De waarheid over het gecompliceerde romantische leven van Margaret Qualley

Inhoudsopgave:

De waarheid over het gecompliceerde romantische leven van Margaret Qualley
De waarheid over het gecompliceerde romantische leven van Margaret Qualley
Anonim

Margaret Qualley heeft nu haar stilzwijgen verbroken over de beschuldigingen van FKA Twigs tegen Shia LaBeouf. Dit is natuurlijk relevant, aangezien beide vrouwen met de acteur van Transformers uitgingen. Toen FKA Twigs in december 2020 voor het eerst haar beweringen deed over de toch al controversiële ster, had Margaret eigenlijk een relatie met. Gezien de ernst van sommige aantijgingen tegen Shia, wist Margaret dat ze terugslag zou krijgen als ze hem tot januari 2021 zou blijven daten. Kort daarna plaatste Margaret echter een afbeelding van FKA Twigs met het bijschrift "Dank u". En nu voegde ze er publiekelijk aan toe waarom ze dat deed: “Het was belangrijk voor mij voor haar om te weten dat ik haar geloof – en zo simpel is het."

Dus, is dit een teken dat Margaret zich realiseerde dat ze een relatie had met een duidelijk verontrust persoon? Betekent dit dat ze erkent dat ze een beetje een geschiedenis heeft met nogal gecompliceerde individuen? Zo niet, dan hebben haar fans dit zeker opgemerkt. Een snelle blik op de relatiegeschiedenis van de extreem getalenteerde Once Upon A Time In Hollywood-ster onthult dat ze misschien een beetje een uitdagend type heeft…

Margaret's liefdesleven begon goed, maar het duurde een rare (geruchten) wending

Toen de dochter van Four Weddings And A Funeral-ster Andie MacDowell voor het eerst op het toneel verscheen in Palo Alto uit 2013, begonnen fans overal aandacht te schenken aan haar liefdesleven. En hoewel het niet zo ingewikkeld begon als het al snel werd, was het toch interessant. Volgens Elite Daily, Margaret's eerste vriendje was haar Palo Alto co-ster, Nat Wolff. De toekomstige ster van Paper Towns en The Fault In Our Stars heeft een redelijk positieve reputatie in Hollywood en heeft zelfs al jaren een relatie met acteur Grace Van Patten. Zijn relatie met Margaret duurde niet bepaald lang. Gelukkig hebben ze de zaken niet op slechte voet beëindigd, want ze slaagden erin om in 2017 samen te werken aan Netflix's Death Note.

Haar volgende vriendje was echter iemand die wat controversiëler was, de toekomstige No Time To Die-regisseur Cary Joji Fukunaga. De regisseur is natuurlijk 17 jaar ouder dan Margaret, en zij was toen pas 21. Terwijl Us Magazine het verhaal oppikte, bevestigde geen van beide sterren de romance die snel leek te eindigen als het überhaupt bestond.

Margaret's relatie met Pete was een grote verschuiving in de verkeerde richting

In 2019 sloot Margaret zich aan bij een nog controversiëler vriendje, SNL's Pete Davidson. Hoewel Pete veel meer bij de leeftijd paste dan Cary Joji Fukunaga, was zijn reputatie als 'serial dater' al in volle gang. Op dat moment had Pete het al uitgemaakt met de dochter van Larry David, Cazzie, de veel oudere Kate Beckinsale, en natuurlijk met zijn ex-verloofde Ariana Grande.

Hoewel fans sceptisch waren, vertelde Margarets moeder, Andie, aan People dat ze de relatie goedkeurde. Helaas voor haar bleek dit weer een flits in de pan te zijn. Binnen een paar dagen na hun gerapporteerde breuk was Pete al overgestapt naar model Kaia Gerber.

En het blijkt dat Margaret ook naar een model is verhuisd … Cara Delevinge. Hoewel geen van beide vrouwen deze romance heeft bevestigd, gingen geruchten op straat dat ze tijdens de pandemie samen in quarantaine zaten en na Cara's openbare breuk met Pretty Little Liars-ster Ashley Benson. Maar niets met Cara kon tippen aan de rauwe, dierlijke chemie tussen Margaret en Shai LaBeouf, die beiden hun kleren uittrokken voor de videoclip van Margaret's zus, "Love Me Like You Hate Me".

Het paar begon snel samen te komen en te daten nadat ze samen de muziekvideo hadden opgenomen. Bij talloze gelegenheden werden ze in het openbaar fel met elkaar gezoend. Met name buiten en in hun auto op een parkeerplaats op de luchthaven.

Hoewel Margaret beweerde dat zij en Shia uit elkaar waren omdat ze zich op "verschillende plaatsen in hun leven" bevonden, lijdt het geen twijfel dat alle aantijgingen tegen hem een factor waren. Slim, Margaret besloot om niet voor een andere controversiële beroemdheid te gaan nadat haar tijd met Shia ten einde was. Hoewel ze een andere oudere man uitkoos, muzikant Jack Antonoff, met wie ze momenteel samen is.

Net als Pete Davidson en Shia LaBeouf, lijdt Jack Antonoff aan een psychische aandoening. Hoewel alle drie de mannen hun eigen zeer verschillende demonen hebben, is Jack open geweest over zijn worstelingen en daarom hebben fans de trend in Margaret's liefdesleven opgepikt. Dan heb je Cara Delevinge, die een talent heeft voor problemen, en twee veel oudere mannen … Hoewel Margaret nog jong is, hopen fans dat ze leert van haar liefdeslevenservaringen en zichzelf naar voren duwt om stabielere en gezondere relaties te hebben. Fans willen immers niets anders dan het beste voor de ongelooflijk getalenteerde en mooie acteur.

Aanbevolen: