RHOA' cast om deze redenen geen fan van Kandi Burruss' 'Kandi And The Gang

Inhoudsopgave:

RHOA' cast om deze redenen geen fan van Kandi Burruss' 'Kandi And The Gang
RHOA' cast om deze redenen geen fan van Kandi Burruss' 'Kandi And The Gang
Anonim

Kandi Burruss is een favoriet bij fans op The Real Housewives of Atlanta sinds ze in seizoen twee meedeed aan de show, waardoor ze de langstlopende en best betaalde huisvrouw in de franchise is. Kandi heeft herhaaldelijk bewezen dat reality-tv een lanceerplatform kan zijn voor een leven lang professioneel succes. De reality-tv-ster heeft haar benijdenswaardige platform en de duizelingwekkende populariteit van RHOA gebruikt om haar bedrijven tot onvoorstelbare hoogten uit te breiden.

Kandi's ingenieuze ondernemersgeest was duidelijk toen Kandi Kandi & The Gang gooide en landde, een spin-off rond een van haar populaire restaurants in Atlanta, Old Lady Gang (OLG). Kandi's spin-offs hebben herhaaldelijk goed gepresteerd, mogelijk vanwege de oneindige nieuwsgierigheid van fans naar haar persoonlijke leven. De nieuwste spin-off van de Real Housewives-ster heeft echter minder dan geweldige recensies ontvangen van RHOA-fans en enkele voormalige castleden. We bekijken de redenen achter deze negatieve beoordelingen.

8 Sommige RHOA-castleden hebben positief gereageerd op de nieuwste spin-off van Kandi Burruss

Porsha Williams en Kandi Burruss hebben enkele van de meest epische vetes gehad in de Real Housewives-franchise. Ondanks deze moeizame relatie, bleef Porsha niet wachten om Kandi te feliciteren met de zoveelste spin-off.

Begin januari deelde Williams een promotiefoto van de show op haar Instagram samen met het bijschrift: Yasss gefeliciteerd @kandi! KandiAndTheGang vanaf zondag 6 maart! Bekijk wat er kookt via de link in haar bio!”

7 Voormalige RHOA-cast die schaduw werpt op de spin-off van Kandi Burruss

Hoewel Kandi & The Gang misschien het Porsha Williams-keurmerk hebben gekregen, waren sommige castleden niet zo onder de indruk. Voormalig castlid van Real Housewives of Atlanta, NeNe Leakes, deed onlangs mee aan de Kandi & The Gang-haatwagen op Twitter.

Leakes werd geciteerd in een tweet die luidde: "Kandi & the Gang is geflopt met de 69e plaats! 'Je kunt nooit winnen als je DIRTY speelt. Blijf wakker!” waarop ze antwoordde: "Dank je."

6 Waarom NeNe Leakes een hekel heeft aan 'Kandi & The Gang'

NeNe Leakes heeft publiekelijk haar ongenoegen geuit over Kandi's nieuwste spin-off, wat suggereert dat de voormalige huisvrouw nog steeds enige vijandigheid koestert jegens Kandi.

Voordat hij het Real Housewives-universum verliet, ging Leakes op een Instagram Live-tirade waarin ze Kandi beschuldigde van het blokkeren van haar spin-offmogelijkheden. “Ik denk dat het feit dat ik geen show heb, te wijten is aan het feit dat bepaalde mensen niet willen dat ik een show heb. Waarom één persoon elk seizoen een show mag doen na onze show, het is raar.”

5 Waarom fans van NeNe Leakes 'Kandi & The Gang' boycotten

NeNe Leakes' abrupte vertrek uit The Real Housewives of Atlanta verraste veel van haar enthousiaste fans. Sommige fans reageerden op de abrupte beëindiging door het Real Housewives-universum te boycotten.

NeNe Leakes-fans hebben ook in de voorhoede gestaan bij het bekritiseren van Kandi's nieuwste spin-off, mogelijk als een blijk van steun voor de voormalige huisvrouw. Een fan twitterde onlangs: Ik weiger om te kijken, om zoveel redenen. En ik heb NeNe altijd geloofd, ze wordt gemist.”

4 Bravo-fans zijn niet onder de indruk van de managementstijl van Phillip Frempong

Kandi Burruss is ook bekritiseerd vanwege haar personeelskeuzes op Kandi & The Gang. Fans zijn vooral niet onder de indruk van de conservatieve managementtechnieken van Phillip Frempong.

Een fan minachtte Phillips managementstijl door te zeggen: "Assertief zijn of respect eisen, betekent niet noodzakelijk dat je neerbuigend tegen mensen moet praten."

Sommige Bravo-kijkers hebben Phillip er ook van beschuldigd een 'vijandige werkomgeving' te cultiveren en het soort managementstijl aan te nemen dat 'mensen doet stoppen'.

3 'Kandi & The Gang' is bekritiseerd vanwege lage kijkcijfers

Kandi & The Gang is ook belachelijk gemaakt omdat het in première ging met lagere beoordelingen in vergelijking met de vorige spin-offs van Kandi. De seriepremière van Kandi & The Gang oogstte een kijkerspubliek van minder dan 500.000 en kwam op de zesde plaats in vergelijking met andere RHOA-spin-offs.

Volgens een fan heeft Bravo de kijkers ongewenste Kandi-spin-offs gegeven. “Ik weet niet wie hen heeft verteld dat we Kandi-spin-offs willen. Ze hebben altijd geprobeerd om van Kandi iets te maken. Ik vind Kandi leuk, maar ze is niet de ster van RHOA.”

2 Kandi Burruss is beschuldigd van onderbetaling van werknemers op 'Kandi & The Gang'

Kandi is ook uitgebreid berispt voor onderbetaalde restaurantmedewerkers op Kandi & The Gang. Fans gingen naar Twitter om Kandi te bekritiseren nadat Shawndreca, een medewerker van OLG, beweerde dat ze slechts $ 12 per uur verdiende, ondanks dat Atlanta's minimumloonvereiste $ 15,50 was.

Een fan zei: Ze betaalden haar 12 per uur!! Geen wonder dat shawndreca altijd een houding had! Lol, ik hoop dat dat niet haar enige taak is, want nee mevrouw!!

1 RHOA-fans denken dat 'Kandi & The Gang' minder vermakelijk is dan 'Porsha's Family Matters'

Het RHOA-universum staat erom bekend huisvrouwen tegen elkaar op te zetten. RHOA-fans reageerden op het minder dan geweldige kijkerspubliek van Kandi & The Gang door de show te contrasteren met Porsha's Family Matters, een spin-off van Real Housewives of Atlanta met in de hoofdrol Porsha Williams en haar familie.

Fans noemden de lagere beoordelingen van Kandi & The Gang als definitief bewijs dat de spin-offs van Kandi minder interessant waren dan die van Porsha.

Aanbevolen: