Kathy Hilton geeft haar "hartverscheurende" relatie met haar halfzussen de schuld van de dood van hun moeder

Inhoudsopgave:

Kathy Hilton geeft haar "hartverscheurende" relatie met haar halfzussen de schuld van de dood van hun moeder
Kathy Hilton geeft haar "hartverscheurende" relatie met haar halfzussen de schuld van de dood van hun moeder
Anonim

Kathy Hilton is de halfzus van The Real Housewives van Beverly Hills-sterren Kim Richards en Kyle Richards, en in de loop der jaren ging ze van een 'gastster' naar een 'vriend van de huisvrouwen', wat betekent dat kijkers veel meer van haar te zien kregen.

Vandaag bekijken we hoe hecht Kathy - die een nettowaarde van $ 350 miljoen heeft - is met haar halfzussen. Terwijl de moeder van Paris en Nicki Hilton de neiging heeft om privé te blijven over haar leven, staat de relatie die ze heeft met Kim en Kyle de laatste tijd in de schijnwerpers.

Waarom vochten Kathy Hilton en Kim Richards?

Iedereen die The Real Housewives of Beverly Hills sinds het eerste seizoen heeft gekeken, weet dat Kathy, Kim en Kyle hun ups en downs hebben gehad. Met seizoen 12 van de populaire Bravo-show die in mei in première gaat, lijkt de spanning tussen de zussen te groeien, en naar verluidt heeft Kathy Kim Richards op 9 april 2022 op Instagram ontvolgd. Kathy reageerde echter snel op een opmerking met de woorden Bedankt voor de heads-up je had gelijk, ik heb net hervolgd. Ik praat de hele tijd met Kim. Bedankt dat je me op de hoogte hebt gehouden van de Instagram die ik weer ga volgen. We sturen elkaar allemaal DM's over grappige memes???”

Tijdens de reünie van seizoen 11 onthulde Kathy aan Andy Cohen dat ze Kim om advies had gevraagd voordat ze als 'vriend van de huisvrouwen' meedeed aan de show. "Ze vindt het geweldig," onthulde Kathy, "Ze vindt het geweldig. Weet je, ik heb haar gebeld en ik heb er met haar over gesproken. Ik zei: 'Wat denk je?' En ze zei: 'Ja, verlies je geduld niet.'"

Kim Richards was een hoofdrolspeler in The Real Housewives of Beverly Hills van seizoen één tot het einde van seizoen vijf, waarna ze af en toe opdook als 'gast' of 'vriend van de huisvrouwen'.

Kan Kathy Hilton en Kyle Richards met elkaar overweg?

Kathy Hilton's relatie met Kyle Richards heeft ook veel ups en downs gekend. Tijdens de reünie van seizoen acht onthulde Kyle dat de sitcom American Woman, geïnspireerd door hun overleden moeder, Kathleen Richards, een breuk tussen haar en Kathy veroorzaakte. "[Mijn relatie met Kathy] is niet geweldig", zei Kyle. "Ik heb haar de hele tijd verteld, ik zei: 'Ik deel jouw verhalen of die van Kim niet - dit zijn mijn eigen verhalen.' En niet alleen dat, het is een fictieve versie van ons leven, en onze moeder die een alleenstaande moeder was in de jaren '70 is het startpunt."

Kathy onthulde dat ze gelooft dat zij en haar zus Kyle niet uit elkaar zouden zijn gevallen als hun moeder nog leefde.

"We zouden er niet uit zijn gevallen", zei Kathy. "Het was frustrerend omdat ik denk dat ik een platform had kunnen hebben als ik er een had gewild, maar ik heb ervoor gekozen om te zwijgen. Een paar jaar geleden begonnen we de stukken weer in elkaar te zetten. Ik had een klein verjaardagsdinertje voor haar hier thuis. Ik begon te zien wat ik miste bij mijn nichtjes. Er mag nooit iets tussen zussen komen. Het was hartverscheurend voor mij, en mijn man kon dat zien."

Sindsdien hebben de twee zussen het goedgemaakt - en in de laatste paar seizoenen van The Real Housewives of Beverly Hills konden kijkers getuige zijn van de dynamiek tussen de twee. In 2019 onthulde Kyle's echtgenoot Mauricio Umansky: "We zijn goed. We hebben het goedgemaakt, we zijn familie. De families hebben het goedgemaakt. We zijn al meer dan een jaar goed. We waren absoluut in een gevecht voor een En het was echt. Maar de families hebben het goedgemaakt en het was fantastisch. We zijn al meer dan een jaar goed bezig."

Naar verluidt waren noch Kim noch Kyle aanwezig op het verjaardagsdiner van Kathy, dat werd bijgewoond door verschillende andere sterren van The Real Housewives of Beverly Hills. Volgens een bron voor Page Six was Kyle niet aanwezig bij het diner omdat ze "aan het filmen was" terwijl Kim "een verbintenis had" met een van haar kinderen.

Afgaande op het feit dat geen van beiden het verjaardagsdiner van hun zus bijwoonde, zou je denken dat Kim en Kyle niet zo'n hechte band met Kathy hebben. Degenen die The Real Housewives of Beverly Hills hebben gezien, hebben echter een glimp gezien van hoeveel plezier Kathy en Kyle samen kunnen hebben. Sinds Kathy na het vertrek van Kim actiever werd met de schoen, is het moeilijk te zeggen hoe dicht Kathy bij haar staat. Hopelijk geeft het nieuwe seizoen van de populaire reality-tv-show Bravo ons een beter inzicht in waar Kathy en haar zussen vandaag staan. The Real Housewives of Beverly Hills seizoen 12 gaat in première op 11 mei 2022.

Aanbevolen: