Married At First Sight': fans zijn het erover eens dat Ryan zich niet aangetrokken voelt tot Brett

Inhoudsopgave:

Married At First Sight': fans zijn het erover eens dat Ryan zich niet aangetrokken voelt tot Brett
Married At First Sight': fans zijn het erover eens dat Ryan zich niet aangetrokken voelt tot Brett
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Married At First Sight' van 29 september 2021 worden hieronder besproken! De Married At First Sight-paren zijn officieel al meer dan een maand nu, en sommige van hun ware kleuren zijn zeker te zien! Terwijl Johnny/Bao en Michaela/Zack aan het begin van het seizoen aan de leiding stonden als favoriet bij de fans, wordt het duidelijk dat ze de beslissingsdag misschien niet halen, vooral met alle rode vlaggen die dit seizoen zijn verschenen.

Nou, het lijkt alsof zij niet de enigen zijn die een wegversperring raken! Fans zien nu een mogelijke hapering in de relatie van Brett en Ryan, maar is dit vanaf het begin zo geweest? Hoewel dit seizoen veel aandacht heeft besteed aan het drama tussen Jose en Rachel, en natuurlijk Zack en Michaela, leek het altijd alsof Brett en Ryan het prima deden.

Het blijkt dat ze dat niet zijn! Niet alleen roepen kijkers Ryan uit omdat hij afstandelijk is met Brett, maar ze gaan zelfs zo ver dat ze beweren dat hij haar niet eens mag. Terwijl de experts hun best doen om de koppels bij elkaar te brengen, wordt het duidelijk dat ze de plank misslaan bij deze twee.

A Match Not-So Made In Heaven

Toen Brett door het gangpad liep, leek het alsof Brett door de aanblik van zijn aanstaande vrouw volledig overmand was door emotie. Toen de twee in het huwelijksbootje stapten, leek het alsof ze aan een heel avontuur zouden beginnen, maar het lijkt alsof de vonken er niet meer vanaf vliegen, maar… waren ze ooit?

Naarmate het seizoen vorderde, kregen fans een kijkje in de relatiedynamiek van het paar, waarbij ze erop wezen dat enkelen van hen niet te ver in hun huwelijk zouden komen. Michaela en Zack hebben zeker een verkeersdrempel gehad, en Jose en Rachel vertonen ook tekenen van slijtage in hun romance; en nu voegen Brett en Ryan zich bij hen!

Fans hebben gewezen op de enorme verschillen tussen de twee, vooral als het tijd werd om religie en politiek te bespreken. De kijkers vermoedden meteen dat het duo verschillende meningen had als het om politiek gaat, wat in veel relaties gemakkelijk een make of break kan zijn.

Hoewel Brett zeker het werk doet en haar best doet om hun huwelijk vlekkeloos te laten verlopen, lijkt Brett dezelfde motivatie te missen. Hoewel ze dit seizoen niet al te veel aandacht hebben gehad, bewees de aflevering van vanavond dat ze misschien niet zo compatibel zijn als fans ooit dachten.

Houdt Ryan zelfs van Brett?

Deel uitmaken van Married At First Sight heeft zeker zijn nadelen, en Ryan merkt dat nu ongeveer. Fans wezen erop dat Ryan zich niet aangetrokken lijkt te voelen tot Brett, en hij ontweek dat ook! Ryan maakte het duidelijk in de ep van vanavond. dat hoewel hij misschien niet hals over kop voor Brett is, hij liever doorgaat met hun huwelijk dan dat hij de liefde helemaal opnieuw moet vinden. Hoera!

Fans waren niet zo blij met zijn opmerking en waren er snel bij om hem uit te roepen omdat hij Brett niet echt veel te bieden had, om te beginnen. "Het is duidelijk dat Ryan zich niet aangetrokken voelt tot Brett, maar ik HEB MOEILIJK om IETS aantrekkelijks aan hem te vinden", schreef een fan op Twitter.

Alsof zijn acties erop wezen dat hij niet aangetrokken was tot of verliefd was op Brett, groef Ryan gisteravond een nog dieper gat toen hij Brett praktisch wegwuifde toen hij haar hond moest laten inslapen. De treurige gebeurtenis is moeilijk voor elke huisdiereigenaar, dus het was verwarrend om Brett gedag te zien zeggen tegen haar geliefde hond terwijl Brett aan het trainen was in de sportschool.

Niet alleen dat, maar Brett keerde terug naar huis in een leeg huis, wat het laatste is wat je zou willen als je afscheid neemt van een huisdier. Nu de twee niet meer synchroon lopen, en misschien liefde, is het duidelijk dat de beslissingsdag een spelbreker zal zijn voor deze twee!

Aanbevolen: