De waarheid over het gecompliceerde datingleven van Connor Trott na 'Love Island

Inhoudsopgave:

De waarheid over het gecompliceerde datingleven van Connor Trott na 'Love Island
De waarheid over het gecompliceerde datingleven van Connor Trott na 'Love Island
Anonim

Reality TV-fans zijn dol op Love Island UK en USA, omdat beide series perfect entertainment zijn. Het is spannend om te zien of er mensen echt verliefd zullen worden en die vroeg moeten vertrekken. Connor Trott verscheen in seizoen 2 van Love Island USA, dat in de zomer van 2020 werd uitgezonden en hij werd een paar weken voor het filmen weggestemd. Terwijl Connor iemand vond met wie hij echt een klik had, werden Connor en Mackenzie Dipman een kort Love Island-paar toen ze weer bij elkaar kwamen nadat Connor zijn afleveringen had gefilmd. Maar de liefde duurde niet lang.

Sinds Connor weer vrijgezel lijkt te zijn en fans geïnteresseerd raakten in zijn zoektocht naar liefde, is het interessant om een kijkje te nemen in zijn datingleven. Blijf lezen om achter de waarheid te komen over het gecompliceerde datingleven van Connor Trott na Love Island.

Wat is er echt gebeurd tussen Connor Trott en Mackenzie Dipman?

Connor Trott en Mackenzie Dipman zijn uit elkaar gegaan en volgens Entertainment Tonight besloten ze uit elkaar te gaan omdat ze niet in dezelfde stad wonen en ze "zich realiseerden dat onze levens in verschillende richtingen gaan" en dat ze " hebben beide toezeggingen gedaan aan steden die meer dan 2.000 mijl van elkaar verwijderd zijn."

Connor en Mackenzie zeiden ook: "We zijn allebei jong en staan aan het begin van een carrière, en helaas houden die carrières ons op twee verschillende plaatsen. Een van ons is in Pittsburgh en de andere is in Tucson, en geen van ons beiden zal in de nabije toekomst kunnen verhuizen. Dus de afgelopen weken zijn we begonnen met een aantal moeilijke gesprekken over onze toekomst."

Volgens Heavy.com stak Connor, toen hij Love Island verliet, contact met Mackenzie en wilde hij zien of ze ermee instemde weer met hem te daten.

Volgens CBS.com werkt Connor als auditor en hoopt hij CPA te worden. Hij noemt zichzelf een "hopeloze romanticus" en heeft de neiging om met mensen op Instagram te praten die hij vervolgens met IRL uitgaat. Connor heeft ook een master boekhouden.

Connor Trott zou met Sage Sunner zijn uitgegaan

Connor Trott is ook in verband gebracht met Sage Sunner, hoewel een fan in een Reddit-thread deelde dat Connor alle foto's van Sage op zijn Instagram-account had verwijderd. Er is niet veel informatie over deze relatie, dus het is nogal geheimzinnig.

De fan schreef: "Connor en Sage zijn uit elkaar. Hij heeft al zijn berichten met haar verwijderd en al zijn foto's met Mackenzie terug op zijn ig gezet."

Fans dachten dat dit verwarrend was omdat hij en Mackenzie uit elkaar gingen, waarbij één persoon schreef: "Dus hij heeft de foto van zijn huidige ex-vriendin verwijderd en alle foto's van zijn ex-vriendin teruggezet op zijn ig?" Een andere fan schreef: "Foto's ophangen met je voormalige ex moet een van de vreemdste dingen zijn om te doen tijdens een relatiebreuk (ervan uitgaande dat hij en Mac niet meer samen zijn)."

Mackenzie heeft nog steeds verschillende foto's van haar en Connor op haar Instagram-account die dateren uit 2020, waaronder een videopromo voor Love Island.

Connor Trott sprak over zijn datingervaring op 'Love Island'

Volgens Heavy.com sprak Mackenzie over wat ze zich realiseerde door deze ervaring: "Het belangrijkste dat ik heb geleerd van mijn relatie met Connor was dat we allebei onszelf meer op de eerste plaats moesten zetten."

Connor heeft ook gedeeld wat hij ontdekte tijdens zijn tijd op Love Island. In een interview met Entertainment Tonight zei Connor dat hij veel te danken heeft aan Mackenzie: "Ze daagde me op veel verschillende manieren uit om me te helpen groeien en ik denk dat ze op die manier buitengewoon onbaatzuchtig was en me hielp."

Connor sprak ook over het besef dat hij zich moet concentreren op communicatie en eerlijkheid. De realityster zei: "Gewoon eerlijk zijn tegen mezelf en de andere persoon vooraf vertellen dat dit me blij maakt hoe je me behandelt of dat dit iets is waar we aan moeten werken, en ik waardeer bepaalde dingen die je doet niet direct. Omdat ik me er op een bepaalde manier door voel, was ik daar niet zo goed in om transparant te zijn met Mackenzie. Maar ik denk wel dat dit iets is waar ik in de villa aan heb kunnen werken en van heb kunnen groeien."

Hoewel Connor Trott momenteel met niemand is verbonden, heeft hij veel video's van hem gedeeld in de sportschool op Instagram, en hij lijkt zich te concentreren op de goede dingen in zijn leven.

Sommige van Connor's meest recente Instagram-berichten zijn praten over positief blijven, zijn comfortzone verlaten en nadenken over zijn manier van denken.

Aanbevolen: