Fans zijn het erover eens dat dit 2 van de beste 'New Girl'-afleveringen zijn

Inhoudsopgave:

Fans zijn het erover eens dat dit 2 van de beste 'New Girl'-afleveringen zijn
Fans zijn het erover eens dat dit 2 van de beste 'New Girl'-afleveringen zijn
Anonim

Terwijl New Girl begon, ging het over een meisje dat na een vreselijke breuk met een stel jongens naar een loft verhuisde, het werd een geliefde vriendschapskomedie. Jessica Day (Zooey Deschanel) is eigenzinnig en heeft altijd iets slims te zeggen, en ze vindt liefde en een heel nieuw leven als ze denkt dat ze net een nieuw appartement gaat betrekken.

New Girl is een van de grappigste recente sitcoms, van de improvisatiemomenten tot het vreemde personage van Jake Johnson, Nick. Er zijn zoveel interessante geheimen achter de schermen over deze show, waaronder Justin Long die Zooey Deschanel frustreerde toen hij een gastrol had. Terwijl fans zouden zeggen dat alle afleveringen van New Girl het bekijken waard zijn, zijn ze het eens over twee die de beste zijn.

'Achtergrondcontrole'

Niet elk personage op New Girl is geweldig, maar er zijn zoveel geweldige en goed uitgevoerde afleveringen dat het nog steeds een erg sterke show is. Met zoveel uitstekende afleveringen is het absoluut moeilijk om er maar twee te kiezen die geweldig zijn, maar fans gingen naar Reddit om te bespreken welke ze het leukst vonden.

Een van de beste afleveringen van New Girl heet 'Background Check'.

Een fan schreef op Reddit: "Ik moet werken aan het formuleren van een volledige lijst, maar 'Background Check' staat waarschijnlijk bovenaan. Het is een perfecte aflevering van een ensemblefles en een van de keren dat Zooey op haar grappigst is en haar verhaallijn en humor passen bij de rest van de cast. Van zweterige liegende nick tot Schmidt die shirtless de vloer dweilt en grapjes maakt over Cece's date Paul, het is geen stop hilariteit."

nieuwe meid jess winston in aflevering van achtergrondcontrole
nieuwe meid jess winston in aflevering van achtergrondcontrole

Een andere fan was het ermee eens en noemde het een "Perfecte fles-aflevering. Wat is een flesaflevering? Volgens TV Tropes is een 'flesaflevering' ontworpen om zo min mogelijk geld op te nemen. De gemakkelijkste manier om dit te doen, is door alleen de reguliere cast te gebruiken (of zelfs maar een deel van de reguliere cast) en deze op één locatie te plaatsen, vooral als je een vaste hoofdset hebt."

"Background Check" werd uitgezonden in november 2014 en is de zesde aflevering van het vierde seizoen. Er zijn twee belangrijke dingen die erin gebeuren: Schmidt en Cece kussen, waar fans zeker op hadden gewacht, en Winston wil ook deel uitmaken van de politieacademie. Jess maakt het hem moeilijker omdat ze zegt dat ze misschien wat "stoffen" op het hok heeft, en aangezien hij zijn huis moet laten inspecteren als onderdeel van het programma, is dat echt slecht nieuws.

Een andere Reddit-gebruiker deelde: "De hele aflevering maakt me kapot" en zei dat het geweldig was toen Nick het nummer "Landslide" zong, dus hij wist niet waar Jess de stoffen had gestopt die ze niet wilde wetshandhaver te vinden. De fan zei dat het "een van de grappigste afleveringen van de hele serie" is.

'Spinnenjacht'

Fans zijn ook dol op de aflevering 'Spiderhunt'. Volgens Reddit.com is er één scène in het bijzonder waar fans echt van schrikken. Het is wanneer Nick het heeft over een popcornmachine, maar Jess gaat ervan uit dat hij het over CeCe heeft en zegt dat ze niet lekker ruikt.

Deze aflevering werd uitgezonden in februari 2015 en is de 17e aflevering van seizoen vier.

CeCe wilde een popcornmachine kopen, en Nick vond het niet leuk. Hij zei tegen Jess: "Ik ben niet geïnteresseerd. En ik weet dat het niet cool is om te zeggen, maar… ik vind het er niet leuk uitzien." Hij vervolgde: "Wil je weten wat mijn grootste zorg is? Mijn grootste zorg is de geur." Later in het gesprek ging Nick dieper in op popcorn en zei: "Ik heb goede herinneringen aan de geur. Balspelen, het circus, rondhangen met mijn vader."

Dit was absoluut New Girl op zijn best, omdat de personages vaak in cirkels ronddraaiden als ze iets bespraken en ze elkaar altijd in verwarring brachten.

Veel fans gingen naar Reddit om te bespreken hoe grappig ze die scène vonden. Eentje schreef: "De popcornmachine… omg ik kon niet stoppen met lachen!" Een ander deelde: "Die uitwisseling tussen Nick en Jess heeft me misschien harder doen lachen dan welke andere scène uit de show dan ook. Gewoon geweldig." Iemand anders zei dat die scène zonder twijfel de meest hilarische scène in de sitcom was.

De beste New Girl-afleveringen zijn die met geestige dialogen, hilarische momenten en een misverstand, dus het is logisch dat zowel 'Background Check' als 'Spiderhunt' door fans zijn genoemd als komisch goud. Het is ook interessant dat beide afleveringen uit het vierde seizoen komen, omdat veel fans in Reddit-threads dat het meest hilarische seizoen van de hele show hebben genoemd. Wie wil er nu teruggaan en elke aflevering van New Girl bekijken?

Aanbevolen: