Wat 'RHOA'-fans onlangs hebben geleerd over Kandi Burruss

Inhoudsopgave:

Wat 'RHOA'-fans onlangs hebben geleerd over Kandi Burruss
Wat 'RHOA'-fans onlangs hebben geleerd over Kandi Burruss
Anonim

Je kent haar absoluut als Kandi uit de reality-tv-serie The Real Housewives Of Atlanta. RHOA-ster Kandi Burruss speelt al 12 seizoenen in de serie.

Kandi heeft ook deelgenomen aan verschillende tv-films en films, waaronder Make It Rain (2008), Second Chance Christmas (2014), Same Difference (2019) en Envy van dit jaar.

Naast RHOA speelde ze ook rollen in verschillende tv-series. Alleen al in 2020 speelde ze in Insecure, The Masked Singer, The Chi en in de tv-special Race In America: A Movement In A Moment. Bovendien is Burruss een beroemde zanger die twee studioalbums heeft uitgebracht, Hey Kandi in 2000 en Kandi Koated in 2010.

2021 was tot nu toe een warm jaar voor Kandi en ze heeft veel schokkende waarheden over zichzelf onthuld, aangezien ze op alle niveaus een druk schema heeft.

8 Ze produceert haar eerste show, 'Thoughts Of A Colored Man'

RHOA-ster Kandi Burruss zal haar allereerste Amerikaanse toneelstuk 'Thoughts Of A Colored Man' produceren. De show, die vanaf 1 oktober 2021 op Broadway te zien is, is geschreven door Keenan Scott II en geregisseerd door Steve H. Broadnax III. Het werpt licht op de reis van zeven zwarte mannen die in de 21e eeuw leven.

De show met Dyllón Burnside, Bryan Terrell Clark, Keith David, Da'Vinchi, Tristan "Mack" Wilds, Forrest McClendon en Luke James. Kandi is zo opgewonden over haar eerste keer dat ze een toneelstuk op Broadway produceert.

7 Kandi Burruss overweegt 'RHOA' te verlaten

In haar recente interview met Jasmine Brand verraste Kandi Burruss haar fans toen ze zei dat ze erover denkt de hitshow, The Real Housewives Of Atlanta, te verlaten. De Amerikaanse beroemdheid speelt al 12 seizoenen in de serie. Kandi verklaarde dat ze niet weet wanneer het tijd is om te vertrekken. Ze voegde eraan toe dat ze het leuk vindt om in de show te acteren, ze houdt van haar fans, maar het stressniveau is hoog.

6 Kandi wilde zelfmoord plegen tijdens haar jeugd

Kandi Burruss liet een schokkende bom vallen toen ze toegaf zelfmoord te hebben overwogen toen ze op school zat.

De ster onthulde verder, op haar YouTube-show, dat de reden waarom ze zichzelf niet doodde, was dat ze het pistool van haar moeder niet kon vinden. Ze zei dat de dood van haar broer bij een auto-ongeluk ertoe heeft bijgedragen dat ze aan een depressie leed. Dit laatste bracht haar ertoe zelfmoordgedachten te ontwikkelen.

5 Burruss onthulde dat ze een borstverkleinende operatie onderging

Kandi verraste haar fans in haar vlog door te onthullen dat ze een borstverkleiningsoperatie heeft ondergaan. Tegelijkertijd volgde ze strikte diëten, waaronder sapzuiveringen, intermitterend vasten en verschillende voedseldiëten. Als gevolg hiervan verloor de ster een paar kilo en zei ze dat ze haar fans niet in verwarring wilde brengen. Kandi wilde haar fans niet laten denken dat de verminderde omvang van haar borst te wijten was aan de diëten die ze volgde.

4 Ze had ook liposuctie, een buikwandcorrectie en geïnjecteerde Botox

In een andere aflevering van haar YouTube-show Speak On It gaf Kandi toe dat ze liposuctie had. Ze had ook een buikwandcorrectie en ze heeft Botox geïnjecteerd. De ster bekritiseerde beroemdheden die niet spreken wanneer ze dergelijke operaties ondergaan, en zei dat het beter is om echt te handelen met fans. Ze riep andere sterren op om hun fans en zichzelf de waarheid te vertellen.

3 Ze blijft de acteercarrière van haar kleine superster-aas opvolgen

Todd Tucker, de echtgenoot van de RHOA-ster Kandi Burruss, deelde een update op Instagram over de acteercarrière van zijn zoon Ace. De foto die Todd plaatste, toont Ace die aan het oefenen is, terwijl zijn moeder naar hem kijkt. In het commentaargedeelte noemde Kandi haar zoon 'My Little Super Star', waarmee ze haar onvoorwaardelijke liefde en steun voor haar schattige 5-jarige liet zien.

2 Kandi's restaurants blijken steeds een mislukking te zijn

Ondanks haar succesvolle carrièrepad in zingen, acteren en hopelijk produceren, was het gastvrijheids- en zakelijke pad voor Kandi Burruss niet echt een succes. De restaurantketen die ze samen met haar man in Atlanta leidt, krijgt steeds negatieve recensies vanwege overbelasting en hygiëne. Bovendien ontdekte het Georgia Department of Public He alth dat Kandi's restaurants de normen van gezondheidscodes schenden. Inspecteurs merkten op dat er geen hygiëne was en dat voedsel niet goed werd bewaard.

1 Het vermogen van Kandi Burruss heeft in 2021 $30 miljoen bereikt

De 45-jarige Amerikaanse actrice en zangeres Kandi Burruss vergaarde tijdens haar carrièrejaren maar liefst 30 miljoen dollar. Ze is al bijna drie decennia actief in de acteer- en zangindustrie. Naar schatting verdient de ster $ 450.000 voor elke aflevering van de tv-serie The Real Housewives Of Atlanta. Met het geld dat ze verdiende, opende Kandi een handvol restaurants en kocht onroerend goed. Burruss is ook een songwriter. Ze schreef liedjes voor verschillende artiesten, waaronder Alicia Keys, Pink, Whitney Houston, Ed Sheeran en anderen.

Aanbevolen: