‘RHOP': Fans roepen Candiace Dillard op omdat ze altijd onder de gordel slaat

Inhoudsopgave:

‘RHOP': Fans roepen Candiace Dillard op omdat ze altijd onder de gordel slaat
‘RHOP': Fans roepen Candiace Dillard op omdat ze altijd onder de gordel slaat
Anonim

Candiac Dillard kwam in het derde seizoen bij de Real Housewives of Potomac en brengt sindsdien het drama! De voormalige schoonheidskoningin heeft zeker haar stem gevonden in de show, maar het lijkt erop dat het haar veel te vaak in de problemen heeft gebracht.

Hoewel Candiace het doelwit is geweest van vele meedogenloze aanvallen van haar mede-RHOP-collega's, is het duidelijk dat ze geenszins onschuldig is, vooral niet als het gaat om het gooien van de eerste steen. Na haar gevecht met Monique Samuels zijn fans Candiace blijven roepen voor het aanzetten tot gevechten.

Hoewel Dillard zich later bij de serie heeft aangesloten, is het duidelijk geworden dat ze geen tijd heeft verspild aan het versterken van haar status als een van de beste RHOP-castleden. Hoewel het drama de serie interessant maakt, hebben kijkers het gevoel dat Candiace veel te vaak onder de gordel raakt, en ze hebben niet helemaal ongelijk!

7 Komt voor Mia's moeder

Candiac Dillard is dit seizoen van de Real Housewives of Potomac in heet water terechtgekomen nadat ze een aantal opmerkingen had gemaakt over de moeder van Mia Thornton. Hoewel de dames bekend staan om hun lage klappen voor elkaar, is het duidelijk dat niemands moeder een plaats heeft in deze vetes.

Tijdens de meidenreis kwam Candiace achter Mia aan omdat ze haar muziekvideo 'low budget' noemde door alleen maar naar haar moeder te verwijzen. Jakkes! De cast was er snel bij om Candiace te controleren en beweerde dat ze niets te zeggen had over wat ze deed. Dillard's co-ster, Gizelle Bryant, verwees zelfs naar Candiace's mond als een "vuilnisbak", tijdens haar meest recente bezoek aan WWHL.

6 Body Shaming Ashley Darby

Candace is ook geen onbekende in het kijken naar het uiterlijk van haar co-sterren, vooral als het gaat om Ashley Darby. Het duo staat op gespannen voet sinds Candiace in het derde seizoen bij de show kwam, en deze keer is het niet anders.

Nadat Ashley en haar man Michael hun tweede zoontje hadden verwelkomd, greep Candiace elke kans die ze kon om voor Ashley's post-baby lichaam te komen. Tijdens een diner om de verjaardag van Robyn Dixon te vieren, verwees Dillard naar Ashley's lichaam als "breed", terwijl hij naar haar voorhoofd kwam, wat een klassieke lijn is die Candiace daar graag weggooit.

5 Sleep me, Monique

Het is duidelijk geworden dat Candiace's mond haar zeker in veel problemen heeft gebracht, en we bedoelen veel! Tijdens haar seizoen 4 gevecht met Monique, vroeg Candiace haar om haar keer op keer te "slepen". Een hoogzwangere Samuels hapte echter niet.

Nou, dat veranderde allemaal in seizoen 5 toen Candiace's lage slagen en constante "sleep me, sleep me, sleep me!" bracht haar in meer problemen dan ze had verwacht. Fans zijn het erover eens dat Monique de dingen niet naar een fysiek niveau had moeten tillen, maar kijkers wezen erop dat de woorden van Candiace gevolgen hebben, en het lijkt erop dat ze dat nog niet heeft begrepen.

4 Candiace's vete met Charisse

In het allereerste seizoen van Candiace ging de cast op een damesreis met voormalig castlid, Charisse Jackson. Nadat ze met haar verlovingsring had geparadeerd, vroeg Charisse of Candiace's moeder ervoor had betaald, aangezien Dillard al vroeg duidelijk maakte dat haar generatierijkdom en de financiële hulp van haar moeder duidelijk waren.

Candiac was verrast door de vraag en verwees naar Charisse als een "louche bitch". Het ging van kwaad tot erger toen Charisse zei dat Candiace zich als een kind gedroeg, alleen om Dillard op te merken over Charisse's leeftijd en beweerde dat ze niet omgaat met "oude geriatrische mensen!" Oeps.

3 Komt voor Michaels seksualiteit

Het lijkt alsof Candiace Dillard graag komt voor haar castmates, hun moeders en nu ook hun echtgenoten! Toen er geruchten de kop opstaken over Michael Darby's seksualiteit, verspilde Candiace geen moment om het tijdens haar etentje ter sprake te brengen.

De RHOP-ster deed geruchten de ronde over Darby's vermeende acties met andere mannen, waarvan fans dachten dat het niet oké was. Aangezien Candiace een hekel heeft aan iedereen die over Chris praat, is het vreemd hoe brutaal ze zich voelde om dat te doen met Ashley's echtgenoot. Terwijl het drama de show voedt, vindt Candiace altijd een manier om anderen dan haar medecastmates erbij te betrekken.

2 Ondersteunende geruchten over bedrog

Candace's vete met Monique Samuels gaat veel dieper dan alleen maar roepen om 'meegesleept' te worden. De zaken namen een wending toen Candiace naar verluidt geruchten over bedrog over Monique en haar man, Chris Samuels, steunde.

De geruchten beweerden dat er ontrouw was in hun huwelijk en dat hun jongste, Chase Samuels, eigenlijk niet het kind van Chris was. Monique bracht naar voren dat Candiace, Gizelle en Robyn deelnamen aan het proberen om deze verhaallijn naar de show te brengen, wat volgens fans een grote tegenslag was.

1 Constant ruzie met Chris

Als er één ding is dat Candiace weet te doen, is het haar man in verlegenheid brengen op de nationale televisie. Alsof haar constante vetes met de vrouwen niet genoeg waren, hebben fans er ook op gewezen dat ze ook onder de gordel kan raken met haar man, Chris.

Of het nu gaat om het luchten van zijn drinken, zijn komen voor zijn werk of veel te veel van hem verwachten, Candiace heeft hem altijd vernederd, ondanks dat hij de stem van de rede was in hun huwelijk. Dit seizoen konden kijkers een kijkje nemen in hun verschillen, vooral als het ging om Chris die Candiace gratis beheerde, wat tot een explosief hoogtepunt kwam tijdens een avondje uit tussen de twee.

Aanbevolen: