15 vragen die we nog steeds willen beantwoorden nadat we YOU van Netflix hebben gezien

Inhoudsopgave:

15 vragen die we nog steeds willen beantwoorden nadat we YOU van Netflix hebben gezien
15 vragen die we nog steeds willen beantwoorden nadat we YOU van Netflix hebben gezien
Anonim

Het eerste seizoen van Netflix's You richt zich op Joe Goldberg's obsessie met Beck, gespeeld door een actrice genaamd Elizabeth Lail. Joe Goldberg was behoorlijk geobsedeerd door haar en ging veel verder dan het stalken van haar sociale media-accounts. Uiteindelijk stalkte hij haar in het echte leven, haalde hij haar vriend en haar beste vriend neer en sloot haar uiteindelijk op in een kooi.

Het tweede seizoen van Netflix's You was gericht op de obsessie van Joe Goldberg met een nieuw meisje genaamd Love Quinn. Waar Joe geen idee van had, is het feit dat Love eigenlijk zelf behoorlijk gek is. Ze is misschien nog wel gekker dan Joe! Hij bracht het tweede seizoen door om haar te leren kennen en verliefd op haar te worden zonder de duistere waarheid over haar te kennen.

Nu kijken we uit naar de release van seizoen drie! Netflix heeft onthuld dat ze officieel doorgaan met seizoen drie en we hebben veel vragen die een aantal antwoorden nodig hebben!

15 Is Ellie naar Florida vertrokken?

Ellie
Ellie

Een van de grootste vragen die we hebben, is of Ellie daadwerkelijk naar de staat Florida is vertrokken of niet. Joe Goldberg gaf haar het paspoort, het geld en de middelen om dat te doen, maar heeft ze echt de sprong gewaagd en naar Florida vertrokken? Zo niet, kiest ze ervoor om zich in Californië te verstoppen?

14 Zal Love of Joe in de problemen komen door Delilah's dood?

delilah
delilah

Nu het leven van Delilah is genomen en er ongetwijfeld onderzoek zal plaatsvinden naar wat er met haar is gebeurd. Joe is al aan haar gelinkt omdat de twee gearresteerd zijn omdat ze in het openbaar samenwerkten. Maar liefde is degene die het leven van Delilah daadwerkelijk en. Zal een van hen betrokken zijn bij deze moord?

13 Zal Love of Joe in de problemen komen door de dood van Candace?

candace
candace

Love is degene die in seizoen twee een gebroken fles naar de keel van Candace bracht, maar Joe is degene die een romantische band had met Candace toen ze nog leefde. Love en Joe zouden allebei kunnen worden onderzocht voor de dood van Candace als Candace iemand zou laten weten dat ze nog echt leefde. Ze vertelde Joe dat iemand in de wereld wist dat ze nog leefde!

12 Gaat Bettelheim Joe ontmaskeren?

Will Bettelheim
Will Bettelheim

Will Bettelheim kent de waarheid over Joe Goldberg, het komt erop neer. Hij is de enige levende persoon die de waarheid over Joe Goldberg kent en Joe heeft hem echt vrijgelaten! Het feit dat Joe hem vrijuit liet gaan, is nogal een groot probleem, omdat het laat zien dat hij een zekere moraal en een beetje een hart heeft. Maar dit zou zijn ondergang kunnen zijn.

11 Heeft liefde haar eerste echtgenoot vermoord?

james
james

Love heeft toegegeven dat ze al eerder levens heeft genomen. Ze nam het leven van de au pair en het is duidelijk dat we nu weten dat ze het leven van Delilah en dat van Candace ook heeft genomen. Dat gezegd hebbende, het zou voor ons geen schok zijn als we zouden ontdekken dat ze haar eerste echtgenoot daadwerkelijk heeft vergiftigd. Ze heeft al laten zien dat ze een moorddadig patroon heeft.

10 Gaat Dr. Nicky spreken over de waarheid?

Dr. Nicky
Dr. Nicky

Wat we echt zouden willen, is dat Dr. Nicky zou opstaan en de waarheid zou vertellen over deze situatie. We zijn er zeker van dat hij zich schuldig voelt omdat hij met zijn patiënten naar bed is gegaan en zijn vrouw heeft bedrogen, maar hij zou het nog steeds niet goed moeten vinden dat een moordenaar vrij op straat ronddoolt om meer schade aan te richten.

9 Waar is Joe's moeder en leeft ze?

jij
jij

We zijn erg benieuwd om meer te weten te komen over Joe's moeder, want ze had duidelijk een grote invloed op zijn psyche en op de manier waarop hij zich als volwassene ontwikkelde. We hebben nooit bevestiging gekregen dat ze dood was, dus ze leeft waarschijnlijk nog ergens op de wereld. We hopen haar in seizoen drie te zien opduiken.

8 Hoe heeft liefde het lichaam van Candace weggegooid?

candace
candace

We zagen Love het lichaam van Candace vasthouden in de kofferbak van haar auto, maar we hebben nooit gezien wat Love eigenlijk met het lichaam deed. Liefde is natuurlijk nogal sluw en sinister, dus ze weet waarschijnlijk precies wat ze moet doen in dit soort situaties… Of misschien wisten haar ouders precies wat ze moesten doen omdat ze het geld hebben om te verbergen wat ze maar willen.

7 Zal Joe opnieuw worden ondervraagd over de dood van Henderson?

henderson
henderson

Henderson werd in seizoen twee door Joe vermoord, maar het onderzoek naar zijn dood leek helemaal niet voldoende. Het zou ons helemaal niet choqueren als de politie Joe vragen zou blijven stellen over de dood van Henderson in seizoen drie van de show. Antwoorden zijn nodig!

6 Zijn Joe en Love zelfs nog aan het daten?

jij
jij

Het einde van seizoen twee liet veel vragen in de lucht hangen. Zijn Joe en Love nog wel een stel? Ze is misschien zwanger van zijn kind, maar dat betekent niet dat ze nog steeds een stel zijn. Veel relaties vallen uit elkaar terwijl de baby nog in de baarmoeder van de vrouw zit. We zullen er snel genoeg achter komen in seizoen drie.

5 Is Paco in orde?

paco
paco

We vragen ons serieus af of Paco in orde is of niet. Joe liet hem achter in New York City om zijn leven aan de westkust in Los Angeles voort te zetten. Hij verliet Paco om helemaal alleen met een aantal zeer volwassen traumatische emoties om te gaan … En Paco is nog maar een kind! We hopen echt dat het goed gaat met Paco.

4 Wie is de nieuwe buurman waar Joe geobsedeerd door is?

jij
jij

Het einde van seizoen twee onthulde het feit dat Joe Goldberg al een nieuw slachtoffer op het oog heeft. Hij zag zijn buurman aan de overkant boeken lezen en in een dagboek schrijven. Ze droeg een zonnehoed en had een sieraad om haar vingers. Wie is deze mysterieuze vrouw?!

3 Is liefde zwanger van Joe of Milo?

liefde zwanger
liefde zwanger

Love liet Joe weten dat ze zwanger was van een kind, maar we weten niet zeker of ze echt zwanger is van Joe's kind of niet. Ze beweerde bescherming te hebben gebruikt met Milo, haar andere partner in seizoen twee, maar ze zou daar gemakkelijk over kunnen liegen om Joe in de palm van haar hand te houden.

2 Is Beck eigenlijk dood?

jij
jij

We hebben Joe nooit het leven van Beck zien nemen, en we hebben ook nooit het lijk van Beck gezien. Dat gezegd hebbende, zou ze nog ergens in de wereld levend en wel kunnen zijn. Ze zou zich ergens kunnen verstoppen om te proberen te ontsnappen aan het drama met Joe of Joe zou haar ergens kunnen laten opsluiten waar we gewoon niets vanaf weten.

1 Zal liefde uiteindelijk Joe's leven nemen?

hou van netfix
hou van netfix

Joe heeft misschien eindelijk zijn match met Love ontmoet. Ze is net zo psycho als hij, zo niet MEER psycho. Hij heeft een lijst met lichamen onder zijn riem, maar… zij ook. Wordt zij zijn ondergang? Zal zij degene zijn die Joe Goldberg neerha alt? Het zou heel interessant zijn om te zien dat dit het resultaat is.

Aanbevolen: