20 dingen die we net hebben geleerd over de tijd van Kaley Cuoco over de oerkn altheorie

Inhoudsopgave:

20 dingen die we net hebben geleerd over de tijd van Kaley Cuoco over de oerkn altheorie
20 dingen die we net hebben geleerd over de tijd van Kaley Cuoco over de oerkn altheorie
Anonim

Zelfs vandaag missen fans nog steeds CBS' hit sitcom 'The Big Bang Theory'. De show had zijn laatste aflevering uitgezonden op 16 mei 2019. En voor de laatste keer konden kijkers zich verdiepen in het leven van de personages Leonard, Sheldon, Raj, Howard, Penny, Amy en Bernadette.

Actrice Kaley Cuoco portretteerde Penny in de show en terwijl ze haar karakter besprak, vertelde ze She Knows: "Weet je, ze is iconisch. Ze is het beste personage dat ik ooit heb gespeeld. Ze heeft alle kwaliteiten. Ze is grappig, ze is [dom], ze is sarcastisch. Ze houdt van Leonard en ze houdt van deze jongens en ze is een echte meid.”

Dat gezegd hebbende, er zijn misschien dingen die je nooit hebt geleerd over Cuoco's tijd in de show. Bekijk wat we hebben ontdekt:

20 Oorspronkelijk was ze geen Penny

Tijdens een interview met Entertainment Tonight in 2017, onthulde Cuoco: Deze show circuleert voor mij al zo lang. Ik heb er eigenlijk twee jaar geleden voor gelezen toen ze het hadden gedaan en de baan niet kregen. Chuck zei: 'Je bent gewoon te jong.' Ik had zoiets van 'OK' en ging weg. Toen hoorde ik dat ze opnieuw aan het filmen waren en ik dacht: 'Mmm, mmhmm.' Toen kreeg ik het telefoontje, ze zeiden: 'Wil je terug komen? We zijn nog steeds in je geïnteresseerd.'”

19 Ze had enige tijd alleen met Jim Parsons tijdens de auditie

Terwijl hij sprak met Entertainment Weekly, herinnerde Cuoco zich: Tijdens de auditie zag ik Jim daar alleen zitten, en we waren de enige twee daar. Hij was erg stil en had een BlackBerry in zijn hand waarmee hij aan het spelen was. Hij kijkt me aan en zei: 'Je weet niet hoe je dit moet doen, hè? Ik heb het nog maar net.' Hij was heel schattig hoe hij het zei. Ik dacht dat hij Sheldon helemaal kon spelen. Charmant en onschuldig.”

18 Ze wilde een cameo van Jennifer Aniston in de show

Tijdens een interview vroeg AOL Entertainment Cuoco naar haar droomcameo voor de show en ze merkte op: "Waarschijnlijk Jennifer Aniston." Ze legde verder uit: "Ik hou zoveel van haar, ze is ook mijn stijlicoon. Ik ben geobsedeerd door haar, omdat ze altijd zo moeiteloos en cool is. Ik wil niet zeggen dat het lijkt alsof ze het niet probeert, omdat ze het duidelijk probeert, maar ze ziet er gewoon uit als de coolste meid die er is.'

17 Ze gelooft dat ze enkele overeenkomsten deelt met Penny

Tijdens een gesprek met Entertainment Tonight merkte Cuoco ook op dat zij en haar personage enkele overeenkomsten delen. Ze legde uit: 'Ze is gewoon zo luid en eigenlijk net als ik. Ze is overal en [de jongens] snappen haar gewoon niet. Het zal dus wat tijd kosten om, je weet wel, eerst vrienden te worden.”

16 Ze hing eerst niet met de cast rond

Tijdens een interview van de cast met Entertainment Weekly, herinnerde Galecki zich: "We dachten allemaal dat Kaley zo sociaal was en zoveel vrienden moet hebben gehad. Je bent hier net weggevlucht. We gingen daarna gezellig samenwonen. Toen kwam je eindelijk en zei: 'Ik heb geen vrienden. Kan ik met je rondhangen?'" Als reactie merkte Cuoco op: "Nou, je hebt me nooit uitgenodigd om daarna rond te hangen!"

15 Ze is een enorme fan van Jim Parsons

Cuoco heeft veel liefde en respect voor haar voormalige co-sterren. Dit geldt vooral voor Parsons. En tijdens een gesprek met Entertainment Tonight in 2017 merkte de actrice op: "[Hij] is mijn idool. Hij is zo hilarisch. Deze man is zo grappig. Hij leest zijn regels voor, ik zeg: 'Jim, heb je dit weekend gestudeerd?' Hij is de leerling. Ik hou gewoon van hem. Hij is echt een genie.'

14 Haar man dacht niet dat ze de grappigste van de show was

Toen Cuoco vorig jaar de rode loper van de show bijwoonde, besloot haar man, Karl Cook, een geïmproviseerd interview met de actrice te houden. Onmiddellijk merkte Cuoco op: "Dit wordt het slechtste interview." En toen vroeg hij: "Dus, hoe was het om met zo'n geweldige cast te werken en altijd het gevoel te hebben dat je er niet echt was?" Als reactie merkte ze op: "Je bedoelt dat ik niet zo grappig was als de rest? Bedankt dat je erop wijst.”

13 Ze had ooit een ongelooflijke ontmoeting met een ventilator op de set

Cuoco herinnerde zich aan Entertainment Weekly: "Oh mijn God. Twee weken geleden. Het was een Make-a-Wish [evenement]. Haar naam was Grace. Het is haar favoriete show. Ze kwam op bezoek en bleef uiteindelijk langer dan ze normaal blijven. Ze wist alles van de show. Ze noemde ons bij onze karakternamen. Haar moeder huilde de hele tijd.”

12 Ze was blij met het verhaal van haar personage in de seriefinale

Aan het einde van de reis van haar personage op de show, vertelde Cuoco aan Entertainment Tonight: "Dit is al maanden een stress voor ons acteurs en de schrijvers - hoe gaat dit eindigen? Dit is mijn erfenis van dit personage, steeds maar weer. Ik ben blij met het einde van [Penny's], maar toch beginnen. Het is mooi. Er is niets catastrofaals, het is gewoon mooi.”

11 Ze was 'verwoest' toen ze hoorde dat de show eindigde

Tijdens het spreken op "The Talk", onthulde Cuoco dat ze 'verwoest' was toen ze voor het eerst hoorde dat de serie ten einde liep. Ze herinnerde zich: "Ik ging door… veel ups en downs - bijna alsof er iemand was overleden, op een rare manier. Ik was er gewoon kapot van, ik kon dagenlang niet stoppen met huilen, en toen was ik echt boos.”

10 Haar verborgen relatie met Johnny Galecki was niet ideaal voor haar

Tijdens een interview zei ze tegen Entertainment Tonight: Dat is niet het soort relatie dat ik wil. Ik wil me niet verstoppen. We konden niets doen. Het was niet zo leuk als we wilden. Iedereen vroeg altijd, en we ontkennen-ontkennen-ontkennen. En ik heb zoiets van: 'Waarom ontken ik deze persoon van wie ik hou?' Het heeft een beetje zijn tol van mij geëist en ik denk dat het ook voor hem gold.'

9 Ze kwam over Johnny Galecki heen en ze bleven vrienden

Cuoco merkte later in het interview op: Nou, we zijn ongeveer vijf jaar geleden uitgegaan, dus ik denk dat we allebei verder zijn gegaan. Johnny is eigenlijk een van mijn beste vrienden. Het is een situatie die goed is afgelopen. Ik begrijp dat het soms niet zo is. Het had verschrikkelijk kunnen aflopen.” Ondertussen merkte Galecki ook op: “We zijn nog steeds goede vrienden. Kaley is niet zomaar een ex, ze is een deel van mijn leven.”

8 Ze beoefende yoga met de cast

In het verleden heeft Cuoco onthuld dat ze regelmatig yoga doet om haar lichaam fit en gezond te houden. Ondertussen blijkt ook dat ze yogasessies hield voor haar castmates toen ze de show nog aan het filmen waren. Kunal Nayyar heeft zelfs ooit aan WUSA geopenbaard: We hebben yoga-donderdagen. Dus tijdens de lunch leert ze ons allemaal yoga op donderdag.”

7 Ze is altijd onder de indruk geweest van het publiek van de show

Cuoco vertelde Entertainment Weekly: "Dit publiek is krankzinnig. Hun energie is hoog. Ik weet niet hoe het werkt [om ze hier te krijgen]. Het is net als de Hongerspelen. Ze wachten lang voordat ze komen. Ik lees reacties op mijn social media en dan kom ik er een tegen die zegt: 'Ik heb kaartjes voor een aflevering van 2019.' Die hebben ze al jaren. Ik denk niet dat er ooit nog zoiets als een Big Bang-publiek zal worden opgenomen. Ons publiek is ongelooflijk.”

6 Ze is tevreden met het einde van de show

Cuoco voegde er in haar interview ook aan toe: "De personages zullen in je hoofd en in je hart voortleven, en ik denk dat dat zo speciaal is. Het is echt ontroerend. Het is de mooiste finale die ik ooit heb gezien, en ik hou van finales.” Voorafgaand aan het uitzenden van de finale, merkte ze ook op: "Je gaat huilen, maar op de liefste manier. Ik weet niet hoe ik het moet beschrijven, behalve dat het absoluut het liefste ding ter wereld is.”

5 Ze vond de ontwikkeling van de seriefinale stressvol

Cuoco vertelde Entertainment Tonight: "Dit is al maanden een stress voor ons acteurs en de schrijvers - hoe gaat dit eindigen?" En toen ze eindelijk hoorde wat er met haar personage zou gebeuren, onthulde de actrice dat ze 'opgewonden' was. Zoals je je misschien herinnert, had Cuoco's personage onthuld dat ze zwanger was in de finale.

4 Ze waardeert de groei van haar personage

Terwijl hij met Pop Sugar sprak, merkte Cuoco op: Ik hou gewoon van dit personage. Het is een geweldig voorbeeld van een personage dat gegroeid is. We gingen van deze alleenstaande, jonge barman-serveerster naar trouwen, een bedrijf en een baan hebben, en ik vind het geweldig dat de show niet de normale route verliep. Penny wilde geen kinderen hebben, en ze hebben dat soort van genomen en ermee weggelopen, wat ik echt interessant vind. Het is zo'n iconisch, leuk personage geweest.'

3 Ze denkt niet dat ze ooit nog een show als 'Big Bang' zal hebben

Ze zei ook ooit tegen Entertainment Tonight: "Het is iets dat ik de rest van mijn leven zal hebben. Het is iets waar ik waarschijnlijk elk project mee zal vergelijken, alsof niets zal zijn zoals Big Bang. Het is gewoon wat het is. Het heeft me gemaakt tot wie ik ben. Het heeft me zoveel geweldige dingen en zegeningen gegeven en ik zal de show en Chuck Lorre voor altijd veel dank verschuldigd zijn."

2 Ze werd heel close met sommige vrouwen in de crew

Cuoco vertelde She Knows: "De vijf vrouwen die heel dicht bij me op de set staan, zitten in mijn garderobe, haar en make-up [teams]." Ze kreeg ze ook een speciaal kerstcadeau. Ze onthulde: "[Voor] mijn garderobe-meisjes gaf ik ze … we hebben allemaal kleine diamanten twaalf die ik ze tijdens de vakantie heb geschonken, dus we dragen ze allemaal rond. Dat was een beetje een speciaal aandenken.”

1 Ze weet dat de show een enorme impact had op haar carrière

Terwijl hij sprak met Entertainment Weekly, merkte Cuoco ook op: "Ik ga mijn hele carrière aan deze show te danken hebben. Wat ik hierna ook doe. Dit heeft ons gemaakt tot wie we zijn. We waren hier 12 jaar. Dit is een groot deel van onze carrière.” Vandaag zal ze de hoofdrol spelen in de HBO Max-serie "The Flight Attendant."

Aanbevolen: