Hebben Elon Musk en Amber Heard de embryo's echt samen ingevroren? Fans denken nog steeds dat Amber's baby van hem is

Inhoudsopgave:

Hebben Elon Musk en Amber Heard de embryo's echt samen ingevroren? Fans denken nog steeds dat Amber's baby van hem is
Hebben Elon Musk en Amber Heard de embryo's echt samen ingevroren? Fans denken nog steeds dat Amber's baby van hem is
Anonim

Terwijl het rechtszaaldrama tussen ex-koppel Johnny Depp en Amber Heard eindelijk ten einde is gekomen nadat de jury een beslissing had genomen in de smaadzaak, blijven de geruchten over de vader van de dochter van de actrice hangen.

Amber heeft de identiteit van het vaderschap van haar kind niet onthuld, maar velen speculeren dat het haar ex-vriend Elon Musk, een bekende miljardair, zou kunnen zijn.

Amber was heel open over hoe ze Oonagh verwelkomde via surrogaat, maar de vraag over het vaderschap blijft voor iedereen een raadsel. Eerdere rapporten beweerden dat de actrice en de miljardair verwikkeld waren in een juridische strijd over haar ingevroren embryo's. Maar is Elon echt de vader? Hebben ze echt embryo's samen ingevroren? Fans denken van wel!

Amber Heard verwelkomt baby via surrogaat

De Aquaman-ster werd moeder op haar 'eigen voorwaarden'. Ze kondigde in juli 2021 via Instagram de geboorte van haar kind aan en zei dat de baby in april werd geboren.

Ze schreef: Ik ben verheugd om dit nieuws met je te delen. Vier jaar geleden besloot ik een kind te krijgen. Ik wilde het op mijn eigen voorwaarden doen. Ik besef nu hoe radicaal het voor ons als vrouwen is om op deze manier na te denken over een van de meest fundamentele onderdelen van ons lot.”

Ze deelde verder: Ik hoop dat we op een punt komen waarop het normaal is om geen ring te willen om een wieg te hebben. Een deel van mij wil volhouden dat mijn privéleven niemand iets aangaat… Ze is het begin van de rest van mijn leven.' In een later bericht noemde ze zichzelf zowel 'de moeder als de vader' van de kleine Oonagh Paige.

Vrienden van de actrice onthulden ook dat de baby werd geboren via een draagmoeder nadat Amber was "verteld dat ze nooit haar eigen baby zou kunnen dragen. Een bron zei: "Het belangrijkste voor Amber is dat ze open is over de geboorte van Oonagh. Er zijn zoveel vrouwen die het gevoel hebben dat ze niet over hun vruchtbaarheid kunnen praten en zich zorgen maken en zich schamen.”

Mensen konden er echter niet overheen komen dat de identiteit van de vader nooit in de post werd genoemd. Hoewel Amber beweerde de "moeder en vader" van de baby te zijn, denken fans dat Elon Musk, met wie ze een korte relatie had, de vader zou kunnen zijn.

Amber Heard en Elon Musk's juridische strijd om bevroren embryo's

In 2020 meldde Mirror dat er werd beweerd dat Amber Heard en Elon Musk "verwikkeld waren in een juridische strijd over haar ingevroren embryo's". Jennifer Howell, die een vriend zou zijn van de zus en moeder van de actrice, zei: "Paige vertelde me … ze was in een juridische strijd met hem over de rechten op embryo's die ze samen hadden gemaakt."

De bron bleef uitleggen over de situatie: Hij wilde ze vernietigen en Amber probeerde ze te houden om een baby te krijgen. Met die onthulling zijn fans ervan overtuigd dat het voormalige koppel hun embryo's echt samen had ingevroren - en ze denken dat dit Elon de vader van Oonagh bevestigt.

Fans denken dat Elon Musk de babyvader van Amber Heard is

Een Reddit-bericht met de vraag of ze denken dat de dochter van Amber Heard ook van Elon Musk is, heeft de interesse gewekt van veel internetgebruikers. Een Reddit-gebruiker schreef: 100 zeker. Ze vochten het uit en ze mocht de embryo's houden op voorwaarde dat hij er geen wettelijke of financiële verantwoordelijkheid voor zou hebben.'

De opmerking blijft lezen: Dus ze kan niet achter hem aan komen voor kinderbijslag. Maar hem kennende zorgt hij toch voor hen. Waarschijnlijk wilde ze gewoon niet dat ze een astronomisch bedrag zou krijgen dat ze niet nodig heeft en het aan zichzelf zou uitgeven in plaats van aan het kind…”

Een andere overtuigde netizen deelde: "Ik denk het echt. Ze hadden samen ingevroren embryo's en zij gebruikte een draagmoeder? Ik bedoel … Ik vraag me ook af hoe de kinderbijslag gaat, omdat de baby uit die ingevroren embryo's zou zijn gekomen. Idk hoe de wettigheid daarvan zou verlopen, maar ik neem aan dat hij toestemming moest hebben voor haar om ze te gebruiken, wat hem wettelijk verplicht zou maken voor kinderbijslag, tenzij hij al zijn ouderlijke rechten voor het kind opgaf."

De netizen ging verder met uitleggen: "Maar als hij het is en hij IS het betalen van kinderbijslag, heeft Amber MEER dan genoeg geld voor juridische kosten, liefdadigheidsdonaties en hoeveel penthouses haar hebzuchtige hart ook begeert", terwijl een ander schreef: “De baby lijkt precies op hem. Hoe groot is de kans dat ze een willekeurig iemand heeft uitgekozen om die baby te krijgen? Dat is niet de AH SOP!!”

Een Twitter-gebruiker deelde ook haar mening over de kwestie: 99% is ervan overtuigd dat Elon Musk de vader is van de dochter van Amber Heard, die vorig jaar via een draagmoeder is geboren. De tijdlijn checkt uit. Musk en Grimes verwelkomden vorig jaar december ook een dochter via een draagmoeder. De meeste kinderen van Musk zijn via IVF geboren. Hij is niet tegen het invriezen van embryo's.”

Het komt er ook op neer dat de veel genoemde rechtszaak geen publiek doel lijkt te hebben; heeft Amber de embryo's gewonnen en behouden, waardoor Elon is vrijgesteld van alle ouderlijke rechten en verantwoordelijkheden? Of zijn de embryo's vernietigd en heeft ze een ander middel gebruikt om de draagmoeder te bevruchten?

Aanbevolen: