Jake Paul beledigt vrolijk Tommy Fury terwijl hij de bokser uitscheldt omdat hij zich terugtrekt uit de strijd

Inhoudsopgave:

Jake Paul beledigt vrolijk Tommy Fury terwijl hij de bokser uitscheldt omdat hij zich terugtrekt uit de strijd
Jake Paul beledigt vrolijk Tommy Fury terwijl hij de bokser uitscheldt omdat hij zich terugtrekt uit de strijd
Anonim

Jake Paul heeft de vlammen van zijn toch al vluchtige vete met Tommy Fury aangewakkerd door op Twitter de bokser te beledigen. Nadat het kleine broertje van Tyson Fury werd gedwongen zich terug te trekken uit hun spraakmakende gevecht vanwege een gerapporteerde gebroken rib en bacteriële borstinfectie, deelde Paul met zijn 4 miljoen volgers: Het is officieel, Tommy Fury is de grootste b aan het boksen.”

De persoonlijkheid van de sociale media zette zijn tirade voort en verklaarde: Hij heeft zich teruggetrokken uit het gevecht, de Furys hebben zich teruggetrokken uit het gevecht vanwege een medische aandoening. Ik kon het nieuws eerst niet geloven, het doet het nog steeds Het lijkt niet eens echt. Nu zal hij thuis toekijken en me $ 60 betalen, in plaats van miljoenen dollars betaald te krijgen om tegen me te vechten.”

Jake Paul verwerpt Tommy's ziekteclaims en stelt: 'Ik heb tegen ziek gevochten'

Paul vervolgde: "Ik heb gevochten met een gebroken neus, ik heb ziek gevochten, ik snap het, dit is boksen. Het is officieel, hij was bang, ik denk dat de druk hem te pakken kreeg, het klotepraatje raakte hem."

Zijn tirades zijn een reactie op de verklaring die Tommy Fury gisteren uitbracht toen hij het gevecht verbeurde: "Ik ben absoluut diepbedroefd dat ik gedwongen ben me terug te trekken uit mijn gevecht met Jake Paul. Ik kan niet uitdrukken hoe teleurgesteld Dat ben ik en ik hoop echt dat we dit gevecht in het nieuwe jaar kunnen verplaatsen, ik wil dat dit gevecht nog steeds gebeurt, meer dan wat dan ook. Ik richt me nu helaas op herstel en een verdere nieuwe datum."

Fury maakte zijn ziekenhuisdocumentatie en scans openbaar

Toen hij echter werd onderworpen aan de spot van Paul, weigerde de Love Island-ster de aanval te accepteren en ging hij naar Instagram om het wereldbewijs te tonen van zijn redenen om zich terug te trekken. Fury toonde officiële ziekenhuisdocumentatie en scans die zijn ziekte valideerden en nam een bericht op, waarin hij zijn fans toevertrouwde dat hij niet 'in staat was om te ademen' tijdens trainingssessies en "de hele tijd enorme hoeveelheden slijm ophoestte", terwijl ook last van 'slapeloze nacht'.

Vastbesloten om door te gaan, beweerde Tommy dat hij deze symptomen negeerde en nog een maand doorging met trainen. Hij legde verder uit: Vier weken gingen voorbij en we besloten om een sparringsessie te houden, en ik nam een kleine clip op het lichaam. En omdat mijn lichaam zo zwak was door het virus in mij, wist ik meteen dat er iets niet klopte. juist.”

Deze 'kleine clip' zorgde ervoor dat Fury een 'schone breuk' aan een van zijn ribben en 'meerdere breuken' opliep. De bokser eindigde met "Er is geen ander gevecht dat ik daar wil, dat is het gevecht dat ik hierna wil. Iedereen zal zijn eigen mening hebben … maar dat er niets is, als het erop aankomt, dat ik kan doen aan medisch zijn ongeschikt om te vechten."

Aanbevolen: