RHOP': Is Candiace Dillard schuldig aan bodyshaming?

Inhoudsopgave:

RHOP': Is Candiace Dillard schuldig aan bodyshaming?
RHOP': Is Candiace Dillard schuldig aan bodyshaming?
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Real Housewives Of Potomac' van 3 oktober 2021 worden hieronder besproken! De cast van Real Housewives of Potomac speelde niet tijdens de aflevering, wat nog maar eens bewijst waarom ze de beste van het beste zijn! Terwijl de vrouwen aan weer een cast-trip begonnen, waar fans geen genoeg van kunnen krijgen, aangezien drama zich altijd ontvouwt op cast-trips, lijkt het alsof Candiace en Mia Thornton het met elkaar eens zijn.

Candace Dillard is absoluut niet bang voor de confrontatie en om het te vertellen zoals het is, en dat is precies wat ze deed slechts enkele minuten voordat ze bij het prachtige vakantiehuis van de dames aankwam. Hoewel Wendy Osefo, die de reis organiseerde, van plan was een "good vibes only" weekend te houden, lijkt het erop dat dat niet het geval zou zijn.

Candiace kwam in het verleden niet alleen voor Ashley Darby's uiterlijk, maar het lijkt alsof ze het ook meedogenloos bij Mia doet! Tijdens de aflevering van vanavond riepen fans Dillard uit voor bodyshaming van de nieuweling van Housewives, maar denkt Candiace zelfs dat ze zich schuldig maakt aan bodyshaming?

Is Candiace schuldig aan bodyshaming?

Candiac Dillard is een soort meisje dat het doet alsof het is, en vanavond heeft ze dat zeker bewezen! Hoewel haar woorden haar in het verleden in de problemen hebben gebracht, flashback naar "sleep me, sleep me, sleep me!" het lijkt alsof de geschiedenis zich herha alt. Terwijl fans het een en ander wisten over Candiace's vete met Ashley, lijkt het alsof hun problemen, voornamelijk te maken met Candiace die voor Ashely's uiterlijk komt, nergens heen zijn gegaan.

Het hele seizoen is Candiace gekomen voor Ashley's "brede lichaam", "groot voorhoofd" en een handvol andere harde opmerkingen over de moeder van twee. Nou, nu lijkt het alsof ze de shaming heeft doorgestuurd naar RHOP-newbie, Mia Thornton. Terwijl de twee een goede start maakten, lijkt het alsof Candiace erin geslaagd is om opnieuw laag te buigen en voor Mia's looks te komen.

Van het verwijzen naar haar kont en lippen als "lek", het constant verwijzen naar Mia als "14 voet", en het opvoeden van haar lichaam vergelijkbaar met dat van een "vrolijke groene reus" met "voeten zo groot dat ze gaat barsten het huis." Dikke kus! Vanavond was het de derde of vierde keer dat Candiace kwam voor Mia's uiterlijk, voornamelijk haar voeten, en fans zijn het beu!

Tijdens haar bezoek aan Watch What Happens Live! met Andy Cohen verontschuldigde Candiace zich bij Ashley voor het komen voor haar uiterlijk, vooral direct na de geboorte van baby nr. 2, maar als het erop aankomt haar voortdurende stoten op Mia's lichaam aan te pakken, voelt Candiace zich daar geen seconde slecht over.

En ze komt ook voor Mia's moeder

Alsof bodyshaming Mia niet genoeg was, lijkt het alsof Candiace echt diep wilde graven en ook voor Mia's moeder wilde komen! Hoewel het een ongeschreven regel is dat kinderen en elk gezin verboden terrein zijn als het gaat om de echte huisvrouwen, lijkt Candiace een uitzondering op de regel te zijn.

Tijdens het podcastfeest van Robyn en Gizelle verwees Mia naar de muziekvideo van Candiace als "low budget", wat in alle eerlijkheid was… Dus Candiace maakte van de gelegenheid gebruik om terug te klappen door voor Mia's moeder te komen; zeggen, "het lage budget van je moeder." Wat nu zeggen? Nou, Candiace sloeg opnieuw toe, maar deze keer was ze volledig op de hoogte van Mia's achtergrond met haar moeder en hoe gevoelig een onderwerp dat werkelijk is.

Mia verwees later naar Candiace als een "kapotte teef", niet coole Mia, maar dit bracht Candiace er onmiddellijk toe om nog een "yo mama" te graven en tegen Mia te zeggen: "yo mama is een kapotte teef." Auw, Candias. Sla twee! Nu Mia's moeder twee keer door Candiace is opgevoed, is het geen verrassing dat ze een handvol sla in Candiace's gezicht gooide.

Fans wezen er meteen op dat Candiace inderdaad eerst een stuk sla gooide, wat Mia ertoe aanzette het voorbeeld te volgen en Candiace het laatst lachte door een handvol sla te gooien, ja, allemaal, sla, richting Mia. Met body shaming en een scala aan "yo mama" opgravingen, is het geen verrassing dat kijkers, en Mia, op dit moment niet erg blij zijn met Candiace.

Aanbevolen: