Hoe close is Hailey Bieber met haar moeder Kennya Baldwin?

Inhoudsopgave:

Hoe close is Hailey Bieber met haar moeder Kennya Baldwin?
Hoe close is Hailey Bieber met haar moeder Kennya Baldwin?
Anonim

Hailey Baldwin Bieber is meer dan ooit in het nieuws vanwege haar huwelijk met Justin Bieber. Maar we mogen niet vergeten dat het sterretje uit een beroemde familie komt. De Baldwins hebben door de jaren heen veel aandacht gekregen - en dat geldt ook voor Hailey's ouders, Stephen en Kennya Baldwin.

Ondanks het drama dat hen en hun familie heeft omringd, hebben Hailey en haar moeder echter een heel speciale affiniteit behouden en zijn ze toegewijd gebleven aan het versterken van hun relatie. Veel moeder-dochterrelaties zijn gebaseerd op een sterke band, maar de opmerkelijke band van Hailey en Kennya is ongeëvenaard.

Dus, hoe hecht is Hailey nu echt met haar moeder Kennya?

Hailey en haar moeder Kennya zijn als een tweeling

Op haar Instagram bewees Hailey Bieber dat de appel niet ver van de boom v alt toen ze een foto van haar en haar lookalike moeder deelde. Het model, dat onlangs ontkende plastische chirurgie te hebben ondergaan, deelde de foto voor haar moederdagbericht.

Ze onderschrift: Gelukkige Moederdag aan de aarde-engel die mijn mama is. Zo dankbaar om een moeder zoals jij te hebben… en een gelukkige moederdag voor de andere sterke geweldige dames die met mij door het leven wandelen, mijn mooie oma, mijn schoonmoeder en mijn grote zus. hou van jullie tot de maan en terug!”

De opvallende gelijkenis tussen Hailey en haar lieftallige moeder van grafisch ontwerper, Kennya Baldwin, werd door velen meteen opgemerkt. Beroemdheidskunstenaar Nam Vo schreef: "Wow Hailey, je moeder is van nature mooi zoals jij - wat een tijdloze gloed." Een andere volger merkte op: "De huidgenen hier zijn niet van deze wereld." Een derde voegde eraan toe: “Jij en je moeder=een tweeling.”

Hailey en haar moeder werken samen

De moeder en dochter werkten ook zij aan zij voor een schoonheidscampagne. Op de foto poseerden Hailey en haar moeder Kennya neus aan neus met een lieve glimlach op hun gezicht. In een gedempt groen shirt en minimale make-up zag de vrouw van Justin Bieber er moeiteloos prachtig uit.

Haar gouden haar was in het midden gescheiden en viel in losse, weelderige lokken over haar rug en borst. Kennya Baldwin, die 31 jaar getrouwd is met Stephen Baldwin, zag er prachtig uit in een zijden overhemd met knoopjes en haar lichtblonde haar opzij gespleten.

Afgezien van hun opvallende gelijkenis, was de nabijheid van de moeder en dochter niet alleen duidelijk in de afbeeldingen, maar ook in de schoonheidsproducten die ze gebruikten. In haar bericht verklaarde Hailey dat zij en haar moeder de nieuwste op retinol gebaseerde huidverzorgingslijn van het merk hebben 'uitgeprobeerd' en dat ze 'ervan houden dat het zacht maar zo goed is'. Kennya kust Hailey's met serum bedekte gezicht voordat hij een mooie lach laat horen om de informatieve promo te beëindigen.

Hailey's jeugdervaring met haar moeder

Het supermodel onthulde dat ze typische jeugdervaringen had, zoals het behalen van haar rijbewijs. En pas in haar modellencarrière en huwelijk met Justin nam haar leven een grote wending. Ze haalde niet alleen herinneringen op aan de dagen in de modellencarrière en het huwelijksleven, maar ze vertelde ook hoe ze opgroeide met haar familie naast haar.

Tijdens haar interview met Vogue besprak ze haar familiegeschiedenis. "Mijn moeder is Braziliaans en ik ben opgegroeid in een huis waar zij en mijn grootmoeder alleen biologische producten gebruikten, van haarkleurmiddelen tot schoonmaakproducten", legt de ster uit. "Ik ben mijn hele leven omringd door natuurlijke en schone schoonheid."

Hailey lijkt tijdens haar "normale" opvoeding een sterke band te hebben gehad met haar moeder, Kennya Baldwin. In werkelijkheid is de moeder van Hailey een trotse moeder, aangezien haar beide kinderen geweldige dingen hebben bereikt in hun werk. Beide zijn modellen voor bekende bedrijven. Ze is omringd door opmerkelijke mensen sinds ze een kind was, eerst vanwege haar vader, daarna vanwege haar man en kinderen. Ze is altijd een aardige en zorgzame moeder geweest.

Hailey's ouders beïnvloeden haar om op 21-jarige leeftijd te trouwen

Ondertussen zijn mensen vaak gefascineerd door het liefdesleven van Hailey Bieber. Ze is immers getrouwd met Justin Bieber, de popsensatie. Ze trouwden toen ze allebei begin twintig waren, wat ongebruikelijk is voor mensen van hun generatie. Sommige fans zijn misschien benieuwd waarom ze ervoor koos om op zo'n jonge leeftijd te trouwen, en ze legt uit dat haar ouders mogelijk een rol hebben gespeeld.

Hailey was 21 jaar oud toen ze trouwde met Justin, 24. Hailey's beslissing om vroeg te trouwen werd beïnvloed door het liefdesverhaal van haar ouders, volgens een interview dat ze deed met Elle. Stephen Baldwin, een acteur, en Kennya Deodato, een graficus, zijn haar ouders. Ze ontmoetten elkaar in een bus in New York City toen ze allebei 19 jaar oud waren. Ze trouwden in 1990 en zijn sindsdien samen.

"Ik weet dat ze elkaar soms gek maken, maar ze houden van elkaar", zei Hailey. “Toen ik jong was en ik het verhaal hoorde over hoe ze elkaar ontmoetten, klonk het als het meest romantische wat er is. Je fantaseert over hetzelfde hebben. Ik denk dat het me heeft beïnvloed om jong te willen trouwen.”

Hailey daarentegen is realistisch over hoe moeilijk het huwelijk kan zijn. Ze is nooit verlegen geweest om toe te geven dat haar relatie met Justin niet perfect is. “Ik leer de hele tijd nieuwe dingen over hem en over mezelf en over onze relatie. Hebben we kleine ruzies en zo waar we soms doorheen moeten werken? Ja, natuurlijk, maar het voelt nooit als werk, omdat ik zoveel van hem hou. Ik zie voor altijd met hem,' onthulde ze.

Van een lookalike is Hailey Baldwin Bieber onmiskenbaar dicht bij haar moeder. Ze delen dezelfde schoonheidsproducten en werken samen aan een aantal schoonheidscampagnes. Haar moeder, Kennya, is ook een hands-on moeder sinds de kindertijd van Hailey. Het model ha alt onder meer inspiratie over liefde en huwelijk uit het liefdesverhaal van haar vader en moeder.

Aanbevolen: