Travis Barker lacht het laatst terwijl hij Scott Disick trollt omdat hij zijn romantiek verpest

Travis Barker lacht het laatst terwijl hij Scott Disick trollt omdat hij zijn romantiek verpest
Travis Barker lacht het laatst terwijl hij Scott Disick trollt omdat hij zijn romantiek verpest
Anonim

Travis Barker blijft ongestoord terwijl hij in de zon dartelt met vriendin Kourtney Kardashian.

Het komt nadat de ex-vriend van de realityster, Younes Bendjima, een vermeende DM deelde van haar baby-papa, Scott Disick.

Op maandagavond plaatste Younes, die meer dan een jaar met Kourtney uitging na haar breuk met Scott, een screenshot van een vermeend direct bericht dat hij van Lord Disick had ontvangen.

De vader van drie heeft naar verluidt een foto gestuurd van Kourtney die zoent op Travis Barker tijdens hun huidige vakantie in Italië. Paparazzi hebben het stel betrapt op een aantal zeer stomende PDA-acts.

Het lijkt alsof Scott - die aan het daten is met het 20-jarige model Amelia Hamlin - misschien een beetje jaloers is.

Schreef naar Younes in zijn Instagram DM's: "Yo is this chick ok!???? Broooo like what is this. In the middle of Italy."

Younes schreef terug: "Het maakt me niet uit, zolang ze maar gelukkig is. PS: ik ben je broer niet."

Hij ondertitelde de post: "Behoud dezelfde energie die je publiekelijk en privé over mij had."

Nadat het verhaal viraal ging, deelde Barker een afbeelding op zijn Instagram-verhalen van Ray Liotta's personage - Henry Hill - die lachte uit de Goodfellas-film.

De foto leek een voor de hand liggende opgraving bij Disick.

Scott dacht misschien dat hij in goed gezelschap verkeerde, aangezien Bendjima eerder zijn gevoelens liet weten over de nieuwe romance van zijn ex.

De 28-jarige, die van 2016 tot 2018 met Kourtney uitging, ging in april naar Instagram om een duister bericht te delen. Het leek duidelijk gericht op Kourt en Travis Barker - nadat ze een blote bikinibroek deelde, schrijlings op haar man.

"Schaamteloosheid is zo normaal geworden in de huidige samenleving dat bescheidenheid vreemd is geworden", plaatste Bendjima en vervolgens verwijderde hij op zijn Instagram-verhalen.

Younes Bendjima Instagram Kourtney Kardashian
Younes Bendjima Instagram Kourtney Kardashian

In een aflevering van Keeping Up With The Kardashians vroeg Kourtney's zus Khloé of ze nog steeds praat met 'hoe heet hij', verwijzend naar het Algerijnse model.

"Denk je dat hij misschien een beetje negatief voor je was?" Khloé toegevoegd.

"Ja," antwoordde Kourtney voordat hij eraan toevoegde dat Bendjima haar nog steeds "af en toe" sms't.

Khloe, 36, verdubbelde haar opmerkingen in een tweet nadat de aflevering was uitgezonden met de tekst: "Hij was zooooo giftig en negatief voor Kourt KUWTK."

Younes Bendjima Kourtney Kardashian 2
Younes Bendjima Kourtney Kardashian 2

Kort daarna schreef Bendjima op Instagram: "Doe jezelf een plezier. Omring jezelf met mensen die spreken over visies, ideeën, doelen, groei."

"Niet degenen die zitten en roddelen over anderen. En als je jezelf in die situatie bevindt, excuseer jezelf dan en loop weg. Het spel eindigt wanneer je ervoor kiest om zo'n bijeenkomst te verlaten.'"

Bendjima, die moslim is, maakte ook zijn conservatieve waarden bekend toen hij uitging met de beroemde realityster.

"[Dat is] wat je moet laten zien om likes te krijgen?" hij becommentarieerde een van Kourtney's bikinifoto's, maar verwijderde deze nadat ze kritiek had gekregen van haar fans.

Aanbevolen: