Hailey Bieber deelt throwback-foto's van haar lookalike moeder

Inhoudsopgave:

Hailey Bieber deelt throwback-foto's van haar lookalike moeder
Hailey Bieber deelt throwback-foto's van haar lookalike moeder
Anonim

Waar heeft Hailey Bieber haar uiterlijk vandaan?

Dat is eigenlijk een behoorlijk controversiële vraag. In mei 2020 dreigde het supermodel een plastisch chirurg aan te klagen nadat geruchten over het veranderen van delen van haar gezicht veel aandacht kregen op TikTok.

Ze heeft zich uitgesproken tegen opmerkingen van IG en beweert dat ze werk heeft laten doen met antwoorden als "Ik heb mijn gezicht nog nooit aangeraakt", en zei dat haar vol uitziende lippen een eigenschap zijn die ze met trots van haar grootmoeder heeft geërfd.

"'Ik heb geluk dat ik volle lippen heb en ik heb dezelfde lipvorm als mijn oma', vertelde ze ooit aan People Magazine. "Mensen denken altijd dat ze niet [natuurlijk] zijn, maar kijk eens naar mijn babyfoto's! Ze zien er hetzelfde uit."

De jury is het daar niet mee eens, maar het v alt niet te ontkennen dat er mooie genen in de familie van Hailey zitten.

Ze plaatste dit weekend meer bewijs in throwback-foto's van haar lieve mama.

Gefeliciteerd, Kennya

Afbeelding
Afbeelding

Hailey's moeder Kennya Baldwin werd dit weekend 53 jaar. Deze foto's zijn van Hailey's IG Stories. Zo lief!

Ze tonen het moeder-dochterduo dat samen lacht met vrijwel hetzelfde gezicht als volwassen vrouwen, en dan Hailey als een kind dat het haar van haar moeder doet. Throwback Kennya lijkt zo veel op Hailey, niet?

Ze weet dat ze op elkaar lijken

Afbeelding
Afbeelding

Het is niet de eerste keer dat Hailey foto's van haar moeder op haar socials deelt. Ze vindt het heerlijk om het terug te gooien naar de jongere dagen van haar ouders op verjaardags- en jubileumberichten. Zij en haar moeder deden zelfs samen een campagne voor Bare Minerals-cosmetica, die je bovenaan dit artikel kunt zien.

Toen Hailey die foto deelde, stond haar IG vol met opmerkingen over hoe ze eruitzagen als "TWINS" en "een verbluffend duo" vormden.

Iedereen, van Yara Shahidi tot Ellen Pompeo, reageerde op de foto en zei dat de vrouwen "tijdloze schoonheid" hadden en heel veel emoji's van het hart plaatsten. Hailey's vader moet het ermee eens zijn: hij is sinds 1990 getrouwd met Kennya.

Haar vader heeft ook gepost

Stephen Baldwin heeft in totaal twee hoofdfeedposts en 38 IG-verhalen gedeeld tijdens het verjaardagsweekend van zijn vrouw, en slechts één ervan had inhoud met betrekking tot hun persoonlijke leven.

Het was deze orchidee-post hierboven, met een foto van Kennya en een deel van het bijschrift met de tekst "gelukkige verjaardag mijn liefde bij Gods wil ga je verder 2 zegen me met heilig, engelachtig vuur […] je inspireert van binnen &verder."

Zijn andere berichten waren allemaal politiek verhit. Het is onduidelijk of zijn relatie met Hailey en Justin is hersteld sinds Hailey toegaf dat ze "het niet met elkaar eens waren" na de verkiezingen van 2016.

Zoals ze vertelde Vanity Fair in 2017:

"Het was een heel groot probleem voor mij, maar mijn vader is nog steeds mijn vader."

Aanbevolen: