15 coole dingen die we onlangs hebben geleerd over het kantoor

Inhoudsopgave:

15 coole dingen die we onlangs hebben geleerd over het kantoor
15 coole dingen die we onlangs hebben geleerd over het kantoor
Anonim

Lucht voor negen seizoenen tussen 2005 en 2013, The Office is een sitcom waar we altijd van zullen houden. Hoewel er veel shows uit de jaren 2000 zijn die geweldig zijn (en veel die verschrikkelijk zijn), is The Office een show die nooit oud wordt. Het was leuk om te zien hoe sommige castleden, van Steve Carell tot Mindy Kaling tot John Krasinski, schitteren in andere tv-shows en films, en we vinden het geweldig om te zien hoe beroemd en gerespecteerd ze zijn geworden.

De toon van het kantoor is expres super onhandig, en hoewel we misschien ineenkrimpen tijdens het kijken naar sommige scènes, kunnen we de medewerkers van Dunder Mifflin elke dag bekijken.

Blijf lezen voor leuke weetjes die fans van The Office willen weten over deze geliefde sitcom.

15 Bob Odenkirk zou Michael worden, maar toen kreeg Steve Carells andere serie vier afleveringen in

Er zijn veel interessante feiten over het maken van The Office en we zijn dol op deze: Bob Odenkirk zou Michael worden… maar toen kreeg Steve Carell's andere serie vier afleveringen ingeblikt. Het heette Come to Papa. Dat horen we graag, want hoe raar zou The Office zijn zonder Steve Carell?

14 Seizoen één is het enige seizoen dat in een echt kantoor is gefilmd

Buzzfeed zegt dat seizoen één het enige is dat in een echt kantoor is gefilmd. De locatie was een kantoorgebouw in Culver City, Californië. Daarna werd de show gefilmd op een soundstage.

We zijn zeker onder de indruk van die soundstage, omdat we het verschil tussen de sets helemaal niet konden zien. We vinden dat ze er allebei geweldig uitzagen.

13 Seth Rogen deed auditie om Dwight te spelen

Van alle feiten achter de schermen die we over The Office zouden kunnen leren, doet deze ons zeker stoppen en opletten: Seth Rogen deed auditie om Dwight te spelen.

We houden zoveel van de grappige acteur en konden hem helemaal zien rondhangen met de rest van de medewerkers, maar Rainn Wilson voelt gewoon als Dwight voor ons.

12 De schrijvers wilden dat HBO of FX de serie oppikte

We vinden het altijd leuk om te horen hoe een film of tv-show tot stand is gekomen, omdat veel schrijvers een behoorlijk zware reis moeten maken om hun idee te realiseren. TV Guide zegt dat de schrijvers wilden dat HBO of FX de serie oppikte. Dat hadden we nooit geraden, aangezien we weten dat NBC de show heeft opgepikt.

11 Steve Carell zou in de show zijn gebleven, maar hij kreeg niet het contract dat hij wilde

We vragen ons misschien af waarom Steve Carell de show verliet in het zevende seizoen. Het was absoluut een enorm moment voor de sitcom.

Mashable zegt dat hij in de serie zou zijn gebleven… maar hij kreeg geen contract, dus besloot hij te stoppen. Daarom schudden we ons hoofd. Het blijkt dat hij echt wenste dat hij kon blijven.

10 John Krasinski droeg eigenlijk een pruik in het derde seizoen

Niet elk stel op The Office is bedoeld om samen te zijn, maar we houden allemaal van Jim en Pam.

Twenty Two Words zegt dat John Krasinski in het derde seizoen daadwerkelijk een pruik droeg. Dit komt omdat hij zijn hoofd kaal schoor voor zijn rol in een film genaamd Letterheads. De kans is groot dat we niet eens konden zien dat hij een pruik droeg, toch?!

9 Steve Carell zweet zo veel dat de set op 64 graden moest worden gehouden

Buzzfeed zegt dat Steve Carell zo veel zweet dat de set altijd 64 graden moest zijn.

Dit is een heel interessant feitje achter de schermen over een van onze favoriete shows, maar het is ook geruststellend. Als iemand van ons momenten heeft gehad waarop we het gevoel hadden dat we te veel zweetten, weten we nu dat een beroemde acteur dat ook heeft.

8 NBC-managers waren bang dat de show niet succesvol zou zijn en geloofden dat elk seizoen één aflevering hun laatste zou zijn

Volgens Mental Floss zouden NBC-managers na vele afleveringen van seizoen één zeggen: "Deze aflevering is zo goed - helaas is het de laatste die we gaan doen." Ze waren bang dat de show geen succes zou worden. Natuurlijk weten we allemaal hoe super succesvol de serie uiteindelijk werd.

7 Parken en recreatie, een andere favoriete sitcom, was bijna een spin-off van het kantoor

We houden allemaal van parken en recreatie en missen het erg, hoewel er enkele shows zijn die de leegte zeker kunnen vullen.

Volgens TV Guide was Parks And Rec bijna een spin-off van The Office. Dit is zo'n leuk idee en het zou echt gaaf zijn geweest om te zien.

6 Dunder Mifflin maakt eigenlijk deel uit van de Greater Scranton Chamber of Commerce IRL

Factinate zegt dat Dunder Mifflin, het bedrijf waar we allemaal blij mee zijn dat we niet werken (ondanks de hilarische capriolen die daar plaatsvinden), eigenlijk deel uitmaakt van de Greater Scranton Chamber of Commerce. Dit is een heel interessant feitje achter de schermen over een van onze favoriete shows, en we denken dat de fictieve medewerkers het helemaal goed zouden vinden.

5 Van alle afleveringen die niet werden uitgezonden, was er één waarbij Michael een papegaai had met de naam Jim Carrey

Mashable zegt dat er afleveringen zijn die niet zijn uitgezonden, wat jammer is om te horen omdat we zouden willen dat we ze allemaal konden zien.

In een van de afleveringen had Michael een papegaai genaamd Jim Carrey. Hoe hilarisch is dat? We zouden deze aflevering heel graag willen zien, maar we moeten ons voorstellen hoe geweldig het is.

4 De computers hadden echt internet, dus de acteurs zorgden voor rekeningen of schreven e-mails terwijl ze niet op de camera waren

Twenty Two Words zegt dat de computers echt internet hadden, dus de acteurs zorgden voor rekeningen of schreven e-mails als ze niet voor de camera waren.

Dit is misschien niet iets waar we ooit over hebben nagedacht, maar het is logisch, toch? Er waren zeker veel computers op de set van deze show.

3 John Krasinski vroeg zich af over de kwaliteit van de show voor zijn auditie

Mental Floss zegt dat John Krasinski zich voor zijn auditie zorgen maakte over de kwaliteit van de show. Hij zei tegen Greg Daniels, de uitvoerend producent: "Maar waar ik echt nerveus over ben, is deze show. Ik hou gewoon zoveel van de Britse show en Amerikanen hebben de neiging om deze kansen gewoon echt te verknoeien." Wauw.

2

Ranker zegt dat de aftiteling daadwerkelijk is gefilmd door John Krasinski. We hadden geen idee en dit is een van onze favoriete dingen die we hebben geleerd over deze show waar we dol op zijn.

Misschien moet hij de aftiteling filmen voor meer shows, omdat deze zo goed zijn. We denken zeker dat hij er talent voor heeft.

1 Het was Steve Carells idee dat Michael Oscar kuste, wat de cast echt verraste

Volgens Buzzfeed was het Steve Carell's idee dat Michael Oscar zou kussen in de première van seizoen drie. We hadden gedacht dat dit in het script was geschreven, dus we horen dit graag. En het bleek dat dit de cast echt verraste, en we zagen ze zelfs verbaasd kijken voor de camera.

Aanbevolen: