Alles wat we weten over '90210' Star Shannen Doherty's kankerreis

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over '90210' Star Shannen Doherty's kankerreis
Alles wat we weten over '90210' Star Shannen Doherty's kankerreis
Anonim

Met een hoog vermogen en beroemd gevecht op de Beverly Hills 90210-set, is Shannen Doherty een actrice die bekend staat om haar succes en haar soms minder dan perfecte reputatie.

In de loop van de jaren sinds ze 90210 verliet, heeft Shannen zich gestaag gedragen en trad ze ook toe tot de cast van het populaire tv-programma Charmed. Ze heeft kleinere tv- en filmrollen gehad en ze kwam ook terug voor de reboot BH90210.

In de afgelopen jaren heeft de actrice haar diagnose van borstkanker gedeeld en fans juichen haar toe. Laten we eens kijken naar alles wat we weten over de kankerreis van Shannen Doherty.

Shannen's verhaal

Shannen Doherty heeft niet de beste reputatie, met fans die vernemen dat ze de Charme d-producenten heeft gechanteerd omdat ze wilde dat haar vriendin Holly Marie Combs de baan naast haar zou krijgen. Maar hoewel mensen misschien niet altijd de mooiste of meest vleiende verhalen over haar vertellen, is haar strijd tegen kanker hartverscheurend geweest.

Shannen speelde onlangs in een film op Lifetime genaamd List of a Lifetime en dit heeft haar in staat gesteld een personage te spelen dat ook borstkanker heeft.

Shannen zei dat haar borstkanker "op dit moment deel uitmaakt van het leven" en volgens CNN zei de actrice: "Ik denk heel erg dat er geen bucketlist is omdat ik de langstlevende ben persoon met kanker. Als ik er één zou moeten zeggen, zou het gewoon leven zijn. Dat is het enige wat op mijn lijst staat op dit moment."

Shannen Doherty kondigde voor het eerst aan dat ze in 2015 de diagnose borstkanker had gekregen. In 2017 zei ze dat ze in remissie was en in 2020 zei ze dat ze de diagnose kanker in stadium 4 kreeg. He alth.com meldde dat het behandelplan een operatie, bestralingstherapie en chemotherapie kan zijn.

Volgens He alth.com zei Shannen: "Het zal binnen een kwestie van dagen of een week uitkomen dat ik stadium 4 ben. Dus mijn kanker kwam terug en daarom ben ik hier. Ik denk niet dat ik het heb verwerkt. Het is op veel manieren een bittere pil om te slikken."

Shannen Doherty blijft hoopvol en haar interviews zijn altijd inspirerend, want ze wil nog steeds haar leven leiden en genieten. Volgens Prevention.com zei de actrice dat ze steun om zich heen heeft en zich ook fysiek goed voelt. Ze zei: Het gaat goed met me. Ik doe het beter dan OK. Het gaat goed met mij. Ik voel me sterk en gezond en zelfverzekerd en gelukkig.”

De actrice legde ook uit: Ik wil dat mensen geen kanker in stadium vier horen en denken aan de persoon die grijs is en omv alt en die zich niet kan bewegen en ze gaan naar een hospice en ze kunnen niet werken. Je wordt zo snel afgeschreven, ook al ben je vitaal en gezond en gelukkig en wil je gaan werken. Dus ik deel dit om hopelijk een ander gezicht te geven aan dit alles.”

Het lijkt erop dat het heel belangrijk is geweest voor Shannen Doherty dat ze blijft werken. Naast het terugkeren voor de reboot BH90210, speelde de actrice in de tv-film No One Would Tell uit 2018, een remake van de film die voor het eerst werd uitgebracht in 1996. In het origineel speelden Candace Cameron Bure en Fred Savage het hartverscheurende waargebeurde verhaal van een man die zijn vriendin mishandelde en vermoordde. Beide films blijven trouw aan het vreselijke einde en zijn bedoeld om het bewustzijn en begrip van misbruikrelaties te verspreiden.

Shannen speelde ook Charlene in de film Undateable John uit 2019 en heeft een paar aankomende projecten op haar IMDb-pagina staan: The Fortress en het vervolg The Fortress 2.

Shannen Doherty werd geïnterviewd door Elle magazine en het was een zeer emotioneel interview, toen ze vertelde over haar diagnose van kanker in stadium 4. Ze zei dat ze wat brieven wil schrijven zodat haar familie zich bewust kan worden van enkele van haar gedachten en gevoelens: "Ik ben niet gaan zitten om brieven te schrijven. Dat is iets wat ik moet doen. Er zijn dingen die ik tegen mijn mama [Rosa]. Ik wil dat mijn man [Kurt Iswarienko] weet wat hij voor me betekent.'

Shannen zei ook dat ze nog steeds vecht en dat ze het gevoel heeft dat ze nog leven in haar heeft. De actrice zei: Maar wanneer het tijd voor mij is om het te doen, voelt het zo definitief. Het voelt alsof u zich afmeldt en ik niet. Ik voel me een heel, heel gezond mens. Het is moeilijk om je zaken af te ronden als je het gevoel hebt dat je nog 10 of 15 jaar te leven hebt.”

Terwijl fans bedroefd zijn door Shannen Doherty's diagnose van borstkanker in stadium 4, blijft ze inspirerend en fans duimen voor haar gezondheid.

Aanbevolen: