Fans pleiten voor Will Smith en Jada Pinkett Smith om 'gewoon al te scheiden

Fans pleiten voor Will Smith en Jada Pinkett Smith om 'gewoon al te scheiden
Fans pleiten voor Will Smith en Jada Pinkett Smith om 'gewoon al te scheiden
Anonim

Deze recente update over de relatie tussen Will Smith en Jada Pinkett Smith heeft ertoe geleid dat fans om hun scheiding smeken.

Tijdens een recent interview met GQ Magazine getiteld "Introducing The Real Will Smith", de ster van Fresh Prince Of Bel-Air, vertelde Will Smith over zijn 24-jarige huwelijk met Jada Pinkett Smith.

Tijdens het artikel benadrukte Smith hoe zijn 'onconventionele relatie' met de Girls Trip-actrice voortkwam uit de manier waarop Pinkett Smith romantische relaties had ervaren toen hij opgroeide.

Smith verklaarde: "Jada heeft nooit in een conventioneel huwelijk geloofd… Jada had familieleden die een onconventionele relatie hadden. Dus ze groeide op op een manier die heel anders was dan hoe ik opgroeide." Hij vervolgde: "Er waren significante eindeloze discussies over, wat is relationele perfectie? Wat is de perfecte manier om als koppel met elkaar om te gaan? En voor het grootste deel van onze relatie kozen we voor monogamie, en we dachten niet aan monogamie als de enige relationele perfectie.”

The Men In Black-acteur ging vervolgens door met het delen van details over zijn huwelijk, zoals hij zei: We hebben elkaar vertrouwen en vrijheid gegeven, met de overtuiging dat iedereen zijn eigen weg moet vinden. En het huwelijk kan voor ons geen gevangenis zijn. En ik stel onze weg voor niemand voor. Ik raad deze weg aan niemand aan. Maar de ervaringen dat de vrijheden die we elkaar hebben gegeven en de onvoorwaardelijke steun voor mij de hoogste definitie van liefde is.”

Na de publicatie van het artikel gingen fans naar Twitter om het paar te trollen. Velen hadden moeite om de redenering achter hun open relatie te begrijpen. Ze voerden aan dat als Smith en Pinkett Smith zich gevangen voelden binnen hun relatie, ze in de eerste plaats niet moesten trouwen.

Eentje schreef bijvoorbeeld: Maar waarom zijn ze in de eerste plaats getrouwd. Dit gedrag is het tegenovergestelde van wat het huwelijk is.”

Anderen ondersteunden deze bewering omdat ze erop wezen dat omdat de kinderen van het paar volwassen werden, ze niet langer bij elkaar hoefden te blijven.

Ondertussen bekritiseerde een ander het paar vanwege hun "respectloze gedrag". Ze zeiden: "Van iemand die 30 jaar getrouwd is geweest, is dit walgelijk en respectloos voor je hele familie! Beschamend, neem alsjeblieft geen huwelijksadvies van acteurs aan.”

Sommigen geloofden zelfs dat de waarheid achter de 'vrijheid' van hun relatie eigenlijk te wijten was aan hun onvermogen om trouw te blijven. Ze zeiden: "Het raarste stel ooit. Woorden als "relationele perfectie" gebruiken om het probleem te verdoezelen dat ze absoluut NODIG hebben om hun freak op te krijgen - op een regelmatige basis. Moraal en huwelijksbeloften zijn verdoemd!”

Een andere Twitter-gebruiker was het met deze bewering eens, omdat ze het Smith-paar bestempelden als 'swingers'.

Aanbevolen: