Lena Dunham schokt fans door te trouwen met Luis Felber

Inhoudsopgave:

Lena Dunham schokt fans door te trouwen met Luis Felber
Lena Dunham schokt fans door te trouwen met Luis Felber
Anonim

Naar verluidt hebben de twee hun relatie naar een hoger niveau getild door dit weekend in het huwelijksbootje te stappen, en fans kunnen niet geloven hoe snel hun relatie is gevorderd.

De twee gingen een paar maanden uit in 2020 en hints van hun relatie zouden online verschijnen, wat de fans bevestigde dat ze nog steeds sterk waren.

Nu, minder dan een jaar later, hebben ze hun liefde voor elkaar genomen en stilletjes verheven tot een levenslange verbintenis.

Fans zijn nog steeds in een staat van ongeloof en zoeken sociale media af op zoek naar sporen van de magische gebeurtenis die zich heeft voltrokken.

Lena Dunham's leven verbetert

Lena Dunham had een moeilijk jaar in 2020 en fans maakten zich steeds meer zorgen over haar fysieke, emotionele en mentale welzijn. Ze ging naar sociale media om haar voortdurende worsteling met het Ehlers-Danlos-syndroom te onthullen, een ziekte die de gewrichten en de huid aantast.

Haar symptomen waren op een gegeven moment zo ernstig dat ze met behulp van een wandelstok werd gezien terwijl ze liep, en ze leek zichtbaar te worstelen. Op een gegeven moment ging het zo slecht, dat ze op haar 34e verjaardag belde terwijl ze was aangesloten op een infuus, vermoedelijk boordevol vitamines en medicijnen om haar door haar pijn heen te helpen.

Dingen begonnen een beetje vorm te krijgen voor haar, fysiek, en toen leidde een reeks berichten ertoe dat fans twijfels kregen over de stabiliteit van haar emoties en mentaal welzijn.

Er wordt aangenomen dat dit ongeveer de tijd is dat Luis Felder in haar leven kwam en haar kijk op het leven veranderde.

Alles begon te veranderen, inclusief de toon van haar berichten op sociale media.

Lena Dunham wordt een 'mevrouw'

Lea Dunham werd officieel Instagram met Luis Felder toen ze uit het niets verhalen begon te posten over hoe geweldig haar 'vriendje' was. uit de aard van haar berichten bleek duidelijk dat zij en Luis een band hadden, en dat hij goed voor haar zorgde toen ze ziek was.

Het was in maart dat ze zei; “Ik voel me echt gelukkig. Hij is de beste persoon die ik ooit heb ontmoet, "en ze ging later andere fans helpen die nog steeds op zoek waren naar hun speciale persoon. Ze zei;"

“In januari heb ik alleen maar getweet over hoe mannen in feite bonen in menselijke vorm zijn. Wat ik zeg is, stop niet voor het wonder, kinderen.'

Met dit nieuws dat Lena Dunham in het geheim wordt weggevoerd, in het huwelijksbootje stapt en officieel een 'Mrs.' wordt, willen fans zo snel mogelijk alle sappige details weten. Ze willen haar jurk zien en alle foto's die de details van de bruiloft hebben vastgelegd.

Fans zijn verheugd om te zien dat Lena liefde en geluk heeft gevonden, maar kunnen de brandende vraag niet het zwijgen opleggen; 'waarom deden ze dit zo snel en zo stiekem?'

Aanbevolen: