De meest negatieve dingen die de cast van 'Glee' over de show heeft gezegd

Inhoudsopgave:

De meest negatieve dingen die de cast van 'Glee' over de show heeft gezegd
De meest negatieve dingen die de cast van 'Glee' over de show heeft gezegd
Anonim

Als het gaat om enkele van de meest iconische muziekdrama's, denk je natuurlijk aan Glee. De serie, die is gemaakt door Ryan Murphy, ging voor het eerst in première in 2009 en liep maar liefst 6 seizoenen voordat hij de hak kreeg van Fox. Hoewel de show fans jarenlang vermaak gaf, bleek het echte drama zich achter de schermen te afspelen.

Sinds het einde van de show in 2015 sprak een handvol Glee-castleden zich uit over hun ervaringen op de set. Een groot schandaal, dat vorig jaar uitbrak, had te maken met hoofdrolspeler, Lea Michele, die zich als een echte diva gedroeg! Veel van haar co-sterren onthulden de moeilijkheden die ze hadden om met Michele samen te werken, maar daar bleef het niet bij.

Kevin McHale en Jenna Ushkowitz, die Artie en Tina speelden in de hitserie, onthulden veel actie achter de schermen die de show nu in een heel ander licht werpt. Van het uitroepen van de serie omdat ze "toondoof" waren, het onthullen van seizoen 5 was "moeilijk", en dit alles terwijl de vermeende "Glee-vloek" werd aangeroerd, hier zijn de meest negatieve dingen die de cast over de show heeft gezegd.

10 De show was toondoof

Tijdens het bezoek van Kevin en Jenna aan de Dating Straight-podcast, onthulde Jenna dat veel van de verhaallijnen en uitvoeringen van de show erg "toondoof" waren. Ushkowitz gebruikte de uitvoering van Psy 'Gangnam Style' als voorbeeld, om te laten zien hoe ineenkrimpend het was om haar als leadzanger te hebben, simpelweg omdat ze Aziatisch was. Groot gelijk, toch?

9 'Wat zegt de vos' was hun breekpunt

Alsof toondove optredens en ineenkrimpende verhaallijnen niet genoeg waren, zei de cast dat een paar nummerselecties in de serie zeer twijfelachtig waren.

Hoewel het talent dat elk castlid naar de show bracht niet te ontkennen was, waren Kevin McHale en vele anderen het erover eens dat toen het tijd was om 'The Fox' van Ylvis op te nemen en te filmen, ze hier trok de lijn! Het was niet alleen gemakkelijk een van hun minst favoriete nummers om te zingen, maar het optreden zelf was veel meer gênant dan vermakelijk.

8 Seizoen vijf was uitzonderlijk ruw

Als het gaat om de zes seizoenen van de serie, lijkt het alsof de vijfde de moeilijkste was voor veel castleden. Tijdens Jenna's tijd op de Dating Straight-podcast, onthulde de Glee-ster dat "seizoen vijf erg zwaar voor ons was."

Dit was niet alleen het eerste seizoen zonder Cory Monteith, maar seizoen vijf zag ook het einde van veel van hun co-sterren in de show, waaronder Jayma Mays die aan het einde van seizoen vijf werd ontslagen.

7 Werken met Lea Michele was een nachtmerrie

Het is geen verrassing dat Lea Michele en een handvol van de cast niet met elkaar overweg konden, maar vorig jaar brak het nieuws dat haar gedrag veel meer dan slecht was. Heather Morris, die Brittany S. Pierce speelde, onthulde dat het moeilijk was om met Lea te werken, waardoor ze een behoorlijk giftige omgeving voor haar en de hele cast creëerde.

Wijlen Naya Rivera, die Santana speelde, zou ook een vete hebben gehad met Lea Michele en was een van de eersten van de Glee-cast die zich uitsprak over haar diva-capriolen achter de schermen.

6 Sommige castleden hadden een hekel aan de show

Kevin McHale heeft misschien een favoriet personage gespeeld, maar hij was niet de grootste fan van de show! McHale onthulde dat hoewel hij de show niet persoonlijk haatte, er veel castleden waren die dat wel deden.

"Ik heb er nooit een hekel aan gehad", zei Kevin tijdens het podcastbezoek. "Sommige mensen deden dat. Ik was de laatste die brak, ik zal dat zeggen, buiten de cast. Ik was de laatste die het verloor, " en het lijkt erop dat het nummer van Ylvis degene is die hem het meest heeft gebroken!

5 Meneer Shue was erg griezelig

Mr. Shue, gespeeld door Matthew Morrison, was een personage waar fans van hielden of die ze haatten. Niet alleen was hij soms griezelig, maar meneer Shue deed zeker een aantal twijfelachtige dingen die normaal gesproken zouden leiden tot het ontslag van een leraar.

Of het nu was om Finn te zien zingen onder de douche, of hem te chanteren om lid te worden van de Glee Club, Mr. Shue faalde altijd om kijkers de verkeerde kant op te wrijven, zozeer zelfs dat veel fans zelfs een lijst hebben samengesteld met alle griezelige dingen Mr. Shue heeft het alle 6 seizoenen volgehouden.

4 'Glee' was nooit meer hetzelfde na Cory's overlijden

Jenna Ushkowitz onthulde dat de show na het overlijden van Cory Monteith nooit meer hetzelfde was. Aangezien Finn het hoofdpersonage was naast Rachel, is het geen verrassing dat de show een grote hit kreeg na zijn overlijden in het echte leven.

Glee wijdde later aflevering 3 van seizoen 5, 'The Quarterback', aan Monteith en formuleerde een verhaallijn om zijn plotselinge en onverwachte overlijden te weerspiegelen. Hoewel Fox de serie nog twee seizoenen aanhield, zijn zelfs fans het erover eens dat het zonder Finn/Cory gewoon niet hetzelfde voelde.

3 Heather Morris hield er niet van om dom te spelen

Als het ging om het schrijven in karakters, lijkt het alsof Ryan Murphy genoot van de stereotiepe 'blonde' en dat kwam tot leven door Brittany S. Pierce, gespeeld door Heather Morris. Terwijl Bretagne ons enkele iconische momenten gaf, werd haar intelligentie altijd in twijfel getrokken en Morris was geen fan.

Na een scène met Jane Lynch, waarin Brittany verward moet lijken, kwam Murphy naderhand naar haar toe en zei: "Je zag er zo verward uit, en het is een van de grappigste dingen die ik ooit heb gezien." Het was letterlijk vanaf dat moment werd het alleen maar erger en erger, de domme dingen die ik zei, "Heide deelde met Vulture.

2 Jayma Mays wilde niet weggaan

Na seizoen vijf namen fans afscheid van een handvol personages, waaronder de favoriet van Jayma Mays, Emma Pillsbury. Terwijl de productie de cast liet weten dat een aantal personages de kar zouden trekken, onthulde Mays dat ze bijna overrompeld was en niet uit eigen beweging vertrok. "Het was niet mijn keuze", vertelde Jayma en onthulde dat het de regisseurs waren die haar uiteindelijk de boot gaven. Ouch!

1 De vermeende 'Glee'-vloek

Veel fans hebben gemerkt dat Glee tot nogal wat twijfelachtige gesprekken heeft geleid. Nou, het lijkt alsof velen ook geloven dat de show vervloekt is! Niet alleen heeft het zijn ware aard getoond met betrekking tot ineenkrimpen en gênante verhaallijnen, maar fans hebben er ook op gewezen dat de drie belangrijkste acteurs uit de show zijn overleden.

Mark Salling, die Puck speelde, stierf in 2018 door zelfmoord, vijf jaar nadat Cory Monteith dood werd gevonden. De samenzweringen werden zelfs groter toen Naya Rivera vorig jaar verdronk terwijl ze met haar zoon aan het varen was, waardoor de vervloekte geruchten enigszins plausibel werden.

Aanbevolen: