarschijnlijk bekeken en nu ben je hier, dus waarom zou je nu teruggaan. Welkom in de hel, we beginnen nu met casten voor Real World: Weekend Bazonga Thrust.

Aanbevolen: