Wie is de oudste zoon van T.I., Messiah Ya'Majesty Harris?

Inhoudsopgave:

Wie is de oudste zoon van T.I., Messiah Ya'Majesty Harris?
Wie is de oudste zoon van T.I., Messiah Ya'Majesty Harris?
Anonim

Het lijkt erop dat er veel talent is in de grote familie van T. I. De Amerikaanse rapper T. I., echte naam Clifford Joseph Harris Jr., is vader van zes kinderen, waaronder Messiah Ya'Majesty Harris. Messiah werd in oktober 2002 geboren als zoon van T. I., ook bekend als Tip Harris, en Lashon Dixon. Tussen 1995 en 2001 hadden Lashon en de controversiële rapper een romantische relatie die twee zonen voortbracht, Messiah en Domani Harris. Nadat de relatie op de klippen gelopen was, nam Lashon de voogdij over de twee kinderen over, met instemming van het ontvangen van financiële steun van de rapper.

In 2008, T. I. werd aangeklaagd door Lashon, op zoek naar een verhoging van de kinderbijslag. Haar eerdere afspraak met de rapper hield in dat hij maandelijks ongeveer $ 2000 betaalde. Lashon verklaarde dat ze niet langer in staat was om voor dat bedrag voor haar zonen te zorgen. De rechtbank oordeelde in het voordeel van Lashon en beval T. I. om de maandelijkse betaling te verhogen tot iets meer dan $ 3000.

T. I. is een drievoudig Grammy-bekroonde rapper die bekend staat om vele hits en elf studioalbums op zijn naam heeft staan. Hij is ook populair vanwege verschillende succesvolle hitnummers zoals 'Live your Life' waarin hij Rihanna speelde, en 'Whatever you like'. Tip Harris heeft zich ook verdiept in acteren en speelde in succesvolle films als 'Get Hard', 'Antman' (en het vervolg), 'Identity Thief' en 'Takers'.

Wat is de Messias van plan?

21-jarige Messias is een social media-persoonlijkheid en Instagram-beroemdheid. Hij is ook een acteur met films op zijn naam als 'The Products of American Ghetto', 'The Trap' en 'Sons 2 the Grave'. Hij was ook te zien in zijn familie-tv-programma 'T. I. & Tiny: The Family Hustle'. Het tv-programma heeft zes seizoenen en 100 afleveringen en volgt het leven van de populaire rapper, Messiah's vader T. I. toen hij herenigd werd met zijn vrouw, Tameka 'Tiny' Cottle, en de rest van de familie.

Messiah studeerde drie jaar geleden af van de middelbare school in 2018 en heeft momenteel 448.000 volgers op Instagram waar hij gitaarvideo's en foto's van zichzelf en zijn dierbaren plaatst.

Messiah's moeder, T. I.'s ex-vrouw is verschenen in een reality tv-show genaamd 'Mother's Funders'. Messiah heeft ook twee nummers geproduceerd van het 11e studioalbum van The L. I. B. R. A, T. I. De nummers bevatten Family Connect, met Messiah's jongere broer Domani, en Deyjah's conclusie met T. I.'s dochter, Deyjah Imani Harris.

De familie Harris

T. I Harris heeft twee zonen uit zijn relatie met Lashon Dixon. In 2001 heeft T. I. en Tameka Cottle, ook bekend als Tiny, begonnen een relatie. De relatie duurde tot 2010 toen Harris en Cottle de knoop doorhakten. Ze hadden een uitbundige bruiloft in Miami. Het echtpaar heeft twee zonen en een dochter.

Voor haar relatie met de Grammy-winnende rapper had Tameka Cottle een dochter uit een eerdere relatie die de stiefdochter van T. I. werd nadat ze getrouwd waren.

Al met al T. I. had zes biologische kinderen: Messiah en Domani, zonen uit zijn huwelijk met Lashon, een dochter uit een relatie met zangeres mevrouw Niko, drie kinderen uit zijn huwelijk met Tiny, en een stiefdochter, Tiny's kind uit een eerdere relatie.

Messiah Ya'Majesty Harris' vader T. I. draagt veel hoeden in de entertainmentindustrie in Amerika. Hij is een rapper, producer-acteur, songwriter en ondernemer. Hij is ook een auteur die heeft meegeschreven aan boeken als 'Trouble and Triumph' en 'Power &Beauty'. Beide boeken zijn geschreven door T. I en David Ritz.

Domani Uriah Harris, de tweede zoon van T. I., is ook een rapper zoals zijn vader en heeft een contract bij Forever Records.

Aanbevolen: