De waarheid over de relatie van Pete Davidson en machinegeweer Kelly

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie van Pete Davidson en machinegeweer Kelly
De waarheid over de relatie van Pete Davidson en machinegeweer Kelly
Anonim

Pete Davidson is beroemd geworden dankzij zijn langdurige komische rol in Saturday Night Live, en Colson Baker, bekend onder zijn artiestennaam Machine Gun Kelly, heeft een enorme aanhang van muzikale fans. Hun vriendschap is uniek en heeft het publiek al vele jaren geboeid, en hoe vaker ze samen verschijnen op sociale media en in het openbaar, hoe meer fans willen weten over hun unieke band.

Deze twee sterren zijn op zichzelf succesvol en samen vormen ze het leven van elk feest en het voortdurende middelpunt van de pers. Terwijl hun vriendschap zich verder ontwikkelt voor de camera's en ze hun streken online met fans delen, vragen velen zich af hoe deze onwaarschijnlijke vriendschap in de eerste plaats is ontstaan en wat deze twee jonge mannen precies gemeen hebben.

10 Ze ontmoetten elkaar op Wild 'N Out

Pete Davidson en Machine Gun Kelly's vriendschap dateert van 2017, toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten op de set van Wild 'N Out. Het klikte meteen en het was voor iedereen om hen heen duidelijk dat ze voorbestemd waren om de allerbeste maatjes te worden. Het gesprek tussen hen vloeide, en ze ontdekten dat ze dezelfde verleden tijd en hobby's delen. Hun gevoel voor humor sloeg op hol en hun vriendschap was meteen verstevigd.

9 Pete Davidson is een enorme fan van MGK's muziek

Pete Davidson geeft toe een grote fan te zijn van de muziek van Machine Gun Kelly. Tijdens een interview met Pete Davidson in 2019 onthulde hij dat zelfs; hij rapte "elk woord van MGK's Breaking News-nummer toen ze elkaar voor het eerst kruisten".

8 MGK kijkt nu wekelijks naar 'SNL'

Pete Davidson's liefde is zeker beantwoord. Machine Gun Kelly geeft nu toe dat hij wekelijks afstemt op Saturday Night Live en ervoor zorgt dat hij het segment van Pete Davidson religieus bekijkt. Hij is een grote fan van de scherpe humor van Pete Davidson en kijkt graag naar zijn vriend die de actualiteit gebruikt en er komische sketches van maakt. MGK steunt de optredens van zijn vriend volledig.

7 Pete Davidson speelt de hoofdrol in de muziekvideo's van Machine Gun Kelly

Elk van deze mannen brengt hun eigen unieke talent in voor hun vriendschap, en de wereld profiteert ervan door de mix van muziek en komedie te zien terwijl deze zich op internet ontvouwt. Pete Davidson is misschien niet muzikaal, maar dankzij Machine Gun Kelly is hij in een paar van zijn muziekvideo's verschenen. Davidson had een cameo in de Candy-muziekvideo, waarin hij de rol van een apotheker speelde, en hij sierde ook de LOCO-video.

6 Machine Gun Kelly heeft 'SNL'-optredens gemaakt

Natuurlijk heeft een vriendschap van deze omvang veel voordelen. Machine Gun Kelly kon profiteren van de enorme exposure nadat zijn vriend Pete hem hielp toegang te krijgen tot het Saturday Night Live-podium. Hij was de muzikale gast en kon voor een publiek verschijnen dat anders misschien niet was afgestemd op zijn muziek of zijn sociale media-accounts.

5 Ze zijn meer broers dan vrienden

Tijdens een interview met Howard Stern in september 2020 opende Colson Baker over de echte band die hij deelt met Pete Davidson en verklaarde dat hij hem meer als een broer dan als een vriend beschouwt. Hij verklaarde: "Ik heb geen broers en zussen, weet je, dus als je iemand als Pete hebt, is dat net mijn kleine broertje. Hij is als mijn beste vriend, maar ook als een klein broertje, dus je hebt de kans om die dynamiek te beleven van, zoals het hebben van een broer of zus. Dus voor mij is dat natuurlijk de droom. Pete is zo voor mij."

4 Pete Davidson en machinegeweer Kelly vertellen publiekelijk over hun bromance

Misschien is een van de meest innemende eigenschappen van hun vriendschap de manier waarop Pete Davidson en Colson Baker over elkaar praten. Een voorbeeld hiervan was Pete Davidson's optreden in The Tonight Show With Jimmy Fallon in september 2021. Hij beschreef grappige momenten die hij en Baker hadden gedeeld, waaronder een tijd dat ze zo hard aan het dollen waren dat Colson Baker van de Saturday Night Live viel Fase. Ze hebben altijd grappige verhalen te vertellen over hun tijd samen, en zowel MGK als Pete geven toe dat ze hun vriendschap erg beschermen.

3 Ze zien elkaar in moeilijke tijden

Deze twee sterren zijn niet alleen vrienden die socializen als de tijden goed gaan. Ze blijven ook standvastig in hun toewijding om elkaar in moeilijke tijden te zien. Toen Pete Davidson en zijn oude vriendin en verloofde Ariana Grande uit elkaar gingen, plaatste Pete enkele cryptische en duistere gedachten op sociale media, wat MGK ertoe bracht onmiddellijk op te treden ter ondersteuning van zijn vriend. Hij vloog onmiddellijk naar New York om Davidson te controleren en bleef tot hij er zeker van was dat hij hem door deze emotioneel en mentaal uitdagende tijd heen had geholpen.

2 Ze weten absoluut hoe ze het naar hun zin moeten hebben

Het koppelen van een getalenteerde muzikant aan een getalenteerde komiek leidt tot serieus leuke tijden. De grappen en het gelach zijn continu wanneer MGK en Pete Davidson speciale momenten samen delen, en ze hebben veel van hun leuke momenten op sociale media onthuld waar fans van kunnen genieten. Of ze nu samen in hun ondergoed poseren voor Calvin Klein of op een feestje zijn met gemeenschappelijke vrienden, ze lijken altijd leuke tijden te beleven en jongensachtige streken uit te halen.

1 Machinegeweer Kelly & Pete Davidson beschermen elkaars privacy

De afgelopen dagen heeft Machine Gun Kelly bewezen dat hij de privacy van zijn vriend op prijs stelt en dat hij het vertrouwen van Pete Davidson nooit zou beschamen. Terwijl de pers om hem heen stroomde en hem uitdaagde naar informatie over de romance van Pete Davidson en Kim Kardashian, hield Colson zijn lippen stijf op elkaar en liet geen details los. Hij is zich duidelijk bewust van de aard van Pete's relatie met Kim K, maar heeft de hoofdweg ingeslagen door te weigeren Pete's vertrouwen te schenden. Het lijkt erop dat fans hun informatie rechtstreeks van Pete Davidson zelf moeten krijgen!

Aanbevolen: