Demi Lovato schokt de wereld met grote zwarte spintattoo op hun hoofd

Inhoudsopgave:

Demi Lovato schokt de wereld met grote zwarte spintattoo op hun hoofd
Demi Lovato schokt de wereld met grote zwarte spintattoo op hun hoofd
Anonim

Demi Lovato begint 2022 met een gloednieuwe look. De zangeres van "Heart Attack" voegde nog een tatoeage toe aan hun groeiende collectie na hun recente verblijf in afkickkliniek.

De 29-jarige tatoeëerde een grote zwarte spin op de zijkant van hun pas geschoren hoofd. Op de foto die ze deelden, werd Lovato gezien als tattoo-artiest voor de sterren. Dr. Woo bracht de tattoo-machine aan op de zijkant van hun hoofd.

Demi Lovato Tatoeëerder Spider Tattoo
Demi Lovato Tatoeëerder Spider Tattoo

De voormalige Disney-ster deelde de videoclip met haar 123 miljoen volgers. Lovato - die onlangs al haar Instagram-foto's op één na verwijderde - droeg dramatische oogschaduw en een gewaagde donkere lippenstift terwijl ze hun hoofd draaiden om de inkt op hun kant van hun buzzcut te laten zien.

Demi Lovato heeft meer dan 25 tatoeages

In de video crediteerde Demi Dr. Woo en schreef: "Nu @alchestamber, kom alsjeblieft mijn haar repareren", voegde huilende, lachende emoji's toe. De video had de tijdstempel "Zaterdag 15:10 uur". Demi heeft momenteel meer dan 25 bekende tatoeages. Afgelopen augustus lieten ze een enorme handtatoeage zien die ze kregen om hun verjaardag te vieren.

De zanger had teksten van het Beautiful Chorus-nummer "Infinite Universe" op de bovenkant van hun hand geïnkt, samen met een planeet, een maan en sterren. De tekst luidde: "Liefde zal voor altijd leven in het oneindige universum."

Lovato stierf bijna aan een overdosis

Lovato voltooide onlangs nog een periode in de afkickkliniek toen 2021 ten einde liep, drie jaar na hun bijna fatale overdosis drugs van heroïne vermengd met fentanyl.

Een bron in de buurt van de artiest "Sorry Not Sorry" bevestigde dat de zanger thuis is en "het goed doet" nadat hij stilletjes weer terugkeerde naar de afkickkliniek, meldde de New York Post.

Lovato is nu helemaal nuchter

De niet-binaire beroemdheid kondigde vorige maand aan dat ze officieel "nuchter nuchter" zullen worden. In haar documentaire Dancing With The Devil legde Lovato uit dat ze 'Californische nuchter' was en met mate alcohol dronk en marihuana rookte. Het was iets dat werd bekritiseerd door Elton John die in de documentaire verscheen.

"Ik steun niet langer mijn 'Californische nuchtere' manieren", schreef Demi in december op hun Instagram-verhaal. "Nuchter nuchter is de enige manier om te zijn."

Demi Lovato California Sober Message Spider Head Sober
Demi Lovato California Sober Message Spider Head Sober

In maart onthulde Demi dat ze slechts enkele minuten verwijderd waren van de dood toen hun assistent hen vond in de nacht van hun overdosis in 2018. Door de overdosis werden ze wettelijk blind en met hersenbeschadiging na een hartaanval en drie beroertes in het ziekenhuis.

Aanbevolen: