Hier is waarom fans denken dat Danny Devito Mara Wilson heeft opgevoed

Inhoudsopgave:

Hier is waarom fans denken dat Danny Devito Mara Wilson heeft opgevoed
Hier is waarom fans denken dat Danny Devito Mara Wilson heeft opgevoed
Anonim

Kinderfilms uit de jaren 90 hadden echt een manier om fans van alle leeftijden aan te spreken, en daarom zijn veel van deze films ongelooflijk populair gebleven sinds hun release. Kijk maar naar de erfenis die films als The Sandlot hebben en het feit dat ze na al die jaren nog steeds standhouden.

In 1996 speelde Mara Wilson samen met Danny DeVito in Matilda. De jonge actrice was een enorm kindsterretje dat wegliep uit Hollywood, en dit is een van haar meest geliefde films. Mensen wisten niet dat DeVito een handje had bij het verzorgen van Wilson terwijl de productie aan de gang was.

Laten we eens kijken naar de dynamiek tussen Mara Wilson en Danny DeVito.

Mara Wilson was een belangrijke kinderster

In de jaren 90 werd Mara Wilson een van de meest herkenbare kindsterren aller tijden dankzij een reeks succesvolle films die haar in de schijnwerpers brachten. De jonge actrice had enorm veel talent en het zou niet lang duren voordat ze een enorme indruk achterliet op filmfans over de hele wereld.

Wilsons jonge carrière zou haar zien verschijnen in films als Mrs. Doubtfire, Miracle on 34th Street en zelfs in de televisieserie Melrose Place. Een paar hitprojecten maakten van Wilson een populaire naam in Hollywood, en de jonge actrice leek overal de aandacht te trekken van het reguliere publiek.

Wilson zou echter weglopen van alles, wat mensen verraste. Een kindsterretje zijn is niet gemakkelijk, en de afgelopen jaren is ze openhartig over haar ervaringen en de impact die ze hadden op haar leven. Het schetst een beeld van een andere kant van Hollywood, en het is echt een eye-opener.

De actrice heeft ook gesproken over haar tijd bij het maken van enkele van haar grootste films, waaronder een waarin ze samen met Danny DeVito speelde.

Ze maakte 'Matilda' met Danny DeVito

1996's Matilda blijft een van de meest geliefde films uit de jaren 90, en Wilsons optreden in de film wordt nog steeds geprezen. Deze film heeft momenteel een 90% met critici op Rotten Tomatoes, en het lijkt erop dat de overgrote meerderheid van de mensen hield van wat deze film op tafel bracht.

Wilson speelde de hoofdrol in de film en de cast werd aangevuld met artiesten als Danny DeVito, Rhea Perlman en Embeth Davidtz. Elke artiest speelde zijn respectievelijke rol perfect en ze brachten het klassieke verhaal van Roald Dahl al die jaren geleden op een opmerkelijke manier tot leven.

Aan de kassa presteerde de film ondermaats en bracht slechts $ 33 miljoen op. Het was geenszins een grote hit, maar naarmate de tijd verstreek, bleef de erfenis van de film bestaan, en zelfs nu gaan mensen nog steeds graag terug om deze film te bekijken.

Wat veel mensen destijds niet wisten, was dat Wilson een zware last droeg tijdens het filmen, en dat haar co-sterren uiteindelijk een helpende hand reiken om haar op te vrolijken terwijl de productie plaatsvond.

DeVito zorgde voor Wilson

Tijdens de productie van Matilda werd bij Wilsons moeder kanker vastgesteld, wat moeilijk was voor de jonge actrice om mee om te gaan. Een film maken is al moeilijk genoeg, maar de diagnose kanker van een ouder kan het nog moeilijker maken.

Volgens Do You Remember: "Zowel Perlman als DeVito namen extra tijd tussen de opnames met Mara. Ze gingen zelfs zo ver dat ze haar meenamen voor familiereizen, waarbij ze zoveel mogelijk met haar meeging."

Als ze het had over de diagnose van haar moeder en de rol die DeVito in haar leven speelde tijdens het filmen, zei Wilson: "Ik was acht jaar oud. Het was erg moeilijk … en ze waren erg aardig. Terwijl mijn moeder ziek was en in het ziekenhuis nodigden ze me uit om voor me te zorgen en mijn gedachten te verzetten. Ik voelde me heel familiair."

Voor haar overlijden had DeVito een groots gebaar voor Wilsons moeder, en dit was iets waar hij de actrice jarenlang niet over vertelde.

"Zonder medeweten van Mara, bezocht Devito Suzie in het ziekenhuis en liet haar de postproductietape van de film zien. Jaren nadat Suzie was overleden, vertelde Danny Mara over het bezoek aan het ziekenhuis met de bijna voltooide film en hoe ze haar toestond ernaar te kijken. Deze ene vriendelijke daad gaf Mara de gemoedsrust dat haar moeder een project had gezien waar ze zo trots op was", schreef Do You Remember.

Het is niet gebruikelijk om dit soort verhalen te horen, maar het laat alleen maar zien dat DeVito en Perlman oprecht zorgzame mensen zijn die voor hun jonge tegenspeler zorgden.

Aanbevolen: