Beyoncé's moeder deelt nog een geheim van B's succes

Inhoudsopgave:

Beyoncé's moeder deelt nog een geheim van B's succes
Beyoncé's moeder deelt nog een geheim van B's succes
Anonim

Wil je zijn zoals Beyoncé? Tenzij je naam Keri Hilson of Becky With The you-know-what is, weten we dat je dat doet. Ze is Beyoncé.

Ondanks dat ze de laatste tijd verrassend actief is op sociale media, is Beyoncé zelf niet de beste persoon om haar beste kleine geheimen en tips van te leren. Die eer komt toe aan mevrouw Tina, Bey's eigen moeder en voormalig modeontwerper voor Destiny's Child.

Dit is het advies dat mevrouw Tina had voor de bijenkorf vandaag:

Het draait allemaal om labels

In een bericht dat op haar IG werd gedeeld, legde Tina Knowles Lawson de ware ernst uit van deze verklaring die Beyoncé deed aan een interviewer lang geleden toen ze 'Austin Powers: Goldmember' aan het filmen was in 2002.

In de clip wordt Beyoncé gevraagd of ze zichzelf beschouwt als 'on top of the game', of in de woorden van de interviewer, 'een koningin'. B antwoordt hiermee:

"Ik weet nog niet of ik de koningin van iets ben. Ik werk daar naar toe … het is, het is erg vleiend, maar ik denk niet dat dat iets is dat je jezelf moet labelen, dat is iets dat je moet verdienen en iemand moet je geven."

'Nederigheid is aantrekkelijk'

Mevrouw Tina's eigen commentaar op Bey's reactie spreekt ook boekdelen. Haar bijschrift legt uit hoe Beyoncé op het moment van het interview al meerdere Grammy's en Billboard Awards had, ongeveer "19 andere grote onderscheidingen" en "praktisch een begrip was."

Vertrouw op een moeder om je op te vrolijken! Maar Tina's analyse bevestigt dat het B's nederigheid was die haar naar nog grotere hoogten bracht.

"Ze realiseerde zich nog steeds dat ze nog een lange weg te gaan had en nog veel te leren en nog veel meer hard werk en opofferingen te doen om haar vak te perfectioneren, voordat ze zich op haar gemak zou voelen om een koningin van wat dan ook te worden genoemd, " Tina's onderschrift gaat verder."Nederigheid is aantrekkelijk. Goede pagina uit haar draaiboek."

Het is niet de eerste mevrouw Tina Tip

De IG van Bey's moeder is een schat aan goed advies en kennis van de Knowles-familie achter de schermen. In het bericht dat hierboven is gedeeld, citeert Tina Beyoncé in een artikel dat is geknipt door @TheHaleyHive.

"Ik heb ook geleerd dat je tijd het meest waardevolle bezit is dat je bezit, en dat je het verstandig moet gebruiken", zegt Bey in het citaat. Ze verwijst vervolgens rechtstreeks naar haar moeder. "Ik heb van haar geleerd hoe belangrijk het is om mijn woord en toezeggingen na te komen." Aw.

Aanbevolen: