Katie Couric Vs. Diane Sawyer: Wie heeft het hoogste vermogen in 2021?

Inhoudsopgave:

Katie Couric Vs. Diane Sawyer: Wie heeft het hoogste vermogen in 2021?
Katie Couric Vs. Diane Sawyer: Wie heeft het hoogste vermogen in 2021?
Anonim

Katie Couric heeft onlangs op veel grote sterren geschoten met de release van haar hete nieuwe memoires, slim getiteld Er heen gaan. Het zeer controversiële boek doet precies wat ze wilde: het krijgt veel media-aandacht. Door deze vertelling achter de schermen vrij te geven, was het duidelijk dat Couric een reeks ontmoetingen had met andere prominente figuren die wat woede aanwakkerden.

Niets werd als heilig beschouwd, aangezien Couric een voor een een aantal beroemde gezichten riep, waaronder haar aartsvijand, Diane Sawyer. Als het gaat om de wereld van nieuwsverslaggeving en politiek commentaar, gaan Katie Couric en Diane Sawyer al jaren de strijd aan, en zoals The Sun meldt, weerspiegelen hun salarissen hun gedrevenheid en toewijding.

8 Katie Couric is $ 100 miljoen waard

Als het gaat om het vergelijken van het totale vermogen, komt Katie Couric als duidelijke winnaar uit de bus. Haar huidige vermogen staat vandaag op een verbazingwekkende $ 100 miljoen, en ze kan zichzelf beschouwen als de winnaar in de geldstrijd. Op 64-jarige leeftijd heeft ze al een enorme rijkdom vergaard, maar ze blijft streven naar meer succes en verkent voortdurend het genereren van nieuwe inkomstenstromen.

7 Diane Sawyer is $80 miljoen waard

Diane Sawyer heeft de grens van $ 100 miljoen nog niet helemaal bereikt, maar ze is heel, heel dichtbij gekomen. Haar huidige vermogen ligt op $ 80 miljoen, dat is slechts $ 20 miljoen verlegen van dat van Katie Couric. Diane's carrière is enorm succesvol geweest en ze is een van de meest vertrouwde, gerespecteerde gezichten in de wereld van de nieuwsverslaggeving. De 75-jarige heeft tientallen jaren besteed aan het duiken in de diepste, meest onderzoekende verhalen en heeft wereldwijde bekendheid verworven.

6 Katie heeft ooit de grootste deal in de geschiedenis van tv-nieuws gesloten

Katie Couric weet het een en ander over het achterlaten van een blijvende indruk. Toen het tijd was voor haar om een deal te sluiten met The Today Show, sloot ze een harde deal, en het netwerk was zich terdege bewust van de macht die ze opleverde bij haar loyale kijkers. The Sun \merkt op dat; "Haar salaris piekte op $ 60 miljoen toen ze met de Today Show tekende wat toen de grootste financiële deal in de geschiedenis van het televisienieuws was." Dit blijft een van de belangrijkste deals in de geschiedenis van het televisienieuws.

5 Diane Sawyer's salaris is veel hoger

Diane Sawyer's totale vermogen is misschien minder dan dat van Katie Couric, maar eerlijk is eerlijk, haar salaris is eigenlijk veel groter. Celebrity Net Worth meldt dat het salaris van Diane Sawyer wordt geschat op ongeveer $ 22 miljoen per jaar, terwijl Katie Couric op dit moment naar verluidt slechts $ 10 miljoen per jaar verdient. Couric neemt de hoed als het gaat om de totale waarde van haar fortuin, maar Diane blijft de best betaalde bij het evalueren van het salaris dat ze binnen de branche heeft.

4 Katie vult haar inkomen aan door een 'New York Times' bestseller te zijn

Het kan gemakkelijk worden gezegd dat Katie Couric weet hoe ze haar inkomen met enorm succes moet vullen. Er is misschien veel vraag naar haar, als een van de meest prominente nieuwsspecialisten op televisie, maar dat is niet alles wat ze onderweg heeft. Ze is toevallig ook de oprichter van Katie Couric Media en is gekroond tot New York Times Bestseller met de release van haar boek The Best Advice I Ever Got: Lessons From Extraordinary Lives. Ze is erin geslaagd om extra inkomstenstromen te genereren als aanvulling op haar toch al lucratieve salaris.

3 Diane Sawyer pakt een drievoudige bedreiging in

Terwijl Katie Couric haar inkomen verhoogde met een aantal succesvolle nevenactiviteiten, verfijnde Diane Sawyer haar vaardigheden om een zeer gewaardeerde, ongelooflijk intimiderende drievoudige bedreiging te worden. We althy Genius meldt dat; "Sawyer heeft bewezen dat ze mede-presentator kan zijn van een netwerkochtendshow, een nieuwsmagazine, als correspondent kan werken en achter het ankerbureau kan zitten. Er zijn maar weinig tv-persoonlijkheden die dat bereik hebben." Ze is het brein achter haar eigen succes en heeft een lange lijst van lofbetuigingen die haar prestaties toejuichen.

2 Katie kent haar waarde

Katie Couric onderhandelt briljant en nauwkeurig over haar contracten. Ze is zich terdege bewust van de invloed die ze in de branche heeft, en de netwerken en programma's waarmee ze contracten heeft gesloten, zijn bekend met het feit dat met Couric op hun lijst, de beoordelingen zeker omhoog zullen schieten. Als onderdeel van haar succesverhaal heeft Katie haar inkomsten feilloos opgedreven, waardoor haar contract van $ 7 miljoen opliep tot ongeveer $ 13 miljoen, en vanaf daar bleef ze groeien. De lijst geeft aan: "Toen Couric in 2006 naar CBS verhuisde, stegen haar lonen tot $ 15 miljoen per jaar. In 2011 tekende het nieuwsanker een deal voor $ 40 miljoen toen Couric naar Yahoo verhuisde. ! ze verdiende aanvankelijk $ 6 miljoen, maar steeg in 2015 tot $ 10 miljoen per jaar."

1 Concurrentiekracht voedde hun carrière

Zowel Katie Couric als Diane Sawyer hebben veel succes geboekt in hun carrière, en veel daarvan werd gevoed door hun verlangen om de eerste plaats te bemachtigen. Couric was er altijd op gefixeerd om Sawyer elke kans die ze had een stap voor te zijn. Aan de andere kant had Diane Sawyer Couric in het vizier, maar ze lette ook op Barbara W alters, die wedijverden om soortgelijke verhalen en posities. Het is eerlijk om te zeggen dat elk van de dames werd gevoed door een competitieve geest die resulteerde in lucratieve, succesvolle carrières voor hen beiden.

Aanbevolen: