Hier is waarom fans dachten dat Rhea Perlman en Danny DeVito nog steeds samen waren

Inhoudsopgave:

Hier is waarom fans dachten dat Rhea Perlman en Danny DeVito nog steeds samen waren
Hier is waarom fans dachten dat Rhea Perlman en Danny DeVito nog steeds samen waren
Anonim

Er zijn een paar verschillende scenario's die zich afspelen wanneer fans horen wat Rhea Perlman van plan is. Sommige fans zijn stomverbaasd als ze ontdekken dat Rhea getrouwd is met de favoriete sitcom-vader van TV, Danny DeVito.

Anderen zijn geschokt om te horen dat Danny en Rhea niet meer samen zijn, dat ze een paar jaar geleden uit elkaar zijn gegaan en nu gescheiden leven. Dan zijn er anderen die weten dat Perlman en DeVito uit elkaar zijn gegaan, maar die zich misschien niet realiseren dat de twee niet formeel zijn gescheiden.

Dus waarom al die verwarring?

Rhea Perlman zegt dat ze nooit van Danny zou scheiden

De twee waren ongeveer 40 jaar samen, en wanneer het onderwerp echtscheiding ter sprake komt, ha alt Rhea Perlman haar schouders op. Ze heeft eerder uitgelegd dat, hoewel zij en Danny uit elkaar zijn gegaan en niet meer samenwonen, ze geen onmiddellijke plannen hebben om te scheiden.

Rhea zegt zelfs dat ze nooit van Danny zal scheiden. Toen haar werd gevraagd waarom niet, in een interview met Andy Cohen, haalde ze eenvoudig haar schouders op en zei: "waarom?" Haar punt is dat echtscheiding niet echt iets voor hen betekent, en formeel scheiden zou niets veranderen.

En dat is een deel van de reden waarom fans zo in de war waren toen ze hoorden dat het voormalige koppel er niet meer was.

Ze hadden geen erg openbare splitsing

Niet alleen hadden Rhea Perlman en Danny DeVito geen erg openbare scheiding, maar ze hadden niet echt een openbare splitsing. Het eerste dat mede-celeb Whoopi Goldberg hoorde van de scheiding van Rhea en Danny was toen ze naast Rhea zat tijdens die Andy Cohen-chat op de set van 'Watch What Happens Live'.

Wat betreft het delen van de informatie met fans (of iemand anders), leek Rhea niet te denken dat het er veel toe deed. Ze benadrukte het belang van familie en wees erop dat er een overgang was, maar een zeer niet-openbare.

De twee zijn nog steeds samen afgebeeld

Het voormalige koppel bracht fans ook in de war door na hun breuk samen verder te gaan. Terwijl Rhea uitlegde dat ze de hele tijd praten, ondanks dat ze uit elkaar wonen, is ze sinds hun 'breuk' meerdere keren in het openbaar verschenen met haar legale echtgenoot.

Maar in tegenstelling tot andere celeb-paren (nou ja, voormalige celeb-paren), betekent een waarneming van hen arm in arm niet echt veel. Omdat Perlman benadrukte hoe cruciaal het was voor de kinderen van het paar om een goede relatie met hen beiden te onderhouden, is het duidelijk dat ze nog steeds een familie-eenheid zijn.

Rhea en Danny zijn zelfs gefotografeerd op een "date night" (zeg maar de krantenkoppen) samen, genietend van een veganistisch diner.

Samen op de foto staan betekent niet dat een verzoening op zijn plaats is. Het bewijst echter wel dat fans genoeg reden hadden om in de war te raken over de splitsing.

Geen van beide personen heeft met iemand in het openbaar gedate

Het is waar, Danny DeVito had in zijn verleden behoorlijk harde geruchten -- maar geen enkele die ooit een grote krantenkop haalde. En tegenwoordig lijken noch Rhea noch Danny met iemand te daten. Als dat zo is, wordt dat duidelijk geheim gehouden.

En dat is nog een reden waarom fans geen idee hadden dat het huwelijk in wezen voorbij was, zo niet wettelijk beëindigd. Als geen van beiden met iemand anders aan het daten is, betekent dat dat ze nog steeds samen willen zijn… toch?

Niet zo, volgens Rhea. Toen Andy Cohen haar vroeg of ze het gevoel had dat haar relatie met Danny nu beter was dan, laten we zeggen, de voorgaande vijf jaar van hun partnerschap, zei Rhea nadrukkelijk ja.

Ze zei dat het "veel beter" was omdat alle "intensieve" dingen net waren afgelopen, en de twee waren vrij om weer echt van elkaar te genieten als vrienden.

Rhea Perlman en Danny DeVito hebben zich eerder verzoend

Hoewel Rhea Perlman heel voorzichtig benadrukt dat zij en Danny vrienden zijn die op goede voet staan (meestal voor het geluk van hun drie kinderen), denken fans misschien nog steeds dat een verzoening mogelijk is.

Waarom? Omdat het al eerder is gebeurd!

Het voormalige stel ging eerder uit elkaar in 2012, beweren bronnen, maar verzoenden zich vervolgens voor hun daaropvolgende splitsing in 2017. Op geen enkel moment zei het paar vervelende dingen over elkaar in de pers, of zette het hun kinderen tegenover elkaar de andere ouder.

In feite heeft Danny eerder verteld hoe geweldig het was om met zijn vrouw te werken, ook nadat ze beide keren uit elkaar gingen. Ze respecteren elkaar absoluut, zelfs als ze niet van plan zijn om naast elkaar oud te worden.

De hoeveelheid goodwill die tussen de twee duidelijk is, doet fans nog steeds denken dat ze zich kunnen verzoenen. Als ze niet wettelijk gescheiden zijn, wat weerhoudt hen er dan van om hun relatie een nieuwe kans te geven, wanneer ze daar maar zin in hebben?

Rhea heeft de echtscheiding misschien helemaal van tafel geveegd, maar ze zei niet dat ze ertegen was om Danny nog een kans te geven!

Aanbevolen: