20 dingen die producenten van het Rad van Fortuin op de DL willen houden

Inhoudsopgave:

20 dingen die producenten van het Rad van Fortuin op de DL willen houden
20 dingen die producenten van het Rad van Fortuin op de DL willen houden
Anonim

Wheel Of Fortune is al meer dan 30 jaar in de lucht en Pat Sajak en Vanna White zijn comfortabele, vertrouwde gezichten geworden voor hun brede publiek. De show vertoont geen tekenen van vertraging, en in tegenstelling tot andere gameshows die snel grip verliezen, lijkt deze fans van alle leeftijden te blijven aantrekken.

Net als bij elk ander televisieprogramma gebeurt er veel achter de schermen waar het publiek zich zelden van bewust is. U zult versteld staan van enkele van de informatie die we hebben kunnen ontdekken. Laten we eens kijken naar 20 dingen die producenten van het Rad van Fortuin op de DL willen houden …

20 Pat Sajak en Vanna White waren meestal aangeschoten in de lucht

Hoewel ze er nu zeker niet mee weg kunnen komen, zijn Pat Sajak en Vanna White vrij eerlijk over het feit dat ze regelmatig zouden drinken voor de show. Volgens The Delite is er een plek aan de overkant van hun studio waar geweldige margarita's worden gemaakt en Pat bekende dat hij en Vanna "naar de overkant zouden gaan en er twee of drie of zes zouden nemen en dan de laatste shows zouden komen doen en moeite zouden hebben om het alfabet te herkennen".

19 De kansen suggereren dat je nooit op de show zult komen

Het is geen eenvoudige taak om op de set van het Rad van Fortuin te komen. Het is gemeld dat miljoenen mensen zich elk jaar aanmelden en slechts ongeveer 10.000 worden gekozen om de auditieronde te halen. Helaas is er geen zekerheid in die stap voorwaarts, aangezien slechts 600 van die zorgvuldig geselecteerde mensen de show daadwerkelijk zullen halen.

18 Ze gooien geld naar Pat Sajak

Natuurlijk is Pat Sajak een bekend gezicht voor ons allemaal, maar heel weinig mensen weten hoe rijk hij werkelijk is. Het was schokkend om te horen dat Sajak maar liefst $ 15 miljoen per jaar verdient met zijn directe betaling van deze show. Dat is vergelijkbaar met het loon dat wordt betaald aan de presentatoren van late night shows zoals Jimmy Fallon en Stephen Colbert.

17 Pat en Vanna werken amper

Zou het niet leuk zijn om 4 dagen per maand te werken en miljoenen en miljoenen dollars te verdienen? Pat Sajak en Vanna White hebben echt de beste banen ter wereld, want dat is hun werkelijke realiteit. Hun functieomschrijving houdt in dat ze ongeveer 4 keer per maand komen werken. Ze schieten in totaal 35 keer per jaar. We hebben geen idee hoe dat gerechtvaardigd is of wat ze met al hun vrije tijd doen, maar we zouden willen dat we deze deal konden sluiten.

16 Pat Sajak en Vanna White kunnen dit jaar op borgtocht vrijkomen

De klok tikt op hun contract, mensen! De arbeidscontracten van Pat Sajak en Vanna White lopen af in 2020 en het gerucht gaat dat ze niet terug naar de tafel zullen gaan om te proberen de show levend te houden. Sajak heeft aangegeven dat hij liever vertrekt terwijl de show in volle gang is, en het gaat zeker nog steeds goed!

15 Vanna White poseerde voor een naaktshoot

Vanna White heeft een smet op haar reputatie en het gaat om een naaktfoto. Blijkbaar poseerde ze toen ze jong was, en ruim voor de dagen van The Wheel Of Fortune, naakt in een poging om wat huurgeld te verdienen. Deze foto's werden uiteindelijk verkocht aan Playboy, die ze vervolgens zonder haar toestemming op de omslag van hun nummer van mei 1987 publiceerde.

14 Als je wilt winnen, vraag dan om een "T"

De Delite vertelt ons dat de meest voorkomende medeklinker de letter T is, dus als deelnemers stomverbaasd zijn, is dit een goede gok om op te volgen. Wees echter voorzichtig bij het kopen van de letter E, want deze zal zeker vaker worden gebruikt. Er wordt gezegd dat sommige deelnemers van de set van deze show zijn gelopen zonder aandacht te besteden aan de strategie of elementaire gezond verstand factoren.

13 Pat Sajak is eerder van de show weggelopen

Er was een aflevering in 2014 waarin de deelnemers zonder reden willekeurig paardengerelateerde antwoorden begonnen te raden. Pat Sajak was hier zichtbaar van overstuur en besloot dat hij er gewoon niet meer mee om kon of wilde gaan. Hij stormde met zichtbare frustratie de set af.

12 Ze gebruikten een racistische achtergrond

In 2017, tijdens "Southern Charm Week" lag de achtergrondafbeelding die door de show werd gebruikt onder vuur - veel vuur! Het blijkt dat er op de achtergrond Afrikaanse slaven aan het werk zijn op een plantage, wat voor velen aanstootgevend was. De directie van de school moest een openbare verontschuldiging aanbieden.

11 De mensen op de show zijn voorstanders van nauwkeurigheid

Er zijn enkele Rad Van Fortuin-deelnemers die veel kaartjes voor deze show in handen zouden moeten hebben. Nadat een deelnemer het woord "flamenco" per ongeluk als "flamingo" had uitgesproken, kreeg hij te horen dat het antwoord onjuist was en verloor hij $ 7.000 aan winst. Wat hij bedoelde was duidelijk en velen vinden dat hij het geld had moeten krijgen.

10 Vanna White draait de letters niet eens meer om

We weten niet zeker wat Vanna's taak eigenlijk is als zij niet degene is die de letters omdraait. Het hele letterbord ging in 1997 digitaal, dus ze hoeft alleen maar haar keuze te maken door de letterschermen aan te raken! Ze verdient zoveel geld voor deze baan dat we aannamen dat ze achter de schermen meer gewicht trok of zoiets, maar blijkbaar niet.

9 Vanna White heeft een keer de verkeerde letter gedraaid

Deze taak is zo eenvoudig dat het pijnlijk is om te proberen het af te breken. Vanna's enige verantwoordelijkheid is om de juiste letters op het juiste moment om te zetten, maar blijkbaar was dit een echte uitdaging voor haar. In de begindagen van deze show draaide ze een brief om en had geen idee of het een "D" of een "M" was die ze had onthuld. Misschien was dit een van die Margarita-ochtenden.

8 Vanna denkt dat ze telepathische berichten naar deelnemers kan sturen

We weten hoe gek dat klinkt, maar we zweren dat we het niet verzinnen. Vanna weet wel beter dan ronduit hints te geven aan een deelnemer; ze geeft echter toe dat ze probeert 'de antwoorden met haar geest aan de deelnemers te communiceren'. Ze geeft toe dat ze regelmatig telepathisch hints naar haar favoriete deelnemers heeft gestuurd.

7 Een deelnemer gaf een vreemd antwoord en we zullen het niet snel vergeten

Door een kleine letter in plaats van een andere te plaatsen, kun je serieus de macht hebben om dit spel te verknoeien. Vraag het maar aan een deelnemer met de naam 'Kevin' die een klein ongelukje had met de letter 'K'. Dit resulteerde in ‘A Streetcar Naked Desire’. Het wisselen van de "K" en "M" is in dit geval een groot probleem …

6 Het wiel is bedrieglijk klein in het echte leven

The Wheel is een behoorlijk belangrijk object op de set - het is het belangrijkste kenmerk in de titel van de show! De volgende keer dat je afstemt, wil je je misschien bewust zijn van het feit dat de cameramannen bezig zijn met een volledig spel van bedrog, aangezien het eigenlijke wiel slechts 6 voet in diameter is en heel klein is in vergelijking met wat fans hadden gedacht.

5 Deelnemers worden onderworpen aan intensieve training voordat ze gaan tapen

Spelen in een spelshow klinkt alsof het heel leuk moet zijn, maar blijkbaar is het een hele klus voor de deelnemers aan Wheel Of Fortune. Er moet een hele dag worden besteed aan het coachen van de deelnemers over hoe ze het stuur goed kunnen draaien, waar ze hun aandacht op moeten richten, enz. Het proces is veel strenger dan de meesten zouden denken.

4 Pat Sajak en Alex Trebek zijn absoluut geen vrienden

Tot zover kameraadschap en steun. Deze twee mannen hebben zeer vergelijkbare banen, maar ze kiezen ervoor om met elkaar te wedijveren en elkaar op te lichten in plaats van de vrede te bewaren. Er is op zich misschien geen direct "slecht bloed", maar The Week citeert Pat als volgt: "We kunnen het goed met elkaar vinden, maar we zitten niet in dezelfde bowlingcompetitie." Dat klinkt voor ons zeker als een prik!

3 Pat verliet de show om zijn eigen ding te doen

De producers willen niet dat je dit weet, maar de geruchten zijn inderdaad waar. Pat Sajak liep in 1989 van de set af en was niet van plan er ooit nog op terug te komen. Hij ging zelfs door met het hosten van zijn eigen talkshow die werd gekenmerkt als een late night show.

2 Fans houden niet van Vanna's hostingvaardigheden

In 2019 presenteerde Vanna enkele afleveringen van Wheel Of Fortune, maar de fans mochten haar gewoon niet. Het is niet gemakkelijk om iedereen ervan te overtuigen dat Vanna het in zich heeft om de show te leiden zonder Pat Sajak naast haar. Pop Culture meldt dat een fan zei: Vanna lijkt ongemakkelijk als gastheer en het maakt het ongemakkelijk om naar te kijken!

1 De producenten weigerden koppig toe te geven en een deelnemer verloor $1 miljoen

Ja, we weten dat de spelshow regels heeft, maar net als bij al het andere in het leven, kunnen regels soms een beetje worden verbogen om een groter gevoel van vrede en geluk te geven, vooral in gevallen waarin gezond verstand de overhand heeft. In één aflevering miste Julian Batts zijn winst van een miljoen dollar omdat hij het woord 'Achilles' niet kon uitspreken. Alle betrokkenen wisten gemakkelijk wat hij bedoelde, maar de producenten hielden vast aan hun firma "Nee", en dat was het einde van een droom van een miljoen dollar.

Aanbevolen: