Silk Sonic's Anderson.Paak geniet van BTS-concert, maar zijn oudste zoon is de echte ster

Inhoudsopgave:

Silk Sonic's Anderson.Paak geniet van BTS-concert, maar zijn oudste zoon is de echte ster
Silk Sonic's Anderson.Paak geniet van BTS-concert, maar zijn oudste zoon is de echte ster
Anonim

Zanger en rapper Anderson. Paak blies onlangs Twitter op na foto's gemaakt met hem en BTS. Hij blijft Twitter echter opblazen, maar dat is niet vanwege iets wat hij deed. In plaats daarvan worden fans gek van Soul, het oudste kind van de artiest, die toevallig een grote BTS-fan is. Tijdens hun eerste Californische show woonde het Silk Sonic-lid de show bij met zijn vrouw en kinderen, en nam een video op van Soul die danste van zijn liedjes. De jongen wiegde met een hoed, een Nirvana-t-shirt en zwarte gympen, en kon zijn opwinding niet bedwingen. Sindsdien gonzen sociale media over zijn dansmoves en het BTS-leger heeft niets dan liefde getoond.[EMBED_TWITTER]ontmoette zijn vrouw Jae Lin toen ze muziekstudente was uit Zuid-Korea. Ze zijn tien jaar getrouwd en hebben samen twee kinderen. Ook Lin is fan van BTS, maar was niet te zien in de video van hun dansende zoon. Ze werd echter gevangen genomen voor het fangirlen van het Instagram-verhaal van de artiest en het krijgen van foto's met BTS-lid J-Hope.

Soul krijgt zijn groove tijdens het optreden van BTS

De artiest plaatste voor het eerst de video van zijn zoon op zijn Instagram na het concert, evenals foto's en video's van zijn zoon die de groep ontmoette. Hij legde ook een kort gesprek met zijn zoon vast voor zijn Instagram-verhaal voordat hij BTS ontmoette, waarop hij toegaf dat hij nerveus was over het ontmoeten van de groep.

De zenuwen terzijde,. Paaks zoon raakte al snel opgewonden en glimlachte toen hij foto's maakte met de groep. Tijdens hun ontmoeting vertelde BTS-lid RM de artiest ook dat hij een van hun idolen was. Later maakten ze foto's met. Paak, terwijl ze gesigneerde exemplaren van Silk Sonic's debuutalbum An Evening With Silk Sonic vasthielden. Later sloten ze hun ontmoeting af met een snelle meezinger van de hit "Leave The Door Open".

Anderson. Paak en BTS=Potentiële samenwerking?

Dit was de eerste keer dat. Paak en BTS elkaar ooit hebben ontmoet, en er is geen woord over of ze al dan niet geïnteresseerd waren in een samenwerking. De muzikanten zullen elkaar echter weer tegenkomen, want ze zijn allebei genomineerd voor de Grammy Awards 2022. Zowel Silk Sonic als BTS zijn favoriet bij de Grammy's en beide acts zullen dit jaar waarschijnlijk optreden tijdens de ceremonie.

Aanbevolen: