Hebben Jennie Garth en Shannen Doherty echt gevochten op de set 'Beverly Hills 90210'?

Inhoudsopgave:

Hebben Jennie Garth en Shannen Doherty echt gevochten op de set 'Beverly Hills 90210'?
Hebben Jennie Garth en Shannen Doherty echt gevochten op de set 'Beverly Hills 90210'?
Anonim

Een beste vriend hebben op de middelbare school betekent vaak naar het winkelcentrum gaan, praten over verliefdheid, uren aan de telefoon praten (of tegenwoordig sms'en) en het gevoel hebben dat die vriendschap voor altijd zal duren.

Soms hebben mensen geluk en houden ze contact met degenen die ze als tiener kenden, maar voor velen staat het leven in de weg. Een goed voorbeeld van een vriendschap op de middelbare school was Kelly Taylor en Brenda Walsh in Beverly Hills 90210. Fans van de populaire tienershow hopen te horen dat de castleden in het echte leven vrienden zijn, en het is waar dat Luke Perry's co-sterren van hem hielden.

Maar IRL, Kelly en Brenda hadden wat problemen met elkaar, en Shannen Doherty staat erom bekend moeilijk in de omgang te zijn, of ze nu op 90210 was of toen ze de Charmed-producenten chanteerde.

Hebben Jennie Garth en Shannen Doherty ruzie gekregen op de set van Beverly Hills 90210? Laten we eens kijken.

The Fight

Kelly en Brenda waren misschien snelle vrienden op Beverly Hills 90210, gingen winkelen voor nieuwe outfits en praatten over jongens… totdat Kelly begon te vallen voor Brenda's vriend Dylan McKay, natuurlijk. Dat zette een domper op hun hechte vriendschap en veroorzaakte wat problemen. Brenda had wat verwarrende verhaallijnen, maar de liefdesdriehoek was leuk om naar te kijken.

Maar hoewel Kelly en Brenda redelijk close waren in de show, hebben mensen vaak gezegd dat de twee op een dag op de set vochten. Is dat waar?

Jennie Garth zegt dat het gevecht heeft plaatsgevonden. Volgens People ging ze op Watch What Happens Live met Andy Cohen en zei: We waren jong en zo dom. Ik kan me maar één incident herinneren, en toen hebben we het mee naar buiten genomen.”

Beveiliging zorgde ervoor dat er niets gebeurde, maar het klinkt alsof het fysiek had kunnen worden.

Waarom begon dit gevecht in de eerste plaats? Volgens Us Weekly legde Tori Spelling aan Garth uit over Doherty: "Jullie waren elkaar aan het plagen en zij trok je rok omhoog."

Garth antwoordde: We waren aan het plagen, ja, dat kon me niet schelen. Zoals wie doet dat? Dat zou ik iemand niet aandoen. … Ik ben er vrij zeker van dat ik in haar gezicht kwam. We zijn gewoon allebei erg sterk, Ram-vrouwen. We deinzen niet terug, wat er ook gebeurt.'

Life On The '90210' Set

Doherty verliet 90210 in seizoen vijf en volgens Nicki Swift kon ze niet goed opschieten met haar co-sterren.

Volgens Nicki Swift werd Doherty in 2019 geïnterviewd door Parade en ze gaf toe dat mensen zeiden dat ze zich slecht gedroeg. Ze zei: "Ik heb een vertegenwoordiger. Heb ik die verdiend? Ja, dat heb ik. Maar na een tijdje probeer je die vertegenwoordiger kwijt te raken omdat je een ander persoon bent."

Garth vertelde CNN dat het een spannende tijd was om jong en beroemd te zijn in de populaire tienershow. Ze legde uit dat het "de beste tijd was, altijd" en ze zei ook: "Ik had geen idee waar ik mee bezig was, ik zat tot over mijn oren, laten we het zo zeggen, in het leven, in het algemeen."

De herstart van 2008

Terwijl fans genoten van het kijken naar de reboot BH90210 uit 2019, was er ook een reboot die in 2008 werd uitgezonden. 90210 werd vijf seizoenen uitgezonden en vertelde het verhaal van een nieuwe generatie tieners die in de chique wereld van Beverly Hills leven, en zoals People meldde, verschenen Jennie Garth en Shannen Doherty allebei in het eerste seizoen.

Sinds ze hun rol als Kelly en Brenda hernamen, moesten ze weer bij elkaar in de buurt zijn. Ze werden geïnterviewd door Entertainment Weekly en vertelden hoe mensen altijd zeiden dat ze vochten op de set van de originele show. Hun tegenspeler Tori Spelling schreef er zelfs over in haar boek sTORI Telling. Garth zei: "Een vuistgevecht? Dat maakt ons zo stoer" en zei dat niemand ooit gewond raakte.

Het leek misschien niet alsof Jennie Garth en Shannen Doherty ooit met elkaar konden opschieten, maar ze hebben veel meer contact kunnen maken sinds hun dagen in de originele Beverly Hills 90210-serie.

In het najaar van 2020 vertelde Garth aan E-News dat ze Doherty's strijd tegen kanker zeer steunde. Ze zei: "Ik check haar af en toe en ik volg zeker haar verhalen om te zien en in te checken en te zien hoe het met haar gaat." Ze zei ook: "We zijn er echt altijd voor haar en juichen altijd voor haar en zijn erg trots op wat ze doet."

Het klinkt absoluut alsof de tijden gespannen waren voor Shannen Doherty en Jennie Garth op de set van Beverly Hills 90210, maar gelukkig kwam er uiteindelijk geen fysiek gevecht. Nu lijken de twee op een veel leukere, gelukkiger plek te zijn.

Aanbevolen: