Slipknot-fans verheugen zich over negatieve reacties op machinegeweer Kelly's Louder Than Life-festivalset

Slipknot-fans verheugen zich over negatieve reacties op machinegeweer Kelly's Louder Than Life-festivalset
Slipknot-fans verheugen zich over negatieve reacties op machinegeweer Kelly's Louder Than Life-festivalset
Anonim

Het Louder Than Life-festival begon zijn optredens op 23 september in Louisville, Kentucky voor publiek dat livemuziek heeft gemist. Toen Machine Gun Kelly op 26 september het podium betrad, waren de festivalgangers echter niet zo gastvrij naar hem toe.

Hun reacties komen na het begin van een vete tussen hem en Slipknot-frontman Corey Taylor. Het publiek op het festival juichte voortdurend, zette hem af en scandeerde Slipknot uit volle borst. Twitter is doorgegaan met het toejuichen van de reacties van het publiek, vooral degenen die fan zijn van Slipknot.

Fans van Machine Gun Kelly hebben zijn optreden ook geprezen op Twitter. Een gebruiker twitterde: Moet je zien

@machinegunkelly op louder than life en ik hou nog meer van hem." Andere gebruikers brachten zelfs ter sprake hoe de zanger met de negatieve reactie om kon gaan, met één tweet: "Hij lachte het laatst toen hij ze liet luisteren aan zijn optreden."

De artiest begon zijn set zonder problemen. Kort nadat het begon, begon het publiek echter stil te worden, terwijl het meerdere beledigingen uitsprak. Het verslechterde kort daarna toen het publiek de artiest begon te flippen tijdens het optreden. In plaats van applaus te krijgen, kreeg hij tegen het einde van de voorstelling boegeroep van bijna alle festivalbezoekers.

De rocker zette zijn show echter voort alsof dat niet gebeurde. Helaas escaleerde het verder en een incident leidde ertoe dat Machine Gun Kelly een publiekslid in het gezicht sloeg. Later werd er een video gepost door een deelnemer die in de pits zat tijdens de set van de artiest.

De vete kwam in de openbaarheid nadat de "bloederige valentijn"-zanger Taylor publiekelijk afkeurde tijdens een van zijn concerten. Hij vervolgde door te tweeten dat het vers dat Taylor voor hem schreef verschrikkelijk was, en sloot het af door te zeggen: "alle verhalen kloppen niet. Geef gewoon toe dat hij verbitterd is."

Taylor ging later naar zijn Twitter en tweette: "Ik heb het nummer niet gedaan omdat ik het niet leuk vind als mensen voor me proberen te 'schrijven'. Ik zei NEE tegen HEN." Hij postte vervolgens een gesprek tussen hem en Travis Barker, waarin hij het nummer en mogelijke bijdragen besprak.

Helaas hield de Twitter-vete daar niet op. Na de post ging Machine Gun Kelly terug en antwoordde: "eigenlijk was je couplet echt slecht. Met respect, ik zei je net om het te herschrijven omdat het echt slecht was. respectvol. Maar laten we samen een cover van een Britney Spears-nummer doen."

Het Louder Than Life festival wordt afgesloten op 26 september en zal optredens bevatten van artiesten als Metallica, Judas Priest, Breaking Benjamin. Op het moment van deze publicatie heeft geen van beide kunstenaars gereageerd op het recente incident. Er is ook geen woord over of Machine Gun Kelly weer op het festival zal verschijnen als een speciale gastartiest.

Aanbevolen: