Britney Spears maakt zich zorgen over fans na het dichtslaan van CNN-documentaire

Britney Spears maakt zich zorgen over fans na het dichtslaan van CNN-documentaire
Britney Spears maakt zich zorgen over fans na het dichtslaan van CNN-documentaire
Anonim

Op 26 september renden fans naar hun schermen om CNN's Toxic: Britney Spears' Battle For Freedom te bekijken.

De televisiespecial ging in op verschillende aspecten van Britney Spears’ lopende juridische conservatorschapszaak tegen haar vader, Jamie Spears. Het lijkt er echter op dat hun informatie niet goed gevonden was, aangezien deze sindsdien onder vuur is komen te liggen wegens het “verspreiden van verkeerde informatie”.

Volgens een recent TMZ-artikel heeft een bron bij hen in de buurt de persoonlijke mening van Spears over de documentaire en waar deze mogelijk de plank misgeslagen heeft. In het artikel staat bijvoorbeeld dat Spears zelf beweerde dat de documentaire "vol onnauwkeurigheden" was, ondanks dat ze er maar een klein deel van had gezien.

Als reactie hierop hebben veel Twitter-gebruikers zich gehaast om zowel CNN als de documentaire te bekritiseren. De verspreiding van verkeerde informatie kwam voor velen niet als een verrassing, omdat ze dachten dat het typisch was voor de zender.

Een gebruiker zei bijvoorbeeld: Zeg dat het niet zo is! Ik bedoel, het is CNN, wat verwacht je.'

Na de release van de documentaire werd een video van Spears geüpload naar het Instagram-account van de zangeres. In de video is te zien hoe Spears recht in de camera kijkt in een geheel witte kleding die, volgens het bijschrift, een 'nieuw begin' symboliseerde.

Het bijschrift bij de video bevatte wat Spears' mening leek te zijn over wat ze had gezien in de documentaire.

Spears sloeg de documentaire in elkaar toen ze zei: “Het is echt te gek jongens … ik heb een klein stukje van de laatste documentaire gezien en ik moet zeggen dat ik een paar keer op mijn hoofd heb gekrabd !!! Ik probeer me echt los te maken van het drama!!! Nummer één … dat is het verleden !!! Nummer twee … kan de dialoog nog stijlvoller ??? Nummer drie … wauw ze hebben de mooiste beelden van mij ter wereld gebruikt!!! Wat kan ik zeggen.de INSPANNING van hun kant !!! Wauw.”

Na het bericht gingen fans naar het opmerkingengedeelte om hun zorgen voor de zanger te uiten. Velen veroorzaakten opschudding omdat ze geloofden dat de woorden niet van Spears waren gekomen omdat haar telefoon was afgeluisterd en was weggenomen. De verdere nadruk op het gebrek aan controle over haar eigen accounts, zorgde ervoor dat woedende fans smeekten om Spears te bevrijden van de constante bewaking en het zwijgen.

Een fan zei bijvoorbeeld: Mooie repost, maar moeten we echt geloven dat dit Britney is? We weten al dat haar telefoon werd afgeluisterd en er komen steeds meer geheimen van de conservator aan het licht. Je weet dat ze jullie allemaal gaat aanklagen.'

Terwijl een ander wanhopig smeekte: DIT IS NIET BRITNEY!!!! GEEF HAAR INSTAGRAM GRATIS BRITNEY TERUG.”

De massale berichtgeving over de zaak Spears gaat verder met Netflix's Britney Vs. Spears-documentaire, 28 september.

Aanbevolen: