Zelfs de lokale bevolking van Alaska houdt niet meer van de mensen uit Alaska die gecast zijn

Inhoudsopgave:

Zelfs de lokale bevolking van Alaska houdt niet meer van de mensen uit Alaska die gecast zijn
Zelfs de lokale bevolking van Alaska houdt niet meer van de mensen uit Alaska die gecast zijn
Anonim

Toen Alaskan Bush People debuteerde, waren de kijkers geïntrigeerd en toch enigszins achterdochtig. De familie Brown beweerde hun hele leven van het land te hebben geleefd en een stel kinderen in de bush groot te hebben gebracht, maar ze hadden enkele twijfelachtige details in hun achtergrondverhaal.

Na verloop van tijd begonnen fans de oorsprong van de show in twijfel te trekken, vooral toen ze de wiskunde deden en een ongemakkelijke waarheid realiseerden over het huwelijk van patriarch Billy met Ami Brown. Maar het was niet alleen de familiedynamiek waardoor mensen de Brown-crew ondervroegen.

De show zelf werd gefilmd in de wildernis van Alaska, maar naar verluidt vrij dicht bij de stad; geruchten over de Browns die in hotels woonden en pizza bestelden bij de productieploeg, tierden welig. De Browns werden ook vrij vaak in de stad gespot, en elk van de Brown-kinderen kreeg een sociale media-aanhang die niet op hun plaats leek gezien het rustieke karakter van hun ogenschijnlijke leven in de bush.

Afgezien van hun maniertjes en andere eigenaardigheden, wist niemand zeker of het gezin echt in de bush van Alaska woonde, of dat ze hun levensstijl verfraaiden voor een geldelijk voordeel.

Volgens de lokale bevolking is het het laatste; en echte Alaskanen zijn er niet blij mee.

Localisten zijn niet blij met de cast van Alaskan Bush

Hoewel veel kijkers nog steeds afstemmen op de show (en de herhalingen) op Discovery, zijn de lokale bevolking nooit enthousiast geweest over de familie Brown of hun 'reality'-serie. In feite is de suggestie dat de hele serie gebaseerd is op een totale leugen een concept dat heel bekend is bij de inwoners van Alaska.

De lokale bevolking wist immers dat de familie was vervolgd voor het verkrijgen van uitkeringen die alleen beschikbaar waren voor inwoners van Alaska. Bovendien wisten mensen die in de afgelegen gebieden woonden waar Alaskan Bush People oorspronkelijk werd gefilmd (tegenwoordig wordt het voornamelijk in Washington gefilmd) dat de Browns niet altijd "thuis" waren in het bos.

Er is ook het feit dat de show zelf ervan wordt beschuldigd nep te zijn; kijkers vermoeden dat sommige vriendinnen van de zoons van de Browns betaalde actrices waren (hoewel er tegenwoordig minstens drie gelukkig getrouwd zijn).

Waar wonen de mensen in Alaska nu?

Eind 2021 woonden de Browns nog steeds in Washington, op een stuk grond genaamd North Star Ranch, nadat ze Alaska in 2019 hadden verlaten. De familie verkocht dat jaar hun vorige woning (Browntown), en terwijl de hele familie niet samen de overstap naar WA hebben gemaakt, ze lijken nog steeds relatief verenigd.

Natuurlijk hebben ze wat moeite gehad in de tijd sinds ze naar Washington verhuisden; een brand in 2020 heeft een groot deel van hun land weggevaagd, waardoor ze moesten herbouwen om in het bos te kunnen blijven leven.

Zoon Noah woonde in een huurwoning terwijl hij probeerde te herbouwen.

The Browns zullen niet met open armen worden verwelkomd in Alaska

Het gezin is uit Alaska verhuisd nadat een reeks gebeurtenissen hun leven op de rails had gezet. Matriarch Ami had een gezondheidsprobleem, dus het gezin verhuisde zelfs een tijdje naar Californië om zich te laten behandelen en verhuisde later naar een minder voorstedelijk maar nog steeds gunstig gelegen perceel in Washington.

Tragisch genoeg bezweek Billy Brown later aan gezondheidsproblemen, waarbij hij zijn vrouw en hun kinderen achterliet (evenals twee andere gemelde kinderen van zijn eerste vrouw).

Omdat het gezin nogal wat verhuisde, hadden kijkers al het gevoel dat de show niet volledig authentiek was; de mensen in de bush in Alaska zouden zogenaamd in de bush moeten leven. Maar een recente verkenningsmissie, waarbij de Browns blijkbaar op zoek waren naar land om te kopen in Alaska, zorgde ervoor dat de lokale bevolking opnieuw het hoofd schudde.

In een recente verklaring, volgens Alaska Public, zei een man genaamd Mark Hofstad dat hij niet eens naar de familie Brown wilde "kijken" toen ze hun voormalige huis bezochten. Naar verluidt weigerde hij ook de hand van Gabe Brown te schudden toen hij werd benaderd.

Zijn standpunt? Dat de realityserie "[locals] eruit laat zien als een stel verdomde idioten."

Kunnen The Browns terugkeren naar Alaska?

Gezien de naar verluidt harde reactie van de lokale bevolking op het bezoek van Browns, lijkt het alsof een terugkeer naar de bush moeilijk, zo niet onmogelijk zou zijn. Het kopen van land in de afgelegen gebieden van Alaska vereist immers een zekere mate van gemeenschapsbanden en netwerken. Om nog maar te zwijgen van het feit dat de familie ook hard aan het werk is geweest om hun leven in Washington weer op te bouwen.

Maar natuurlijk, als de prijs goed is, is er misschien een local die bereid zou zijn om een deal te sluiten met de Browns - hoewel de landeigenaren dan zelf de woede kunnen onder ogen zien van andere locals die het beu zijn om verkeerd voorgesteld te worden door 'nep' Alaskanen.

Natuurlijk is dat misschien geen probleem meer; vanaf de zomer van 2022 was er geen woord over of Alaskan Bush People voor een veertiende seizoen zou terugkeren, hetzij in Alaska of elders.

Aanbevolen: