Is de relatie van Olivia Jade met haar moeder verbeterd sinds haar gevangenisstraf?

Inhoudsopgave:

Is de relatie van Olivia Jade met haar moeder verbeterd sinds haar gevangenisstraf?
Is de relatie van Olivia Jade met haar moeder verbeterd sinds haar gevangenisstraf?
Anonim

In maart 2019 kwam er nieuws over het toelatingsschandaal van de universiteit, en YouTuber Olivia Jade heeft er een groot deel van uitgemaakt. Zij en haar zus Bella hadden frauduleuze aanvragen bij de University of Southern California - en hun ouders, modeontwerper Mossimo Giannulli en actrice Lori Loughlin, waren de breinen erachter.

Vandaag bekijken we waar Olivia Jade's relatie met haar moeder Lori Loughlin staat. Zijn de twee sterren erin geslaagd om te repareren wat er kapot is? Blijf scrollen om erachter te komen!

Hoe Olivia Jade zich voelt over het schandaal

Olivia Jade opende eind 2020 voor het eerst over het toelatingsschandaal van de universiteit, terwijl ze te gast was op Jada Pinkett Smith's Red Table Talk. De ster van de sociale media erkende het wangedrag, maar ze gaf ook toe dat ze er veel van heeft geleerd.

"Ik denk dat dit echt een eye-opening ervaring voor mij is geweest," zei ze. "En hoewel er veel negatiefs omheen is, en er zijn veel fouten en wandaden, heeft het me ertoe gebracht een heel andere kijk op veel situaties te hebben."

De ster voegde eraan toe dat ze zichzelf niet probeert te verdedigen. "Er is geen rechtvaardiging of verontschuldiging voor wat er is gebeurd, want wat er is gebeurd, is verkeerd." Olivia Jade gaf echter wel toe dat ze het schandaal achter zich wil laten en zich op haar toekomst wil concentreren.

"Ik ben 21 en ik heb het gevoel dat ik een tweede kans verdien om mezelf te verlossen om te laten zien dat ik ben gegroeid", zei ze. "Ik probeer mezelf niet tot slachtoffer te maken. Ik wil geen medelijden. Ik verdien geen medelijden. We hebben het verprutst. Ik wil gewoon een tweede kans om te zeggen dat ik erken dat ik het verknald heb. Ik kan hierover praten vanwege de wettigheid erachter. Ik heb nooit kunnen zeggen dat het me spijt dat dit allemaal is gebeurd."

Zijn Olivia Jade en haar moeder Lori Loughlin nog steeds dichtbij?

Hoewel Olivia ongetwijfeld van streek was toen het nieuws over het schandaal bekend werd, lijkt ze er vandaag vrede mee te hebben. De ster op de sociale media onthulde zelfs dat ze zelfs haar moeder bewonderde tijdens de "frustrerende tijd", eraan toevoegend dat Lori Loughlin de "meest ongelooflijke moeder ter wereld" is.

Op haar Gesprekken met Olivia Jade-podcast onthulde de 22-jarige dat het ongelooflijk moeilijk was om te zien hoe haar moeder door de juridische strijd ging en haar veroordeeld te zien worden tot de gevangenis.

"Hoewel ik ook negatief werd meegesleurd, deed het me lang niet zoveel als het zien van mama die dit allemaal op haar gegooid had," zei Olivia Jade.

"Ze nam dit hele ding echt alleen op haar rug. Er zijn veel mensen die in dit geval waren, en veel andere ouders, en ik ken de naam van een andere persoon niet. Het veroorzaakte een veel woede in mij als ik dingen over haar zou lezen. En ik denk dat het interessant is dat als ik dingen over mezelf zou lezen… het mij lang niet op dezelfde manier raakte als ik het over onze eigen moeder las."

Tijdens haar optreden op de Red Table Talk, vertelde Olivia Jade ook hoe dicht ze bij haar moeder staat. Daarom was het moeilijk om Loughlin te horen toegeven dat ze iets verkeerd had gedaan.

"Ze hadden niet echt veel te zeggen, behalve: 'Het spijt me zo. Ik heb echt een fout gemaakt in mijn poging om het beste voor jou en je zus te geven.' Het is moeilijk geweest. Ik denk dat voor iedereen, wat de situatie ook is, je niet wilt dat je ouders naar de gevangenis gaan. Maar ik denk ook dat het voor ons nodig is om verder te gaan, "zei de influencer.

"Ik ben super close met mijn ouders, vooral mijn moeder, ze is als mijn beste vriendin, dus het was absoluut heel moeilijk om niet met haar te kunnen praten, maar ik weet dat ze sterk is en ik weet dat het een goede bedenktijd."

Een bron voor People onthulde dat Olivia Jade en haar zus erg gestrest waren over de tijd dat hun moeder in de gevangenis zat. "Ze zijn meer dan bezorgd", onthulde de bron. "Ze kunnen echter niet wachten om hun moeder in december thuis te hebben."

In de herfst van 2021 nam Olivia Jade deel aan seizoen 30 van Dancing with the Stars, waar zij en haar partner, Val Chmerkovskiy, op de 8e plaats eindigden.

De ster van de sociale media gaf toe dat haar moeder tijdens de hele wedstrijd haar grootste supporter was. "Mijn moeder is een enorme steun geweest", zei ze Loughlin. "Ze is in de totale moedermodus. Ze zegt: 'Zorg ervoor dat je een Epsom-zoutbad neemt,' ze probeert me een ijsbad te laten nemen. Ik heb zoiets van, 'Ik heb nog geen ijsbad nodig.'"

Afgaande op alles wat Olivia Jade de afgelopen jaren over haar moeder heeft gezegd, is het duidelijk dat de 22-jarige dicht bij haar moeder bleef. Iedereen die de YouTuber op Instagram volgt, weet dit waarschijnlijk al, want de ster van de sociale media is nooit gestopt met het wijden van moederdagposts aan Lori Loughlin.

Aanbevolen: