Wat we onlangs hebben geleerd over de tijd van Candace Cameron Bure op 'The View

Inhoudsopgave:

Wat we onlangs hebben geleerd over de tijd van Candace Cameron Bure op 'The View
Wat we onlangs hebben geleerd over de tijd van Candace Cameron Bure op 'The View
Anonim

Candace Cameron Bure staat bekend om haar rol als DJ Tanner in de ABC-sitcomserie Full House, waar ze van 1987 tot 1995 in de show speelde. Ze hernam de rol als DJ Tanner-Fuller van 2016 tot 2020 in de het vervolg van de show, Fuller House. Cameron Bure speelde ook Aurora Teagarden in Hallmark's aanpassing van de nieuwe serie van het personage. Tijdens haar acteercarrière, die ze in 1982 een kickstart gaf, speelde de 45-jarige Candace in meer dan zes films op groot scherm en 60 tv-films en series. Ze speelde ook een nieuwsanker in de muziekvideo For King &Country's Joy van 2018.

Candace Cameron Bure's rollen in Full House en het vervolg leverde haar twee Teen Choice Awards en één Kid's Choice Awards op. Ze liet onlangs verschillende bombshells vallen, toen ze schokkende feiten onthulde over haar tijd bij de ABC-talkshow The View in 2015 en 2016.

8 Candace zei dat 'The View'-ervaring zo moeilijk was

Candace Cameron Bure was mede-presentator van ABC's talkshow The View in 2015 en 2016. Ze vertelde onlangs over de schrijnende ervaring die ze meemaakte tijdens haar werk aan de show. Tijdens een optreden in de podcast Behind The Table benadrukte Candace dat ze niet elke dag klaar was voor politieke gesprekken en dat het zo moeilijk voor haar was om met haar emotionele stress om te gaan.

7 Ze onthulde dat ze stress en angst ervoer

Candace voegde eraan toe dat ze stress en angst ervoer tijdens haar tijd als co-host van The View. Op Behind The Table werd Candace Cameron Bure vergezeld door een andere voormalige presentator van The View, Raven-Symoné, en de huidige presentator van de show, Sara Haines. Bure onthulde dat ze nog steeds de stress en angst in haar maag voelt, eraan toevoegend dat ze niet eerder getuige was van het soort stress dat ze doormaakte bij het hosten van The View.

Tijdens haar beurt om te spreken, zei Raven-Symoné dat ze werd overvallen door zich bij The View aan te sluiten. Ze voegde eraan toe dat ze niet wist dat de show zo gericht zou zijn op politiek, onderwerpen waar ze niet veel ervaring mee had. Symoné dacht dat ze een show zou hosten waarin leuke, poponderwerpen worden besproken. Candace Cameron Bure deelde dezelfde gedachten als Raven.

6 Ze had ook PTSS

Een meer schokkende onthulling die Candace ontdekte, was haar ontwikkeling van posttraumatische stressstoornis vanwege haar tijd als presentator op The View. Cameron Bure zei dat ze regelmatig huilde voor de afleveringen van de show. Ze huilde voor elke aflevering van The View. Candace kroop veel op en maakte mensen gelukkig ten koste van haar eigen geestelijke gezondheid en welzijn. Candace Cameron Bure presenteerde tijdens seizoen 19 en 20 van The View.

5 Candace was dankbaar voor de steun van haar co-hosts

Ondanks haar angstgevoelens tijdens de show, was Candace dankbaar voor de steun die ze kreeg van haar co-hosts op The View. Ze zegt dat ze haar hebben geholpen haar angsten en zorgen te overwinnen. Cameron Bure was bijzonder dankbaar voor Whoopi Goldberg, de moderator van The View. Candace beschreef Whoopi als Golden en zei dat ze haar een veilig en beschermd gevoel gaf.

4 Ze verliet de show in december 2016

In december 2016 verklaarde Candace dat ze The View zou verlaten en zei dat de reden daarvoor de noodzaak was om zich te concentreren op haar andere projecten en verplichtingen. In die tijd was Candace Cameron Bure bezig met het filmen van Netflix's sitcom-serie Fuller House, waar ze speelde als DJ Tanner-Fuller. Ze had ook verschillende andere projecten in de maak, zoals de hoofdrol in de vervolgfilms van Aurora Teagarden Mystery.

3 Cameron Bure werd onder druk gezet om conservatieve stemmen te vertegenwoordigen

Candace werd onder enorme druk gezet om te pleiten voor conservatieve meningen over de show, voor onderwerpen waar ze niet om gaf, niet over wilde praten, of zelfs opvattingen waar ze het niet mee eens was. Dit bochtenwerk verergerde de stressvolle ervaring van Candace op de show. Bovendien voelde ze zich angstig, omdat ze de enige op tafel was die het conservatieve christelijke publiek vertegenwoordigde tijdens het verkiezingsjaar 2016.

2 Ze heeft er toch geen spijt van dat ze haar werk heeft gedaan

Hoewel haar ervaring met het hosten van het 19e en 20e seizoen van The View verontrustend en moeilijk was, hield Candace Cameron Bure vol dat ze geen spijt had van haar beslissing om de show te hosten. Ze zei dat ze erg dankbaar is voor de ervaring, en er waren zoveel geweldige afhaalrestaurants uit het tv-programma. Candace zei dat ze na de show meer zelfvertrouwen kreeg en ontdekte dat niets ingewikkeld voor haar zou zijn als ze die moeilijke klus kon klaren.

1 Candance zal nooit terugkeren als vaste gastheer naar 'The View'

Candace Cameron Bure vormde sterke relaties met de producenten, crew, gasten en gastheren van The View. Hoewel ze blij is om nog steeds als gast in de show te verschijnen, verklaart Candace dat ze nooit zal terugkeren als vaste presentator in de talkshow. Cameron Bure onthulde ook dat ze er trots op was Kevin Kostner, Hillary Clinton en Miss Piggy te interviewen tijdens haar tijd als gastheer op The View.

Aanbevolen: