Fans zijn het erover eens dat Steve Buscemi nooit zijn tanden zou moeten repareren, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Fans zijn het erover eens dat Steve Buscemi nooit zijn tanden zou moeten repareren, hier is waarom
Fans zijn het erover eens dat Steve Buscemi nooit zijn tanden zou moeten repareren, hier is waarom
Anonim

In al zijn jaren in Hollywood heeft Steve Buscemi een behoorlijk cv ontwikkeld en een vermogen van $ 35 miljoen verdiend. En Steve heeft zelf toegegeven dat er bepaalde dingen aan hem zijn die lijken te 'werken', ondanks de neiging van Hollywood om naar Brad Pitt-perfectie te zoeken.

Steve heeft zelfs verklaard dat hij zijn tanden nooit zal "repareren", wat volgens hem een beetje eigenzinnig en anders is. Het punt is, Steve is er zeker van dat hij zijn carrière heeft gebouwd op zijn scheve glimlach, en hij heeft geen haast om te veranderen.

Misschien heeft hij daar een punt over -- en fans zijn het daarmee eens.

Fans denken dat Steve Buscemi een karaktertype heeft

Fans bespraken het feit dat Steve al het tandheelkundige werk afwijst en waren het ermee eens dat de look voor hem werkt. Dus waarom repareren wat niet kapot is? In wezen, zo vatten ze samen, kan niet iedereen in Hollywood eruitzien als Brad of een andere conventioneel aantrekkelijke beroemdheid.

En dat is vooral goed voor fans, omdat, zoals ze aangeven, zijn persona (inclusief scheve tanden) "past bij de personages die hij speelt."

Een andere fan voegde er hilarisch aan toe: "Iemand moet de drugsdealer van Brad Pitt spelen", terwijl iemand antwoordde dat Brad zelf zijn eigen dealer zou kunnen spelen; er zijn tijden geweest dat zelfs de knappe jongen Brad een rol kreeg.

Maar dat is de sleutel: andere beroemdheden worden vaak gemaakt om in een rol te passen. Maar Steve Buscemi heeft de neiging om rollen te pakken die al bij hem passen, of hij nu iemand speelt die een beetje eigenzinnig en ongebruikelijk is, of helemaal griezelig en achterlijk.

Het zijn echter niet alleen zijn tanden die de magie laten gebeuren.

Fans zeggen dat de tanden van Steve Buscemi slechts een deel van de vergelijking zijn

Natuurlijk, Steve's glimlach zou goed kunnen werken voor een personage dat nooit het voorrecht heeft gehad om een beugel te hebben. Toch zeggen fans dat Buscemi meer is dan zijn tanden, en dat het niet noodzakelijk zijn glimlach is die hem aan het werk zet.

Het is het feit dat Steve zijn trekken in zijn voordeel gebruikt. Zijn acteerkarbonades zijn de belangrijkste attractie, omdat hij zich kan verdraaien in elk soort personage dat van hem wordt gevraagd.

Trouwens, wie weet wat er zou gebeuren als Steve zijn gezicht zou veranderen? Een fan suggereerde: "Hij is slim om zijn unieke gezicht te behouden", vooral omdat beroemdheden als Jennifer Gray hun iconische uiterlijk verloren dankzij aanpassingen waardoor ze onherkenbaar werden voor fans -- en onaantrekkelijk voor castingdirecteuren.

Per slot van rekening is het karakter dat acteurs en actrices geschikt maakt voor een rol, of ze nu hun eigen persoonlijkheid gebruiken of de eigenschappen van iemand anders (of iemand die het zich voorstelt) overnemen.

Steve gebruikt zijn tanden en zijn levenservaringen om de personages te creëren die mensen willen zien, dus fans prijzen hem voor dat vermogen -- en de bereidheid om moeilijke dingen te doen om als persoon te groeien.

Aanbevolen: