Tom Holland schokt fans met agressieve work-outvideo

Tom Holland schokt fans met agressieve work-outvideo
Tom Holland schokt fans met agressieve work-outvideo
Anonim

Acteur Tom Holland heeft, zo te zien, een behoorlijk goed jaar achter de rug. Zijn aankomende film Spider-Man: No Way Home brak onlangs records voor de meest bekeken trailer ooit binnen 24 uur, en zijn relatie met Spider-Man co-ster Zendaya werd onlangs ook openbaar.

Desalniettemin moet de Britse acteur een bron van opgekropte agressie hebben om aan te boren als zijn nieuwste trainingsvideo een indicatie is. In een clip die onlangs is geüpload naar het Instagram-account voor de LA-sportschool Dog Pound, is Nederland te zien dat zich bezighoudt met onconventionele vormen van lichaamsbeweging, waaronder het heen en weer duwen van een band en zwaaien met een hamer. De geüploade video bevatte het bijschrift "Beast mode", en fans van Nederland lijken het eens te zijn met deze beschrijving van de houding van de Cherry-acteur tijdens zijn training.

One reageerde op de video en twitterde: "Ik vraag me af waar die woede die hij uithaalde over was, want hij ziet er MAD uit." Terwijl een ander grapte over de reputatie van de ster als een leaker van MCU-plotgeheimen, schreef hij: "Tom Holland laat zijn woede los na het zien van alle No way home-lekken en dat mensen HEM nog steeds de grootste spoilerman noemen."

Het is niet de eerste keer dat beelden van de gymsessies van Nederland op Twitter worden verspreid. In een eerder uitgebrachte clip is te zien hoe de acteur deelneemt aan een bokssessie, die gemengde reacties van fans opriep. Een Twitter-gebruiker antwoordde: "Dat is het allemaal. We moeten Spider-Man bellen om Jake Paul te verslaan." En een ander was kritischer en twitterde: "Pads slaan is geen boksen en je kunt me niet anders overtuigen."

Eén fan dacht zelfs dat het commentaar op de sociale media dat was ontstaan rond de bokstechniek van de ster hem ertoe had aangezet deze intensievere gymsessie te filmen. Ze schreven: "Tom zag Twitter waarschijnlijk praten over zijn boksvaardigheden en besloot het een tandje bij te zetten, is hij gek."

Terwijl sommigen bezig waren met de casual look die Holland aan het sporten was voor zijn trainingsvideo, twitterde één persoon: "gym tom zal ons altijd pluizige krullen geven, ik heb nooit iets slechts gezegd over gym tom", en een ander schrijft, " Ik zweer dat er iets in de lucht van L. A is en dat het een impact heeft op Tom. Zijn haar en outfits zien er altijd zo goed uit en als hij naar de sportschool gaat…"

En andere Twitter-gebruikers vonden het moeilijk om zichzelf onder controle te houden na het bekijken van de nieuwste clip van Holland die een serieuze krachttraining volgde. De een schreef: "Kan dat sportschoolaccount stoppen met het plaatsen van video's van Tom die aan het trainen is, het is niet goed voor mijn gezondheid", terwijl een ander gewoon tweette: "Dit is zo zo heet, idk hoe ik het moet uitleggen.

Aanbevolen: