Khloé Kardashian-fans zeggen dat ze er 'ellendig uitziet' nadat Tristan met blondine is gezien

Khloé Kardashian-fans zeggen dat ze er 'ellendig uitziet' nadat Tristan met blondine is gezien
Khloé Kardashian-fans zeggen dat ze er 'ellendig uitziet' nadat Tristan met blondine is gezien
Anonim

Khloé Kardashian werd gisteren gespot in Boston voor het debuut van haar baby-papa Tristan Thompson woensdag bij de Boston Celtics.

Kardashian werd gezien met haar dochter True Thompson terwijl Tristan bezig was met werk.

Het moeder- en dochterduo maakte een uitstapje naar de Lookout Farm-brouwerij in Natick, Massachusetts.

De 36-jarige Keeping Up With The Kardashians-ster en haar twee jaar oude dochter werden gezien met het versieren van een aantal lekkere peperkoekkoekjes.

De boerderij, die op ongeveer 30 minuten rijden van Boston ligt, stelt klanten in staat om hun eigen verse fruit te plukken en maakt ook cider en bier.

Khloé en True zaten buiten aan een tafel zodat de peuter haar peperkoekmannetje kon bedekken met allerlei zoete lekkernijen.

De mede-oprichter van Good American droeg een dikke zwarte pufferjas met capuchon en droeg een zwarte skimuts om extra warm te blijven in de kou van Boston.

Ondanks dat Khloé een attente moeder was, merkten fans dat de realityster er "verdrietig" uitzag.

Khloe Kardashian Tristan Thompson
Khloe Kardashian Tristan Thompson

"Khloe lijkt zo ellendig en eenzaam tijdens deze reis. Ze zou beter af zijn geweest met haar familie in Californië en Tristan van zijn leven te laten genieten met zijn mooie blonde alias estate manager", luidde een duistere opmerking.

"Als Khloe een fractie van alle inspanningen had gedaan die ze tijdens haar studie aan deze muffe relatie heeft gestoken, zou ze geen middelbare school zijn geweest. Prijs voor de meest wanhopige vrouw op aarde gaat aan Khloe Kardashian, " nog een duistere opmerking gelezen.

"Ze is in Boston omdat ze denkt dat als ze daar is, hij niet zal afdwalen. Ze houdt zichzelf voor de gek, hij zal vals spelen, of ze er nu is of niet," viel een derde in.

Khloe Kardashian
Khloe Kardashian

De opmerkingen komen nadat Tristan zondagavond werd gespot in zijn nieuwe stad Boston, met zijn vrouwelijke 'assistent'.

De twee werden ineengedoken gezien in Zuma, een restaurant in het Four Seasons Hotel in Boston.

Khloe Kardashian met Tristan Thompson en True
Khloe Kardashian met Tristan Thompson en True

Thompson tekende onlangs een tweejarige deal van $ 19 miljoen met de Boston Celtics, zoals bevestigd door zijn zaakwaarnemer Rich Paul aan Yahoo Sports.

Kardashian probeert echter nog steeds uit te zoeken hoe ze het gezin bij elkaar kan houden, vertelt een bron aan ET.

Volgens insiders is "Tristan in Boston een moeilijke pil om te slikken voor Khloe. Het gaat de laatste tijd zoveel beter met haar en Tristan als stel en als gezin."

"Khloe gaat er vooral doorheen, ze is bang dat hij opnieuw vals zal spelen en iedereen gelijk zal bewijzen. Ze wil niet naar buiten komen en officieel toegeven dat ze weer samen zijn omdat ze zich niet wil schamen, " voegt de bron toe.

Aanbevolen: