De gecompliceerde waarheid over het huwelijk van Angelina Pivarnick met Chris Larangeira

Inhoudsopgave:

De gecompliceerde waarheid over het huwelijk van Angelina Pivarnick met Chris Larangeira
De gecompliceerde waarheid over het huwelijk van Angelina Pivarnick met Chris Larangeira
Anonim

Toen MTV's Jersey Shore: Family Vacation in 2018 in première ging, was het erg leuk om bij te praten met Snooki en haar vrienden. Aangezien Jersey Shore zo'n geliefde realityshow is van enkele jaren geleden, is het volkomen logisch dat de nieuwe show nu al 5 seizoenen sterk is. Hoewel Snooki natuurlijk altijd een favoriet castlid zal zijn, zijn fans ook geïnteresseerd in Angelina Pivarnick en Chris Larangeira, aangezien ze nog maar kort geleden zijn getrouwd, maar al een tijdje problemen lijken te hebben.

In 2020 vroegen fans zich af wat de relatie tussen Chris en Angelina was, omdat er wat problemen leken te zijn. En in 2021 dachten Jersey Shore-fans dat Chris en Angelina uit elkaar waren. Nu Angelina open is geweest over de problemen in de realityshow, hebben fans nog meer vragen. Blijf lezen om de gecompliceerde waarheid te ontdekken over het huwelijk van Angelina Pivarnick met Chris Larangeira.

Angelina sprak over de intimiteitsproblemen van het stel

Na het begin van hun relatie in 2016, trouwden Angelina en Chris in 2019, volgens Us Weekly.

Angelina deelde veel over wat er gaande was in sommige afleveringen van Jersey Shore: Family Vacation en ze zei ook dat zij en Chris intimiteitsproblemen hebben omdat ze zelden seks hebben.

Angelina sprak over dit onderwerp en liet fans zelfs weten over de nacht dat ze trouwden, en legde uit: Helaas hadden Chris en ik geen seks, en er was ook geen seks op de echte huwelijksnacht. Misschien hebben we bij het opnieuw doen eindelijk seks. Waarschijnlijk niet, maar ik zeg het maar. Ja, dat gaat waarschijnlijk niet gebeuren. Het gebeurt sowieso nooit. We hebben nooit seks.”

Fans kwamen erachter dat hoewel het paar niet veel intimiteit heeft, Chris ook is verhuisd, en dat was een probleem voor Angelina, omdat ze in de realityserie zei dat er 'wrok' is. Het is waar dat wrok vaak een groot probleem is in een relatie.

Angelina vroeg zich af of het paar zou moeten scheiden

Volgens Us Weekly hield Angelina's echtscheidingsverzoek in januari 2021 geen stand, maar ze heeft zeker veel gesproken over de vraag of het paar bij elkaar zou blijven of zou gaan scheiden. Fans zagen Angelina en Snooki praten over wat Angelina wilde doen aan haar relatie.

Angelina dacht aan echtscheiding en toen ze een advocaat ontmoette, stelde de advocaat voor dat ze een 'deadline' zou bedenken. Dit zou een datum zijn om te besluiten om getrouwd te blijven en een leuke tijd samen te hebben of om uit elkaar te gaan. Angelina zei: "Dit is een heel grote beslissing om te nemen, of ik blijf of mijn huwelijk verlaat", aldus People.

Angelina en Chris hebben ook relatietherapie gehad en dat was belangrijk voor Angelina.

Volgens Us Weekly zei Angelina dat ze wilde dat Chris met een therapeut zou praten en dat "het was alsof hij tanden trok" om ermee in te stemmen. Ze zei dat ze in relatietherapie zijn geweest en dat ze ook individuele therapie heeft gehad en dat ze het leuk vindt om een keer per week met hen te praten. Ze zei over therapie: "I love it" en vertelde dat het een goed idee is.

Angelina deelde dat, want toen ze een kind was, liep haar vader bij haar weg, ze vond het erg verdrietig toen Chris wegging.

Angelina zei op Jersey Shore: Family Vacation, "Zelfs tot op de dag van vandaag is mijn vader niet in mijn leven, hij was niet op mijn bruiloft, hij geeft niet om me. Dus voor mij, Chris die me in de steek laat geeft me zo'n gevoel. Dat hij me dit nu aandoet. Ik denk dat dat iets is waarvan ik denk dat niemand dit in zijn leven zou moeten meemaken. Niemand", aldus Too Fab.

Het is ook interessant om na te denken over de vraag of beroemd zijn en de hoofdrol spelen in een reality-tv-show zwaar zijn voor het paar. In een aflevering van Jersey Shore: Family Vacation bracht Chris tijd door met een paar vrienden, en ze spraken over hoe het is om te schitteren in een show waar zoveel mensen naar kijken. Chris vertelde hoe hij Angelina kende toen ze nog niet beroemd was en hij zei: "Voor mij is het een beetje anders… omdat ik voor het eerst bevriend raakte met Angelina voordat ze zelfs op Jersey Shore was. Ik kende haar voor de show bestond zelfs. We waren geen goede vrienden, maar we waren vrienden, "volgens People.

Hoewel het lijkt alsof Angelina en Chris het moeilijk hebben gehad, lijkt Angelina vastbesloten om het te laten werken.

Angelina vertelde Page Six dat ze "vecht" en dat ze graag zou willen dat ze bij elkaar blijven.

Aanbevolen: