Fans zeggen dat Angelina Jolie The Weeknd wil 'adopteren' nadat ze ze weer samen hebben gezien

Inhoudsopgave:

Fans zeggen dat Angelina Jolie The Weeknd wil 'adopteren' nadat ze ze weer samen hebben gezien
Fans zeggen dat Angelina Jolie The Weeknd wil 'adopteren' nadat ze ze weer samen hebben gezien
Anonim

Angelina Jolie en The Weeknd verrasten fans opnieuw nadat ze zondagavond samen een restaurant in Los Angeles verlieten. De 46-jarige moeder van zes werd voor de tweede keer gezien met de 31-jarige Canadese zangeres, sinds ze in juni voor het laatst hetzelfde restaurant verlieten.

Het duo bracht naar verluidt twee en een half uur door in een privégedeelte van het luxe, door een familie gerunde Italiaanse restaurant, dat vaak wordt bezocht door beroemdheden. Eerdere berichten over Jolie en The Weeknd, wiens echte naam Abel Tesfaye is, suggereerden dat de acteur en zanger een date hadden. De romantiekgeruchten kwamen aan het licht tijdens Jolie's wrede voogdijstrijd, waarin ze vecht tegen haar ex-man Brad Pitt.

Er worden grappen gemaakt over de griezelige romance tussen Abel en Angelina door hun fans, die zeggen dat de bekroonde actrice de zangeres wil 'adopteren'.

Angelina Jolie hangt weer rond met The Weeknd

Zoals gemeld door de Daily Mail, arriveerden de twee beroemdheden afzonderlijk in het Santa Monica-restaurant. Ze werden echter gefotografeerd toen ze het restaurant verlieten en samen in een zwarte SUV stapten.

Hun fans vroegen zich af wat de aard van hun relatie was, en fans spotten met Angelina in de hoop de zangeres te 'adopteren'.

“Ze heeft hem geadopteerd!???” een gebruiker informeerde.

"Hoe heeft de weeknd Angelina…misschien probeert ze hem te adopteren of zoiets," grapte een ander.

"Angelina is echt daarbuiten en probeert The Weeknd te adopteren", deelde een fan op Twitter.

Hoewel er geen fotografisch bewijs is, woonden Angelina en The Weeknd blijkbaar hetzelfde Mustafa the Poet-concert in juli bij. De inwoner van Toronto werd gezien met zijn vrienden Metro Boomin, terwijl de actrice het evenement bijwoonde met haar tienerdochters, de 15-jarige Shiloh en de 16-jarige Zahara.

De Grammy-winnende artiest heeft eerder naar Angelina Jolie verwezen in een van zijn hitnummers.

Zijn nummer Party Monster bevatte een verwijzing naar zowel Angelina als zijn ex-vriendin Selena Gomez, met de tekst: "Angelina, lips like Angelina / Like Selena, a shape like Selena."

In zijn 2016 hit single Starboy verwijst The Weeknd ook naar Jolie's nu vervreemde ex-man Brad Pitt, en zong: "Let a n Brad Pitt, legend of the fall nam het jaar als een bandiet."

Romantisch of niet - het lijkt erop dat er zeker iets aan de hand is tussen Angelina Jolie en The Weeknd!

Aanbevolen: