RHOP': Candiace Dillard ha alt uit naar Andy Cohen tijdens een reünie

Inhoudsopgave:

RHOP': Candiace Dillard ha alt uit naar Andy Cohen tijdens een reünie
RHOP': Candiace Dillard ha alt uit naar Andy Cohen tijdens een reünie
Anonim

Spoiler Alert: Details over deel 3 van de reünie van seizoen 6 'RHOP' worden hieronder besproken! De cast van Real Housewives of Potomac is zojuist klaar met het derde deel van de reünie, en het wordt warm! Nadat Gizelle Bryant en Karen Huger het verzonnen hadden, was het tijd voor Bryant om het tegen co-ster Wendy Osefo op te nemen nadat ze geruchten had verspreid dat Eddie Wendy had bedrogen.

Hoewel het drama zeker werd gebracht, vooral toen Nicki Minaj als gastheer optrad, lijkt het alsof Candiace Dillard de krantenkoppen ha alt. Hoewel het geen geheim is dat Candiace onder de gordel raakt, lijkt het alsof ze nu haar wegen naar Bravo-exec zelf, Andy Cohen, uitbreidt.

Candace Dillard stapte naar voren tijdens de reünie en beweerde dat Andy nooit bij haar had ingecheckt na haar fysieke woordenwisseling met voormalig castlid, Monique Samuels. Hoewel de vete van Candiace en Monique voorbij is, lijkt het alsof Dillard op Cohen mikt, en fans worden het allemaal beu.

Andy Cohen zegt dat Candiace de "gemene deler" is

Hoewel fans er niet zo dol op zijn dat Andy Cohen partij kiest tijdens de reünies, lijkt het alsof hij er niets aan kan doen! De Bravo-executive liet zeker zijn stem horen tijdens de RHOP-reünie, vooral als het om Candiace Dillard ging. Na het bespreken van de gebeurtenissen tussen Candiace en mede-co-ster, Mia Thornton, bracht Andy Candiace's onbenullige opmerkingen naar voren die haar in de problemen brengen.

Hoewel Candiace beweert dat ze de beste is in duister zijn en jabs geven, lijkt het alsof ze alleen maar haat krijgt van zowel haar castmates als de kijkers."Hoe is dat voor jou afgelopen?" Andy vroeg Candiace naar haar constante vetes. Nadat ze duidelijk heeft gemaakt dat zij de "gemeenschappelijke noemer" is in elke woordenwisseling die zich in de show heeft voorgedaan, lijkt het alsof Candiace niet blij was dat Andy op het patroon wees.

Andy reikte nooit naar Candiace na 'RHOP'-gevecht

Zoals veel RHOP-kijkers zich herinneren, raakte Candiace en voormalig castlid, Monique Samuels, betrokken bij de grootste gevechten ooit! Tijdens een avondje uit met een meisje werd Monique fysiek met Candiace, greep haar haar en zwaaide meerdere keren naar haar. Fans waren verdeeld over de vraag of de acties van Monique al dan niet gerechtvaardigd waren, gezien het constante ei van Candiace.

Nou, Candiace sleept Andy Cohen nu mee nadat ze had onthuld dat de WWHL-host haar na het gevecht nooit heeft bereikt. "Weet je dat Andy nooit, maar dan ook nooit contact met me heeft opgenomen?" Dillard vertelde Dave Quinn, auteur van Not All Diamonds And Rosé. Ik reikte zelfs naar de assistent van Andy en vroeg of hij me wilde bellen. Niks. Dat is f-cked, " deelde ze.

Nou, daar stopte Candiace niet! Nadat Candiace had verteld dat Andy geen contact met haar had opgenomen na een fysiek gevecht tussen twee van zijn werknemers, beweerde Candiace dat Andy Cohen niets om Housewives-sterren geeft en dat hij doorgaat met "geld van onze rug te verdienen". gezegd. Hoera!

Wordt Candiace Dillard ontslagen bij Bravo?

Fans roepen al geruime tijd op om Candiace te ontslaan bij de Real Housewives of Potomac, en nadat ze Cohen nu een klap heeft gegeven, zou dat zomaar kunnen gebeuren! Candiace vertelde dat wat ze Dave Quinn vertelde al in Andy's gezicht is gezegd, maar hij beweert anders!

“Als ze me in mijn gezicht had verteld dat ik geen fuck om haar gaf, zou ik dat zeker onthouden. Ik niet,' antwoordde Andy. Met al deze rotzooi die zich afspeelt terwijl de reünie wordt uitgezonden, vragen kijkers zich af of dit de laatste van Candiace zal zijn.

Aanbevolen: