Netflix-fans zijn het erover eens dat dit de beste Thanksgiving-aflevering is

Inhoudsopgave:

Netflix-fans zijn het erover eens dat dit de beste Thanksgiving-aflevering is
Netflix-fans zijn het erover eens dat dit de beste Thanksgiving-aflevering is
Anonim

Fans twijfelden er niet aan dat ze de Thanksgiving-aflevering van Master of None unaniem tot winnaar van deze niet-officiële competitie hebben uitgeroepen.

De aflevering, simpelweg getiteld "Thanksgiving", is geschreven door Ansari en Lena Waithe, met in de hoofdrol de hoofdrolspeler Dev en zijn beste jeugdvriend Denise. Ansari en Waithe wonnen een Emmy voor Outstanding Writing for a Comedy Series in 2018 voor de aflevering, en Waithe werd de eerste zwarte vrouw die de prijs won.

Is dit de beste Thanksgiving-aflevering?

Op Thanksgiving Day, dit jaar gevierd op 26 november, plaatste de streaminggigant een clip van de achtste aflevering van het tweede seizoen van de show, gemaakt door Aziz Ansari en Alan Yang.

Netflix Het op zwart gerichte account Strong Black Lead publiceerde een clip van "Thanksgiving", waarin de personages het politiegeweld tegen de zwart- en bruingemeenschappen bespreken. De aflevering is geregisseerd door Melina Matsoukas, bekend van de film Queen + Slim, rond hetzelfde onderwerp.

“de Master of None Thanksgiving-aflevering zal voor altijd een MEESTERWERK zijn”, schreef het account.

“@lenawaithe verdiende die Emmy”, luidt de tweet ook.

“Thanksgiving” beschrijft de vriendschappen van Dev en Denise en de laatste komt uit de kast als lesbienne. Omdat Dev's familie de vakantie niet viert, brengt hij de dag al jaren door met Denise's familie. Geïnspireerd door het persoonlijke leven van de openlijk homoseksuele Waithe, kijkt de aflevering terug op de reis van haar personage om in het reine te komen met haar eigen identiteit.

Denise komt in feite naar voren als vreemd voor Dev op Thanksgiving-jaren ervoor. Jaren later vertelt ze over haar seksualiteit met haar moeder Catherine, gespeeld door Angela Bassett. Catherine worstelt met het accepteren van de aantrekkingskracht van haar dochter op vrouwen, maar komt terug in de huidige Thanksgiving.

Fans houden van 'Master Of None' Thanksgiving-aflevering

Netflix-fans lijken het erover eens te zijn dat Master of None een ongeëvenaarde Thanksgiving-aflevering heeft.

"Als jullie me morgen nodig hebben, kijk ik (alweer) naar de Thanksgiving-aflevering van Master of None", schreef account @Jb4nay.

“Ik denk dat Master of None een van de beste Thanksgiving-afleveringen aller tijden heeft”, schreef @adideshpande27.

“Ik zal zeggen dat de beste Thanksgiving-ep de meester van niets was,” merkte @Powers26 op.

Eindelijk vatte een Twitter-gebruiker perfect samen waarom de aflevering zo geliefd is.

Ik kijk nu elk jaar naar de Thanksgiving-aflevering van Master of None, geschreven door @LenaWaithe om me in de Thanksgiving-geest te krijgen. Ik lach elke keer dat ik ernaar kijk, maar het herinnert me ook aan de onvoorwaardelijke liefde die we zouden moeten ontvangen van onze families,” schreef @KeaWri.

Master of None streamt op Netflix

Aanbevolen: